Kitaro Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 madziasto4 napisał(a):Przygotujcie sobie jeszcze mnóstwo miłości i duuuużo cierpliwości :loveu: ;) Tego nam nie brakuje:lol: Dom przygotowany,kable i wszelka chemia pochowane. Balkony, taras i ogród zabezpieczony dodatkową siatką! Posłanka poukładane ,jedno w salonie drugie w sypialni(nie wiem po co bo napewno będzie spał w łóżku;)). Całe forum przeczytane. Mam nadzieję że dobrze się przygotowaliśmy. W razie jak będziemy potrzebowali pomocy zawsze mamy koleżanke która ma salon dla psów no i forum.A teraz już tylko czekamy na maluszka:loveu: Quote
Light of Shin-Ra Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Kitaro napisał(a):Tego nam nie brakuje:lol: Dom przygotowany,kable i wszelka chemia pochowane. Balkony, taras i ogród zabezpieczony dodatkową siatką! Posłanka poukładane ,jedno w salonie drugie w sypialni(nie wiem po co bo napewno będzie spał w łóżku;)). Całe forum przeczytane. Mam nadzieję że dobrze się przygotowaliśmy. W razie jak będziemy potrzebowali pomocy zawsze mamy koleżanke która ma salon dla psów no i forum.A teraz już tylko czekamy na maluszka:loveu: Oby wszystkim psom rasowym i nie trafiali się tylko tacy właściciele. Życzymy (Han i grzywki) dużo radości z maluszka. Quote
pingwinek=] Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 A ja jestem ciekawa jakie sa ceny yorków w Camparisie? I czy jest taki na dogo? Quote
Libres Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ja też byłam ciekawa , a że mama rodzinkę w Niemczech to kazałam przeprowadzić wywiad i wszystko było dobrze póki nie dowiedzieli się że szczeniak ma być do Polski. Nam nie sprzedają, bo w Polsce źle traktuje się psy. Przy drugim podejściu nie mówiliśmy że to do Polski ale ceny i tak nie powiedzieli bo kazali przyjechać osobiście. I tyle się dowiedziałam. Quote
Guest Agata_B Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Zapewne sporo pieski u nich kosztują ^^ aczkolwiek są cudne. =) Quote
Libres Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 'pingwinek= napisał(a):;10227926']A ja jestem ciekawa jakie sa ceny yorków w Camparisie? I czy jest taki na dogo? Gdzieś wyczytałam że od 2500 euro, ale nie wiem czy to prawda. Quote
kate8828 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Libres napisał(a):Gdzieś wyczytałam że od 2500 euro, ale nie wiem czy to prawda. To raczej cena za pet quality :lol: Quote
Recommended Posts