Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dnia 5 maja 2008 koleżanka znalazła owczarka niemieckiego długowłosego w Gdyni Pogórze Górne przy ulicy Stajera. Psiak wygląda na 3-4 latka...
Mam zdjęcia, ale więcej info nie mam, czy koleżanka rozwiesiła ogłoszenia itd.
Będę dziś pytać jak wrócę z pracy.
a oto piękności:

W razie czego mój nr 511-202-367

Posted

Więc tak:
Psiak nie posiada ani chipa ani tatu, koleżanka jest hodowcą, więc w szerz i w zdłuż sprawdziła donka.
Psiak jest zadbany, wyczesany, ma na sobie skórzaną grubą obrożę.
Jak na razie nikt go nie szuka, koleżanka dała ogłoszenia na osiedlu, do weta i do ciapkowa.
Jest również już na owczarku. Jeśli nie znajdzie się właściciel, psik będzie szukał nowego domu, może znacie potencjalną osobę która go przygarnie.
U koleżanki może zostać do końca tygodnia, później w razie czego pojedzie do mojego brata, gdzie wciąż będzie czekał na właściciela, jak właściciel się nie znajdzie psiak za jakieś 2 tyg będzie do wydania.

Posted

Nikt niedźwiadka nie szuka :placz: Trzeba powoli rozglądać się za nowym domkiem. Dostałam smsa od jakiegoś Pana, że jeśli właściciel się nie znajdzie, to z chęcią go przygarnie jeśli psiak lubi dzieci i koty.
Dzieci lubi, to wiemy już. Natomiast nie wiemy jak reaguje na koty.
Mam pytanie czy jest ktoś z Kartuz kto może sprawdzić domek, pod kątem adopcji ??

Posted

Psiak znalazł domek :p Taką informację otrzymałam :multi:
Mieszka kilka bloków dalej od swojego tymczasu, tam również dalej szuka właściciela, ale jeśli on się nie znajdzie, pies zostanie u Państwa którzy go zabrali do siebie :multi::multi::multi::multi: