Abis Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dnia 5 maja 2008 koleżanka znalazła owczarka niemieckiego długowłosego w Gdyni Pogórze Górne przy ulicy Stajera. Psiak wygląda na 3-4 latka... Mam zdjęcia, ale więcej info nie mam, czy koleżanka rozwiesiła ogłoszenia itd. Będę dziś pytać jak wrócę z pracy. a oto piękności: W razie czego mój nr 511-202-367 Quote
Anetka83 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 umieszcze go pozniej na owczarku w potrzebie śliczna bestia :) Quote
Abis Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Więc tak: Psiak nie posiada ani chipa ani tatu, koleżanka jest hodowcą, więc w szerz i w zdłuż sprawdziła donka. Psiak jest zadbany, wyczesany, ma na sobie skórzaną grubą obrożę. Jak na razie nikt go nie szuka, koleżanka dała ogłoszenia na osiedlu, do weta i do ciapkowa. Jest również już na owczarku. Jeśli nie znajdzie się właściciel, psik będzie szukał nowego domu, może znacie potencjalną osobę która go przygarnie. U koleżanki może zostać do końca tygodnia, później w razie czego pojedzie do mojego brata, gdzie wciąż będzie czekał na właściciela, jak właściciel się nie znajdzie psiak za jakieś 2 tyg będzie do wydania. Quote
Anetka83 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ogłosiłam go tutaj: http://www.gdyniamojemiasto.pl/viewtopic.php?p=2415#2415 i http://www.owczarekwpotrzebie.com/forum/showthread.php?p=13782#post13782 Quote
Anetka83 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 a czy ten psianie jest przypadkiem u Hani (hanyg)?? Quote
beka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Zupełnie jak Samanta... tez piękna donka 3-4 latka i 3 miechy szuka domu... Quote
Anetka83 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Abis napisał(a):Tak, Anetko :p :) no to tyeraz trzymamy kciuki co by się szybciutko właściciel znalazł !!! Quote
Abis Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Nikt niedźwiadka nie szuka :placz: Trzeba powoli rozglądać się za nowym domkiem. Dostałam smsa od jakiegoś Pana, że jeśli właściciel się nie znajdzie, to z chęcią go przygarnie jeśli psiak lubi dzieci i koty. Dzieci lubi, to wiemy już. Natomiast nie wiemy jak reaguje na koty. Mam pytanie czy jest ktoś z Kartuz kto może sprawdzić domek, pod kątem adopcji ?? Quote
Anetka83 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 jak już decyzja zapadnie...że psiak idzie do nowego domku...poszukamy kogos w kartuzach:) Quote
Abis Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Psiak znalazł domek :p Taką informację otrzymałam :multi: Mieszka kilka bloków dalej od swojego tymczasu, tam również dalej szuka właściciela, ale jeśli on się nie znajdzie, pies zostanie u Państwa którzy go zabrali do siebie :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts