Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
moze ona szuka domu...teskni:(:(:(
psy sa lepsze od nad ludzi...mimo dobrych warunkow ktore jej zapewniliscie ona byc moze teskni za swoim domem...:(:(:(
trzymam kciuki zeby sie znalazla cala i zdrowa

Ja tez trzymam kciuki aby się znalazła i aby sie nic nie stało slicznej.

Posted

malagos napisał(a):
Może coś ją wystraszyło? Huk, grzmot?
Biedna suczynka!

Właśnie, że nic takiego nie było :shake:, po prostu dała nogę:-(
Długo jej dzisiaj szukaliśmy, pytaliśmy ludzi, przepadła jak kamień w wodę. :-(:-(:-(

• 3 weeks later...
Posted

Dla laików ze zdjęc to ona bardzo goldenkowa. Może ktoś ją ..../ a jesli nawet zwiała i została złapana to mogą ją próbować opchnąć jako miksa albo goldka

Posted

W niedzielę znaleźliśmy uciekinierkę. Okazało się, że pomieszkuje niedaleko miejsca, z którego ją zabraliśmy. Pilnuje jednego z zamojskich hoteli. Jak nas zobaczyła , to się ucieszyła pomachała ogonkiem, ale nie chciała z nami iść. Myślę, że zostawimy ją w spokoju, wygląda dobrze i nie dzieje jej się krzywda. Przede wszyskim to jest jej decyzja, bo brzebiegła kilka kilometrów żeby wrócić na stare śmieci.

Posted

Hotel nie jest przy ulicy , ogrodzenie jest, ale jak to w hotelu brama otwarta.
Suńka jak u nas była praktycznie cały czas szykowała się do ucieczki, widocznie tam jest jej lepiej.

Posted

[quote name='Czaka'][SIZE=2]Historia jakich wiele, po prostu ktoś znudził się suńką i wyrzucił ją jak niepotrzebną rzecz. Pierwszy raz zobaczyliśmy ją jak grzecznie siedziała przy głównej ulicy, jest bardzo ładna więc mieliśmy nadzieję, że komuś uciekła i na pewno wróci do swojego domu. Niestety jadąc samochodem przez kolejne dni widzieliśmy ją prawie w tym samym miejscu, jak rozpaczliwie biega wzdłuż ulicy. Później zaczęła podbiegać do przechodzących ludzi, ale jakoś nie mogła odnaleźć swojego pana. W ubiegłym tygodniu bardzo padał deszcz, jak zobaczyliśmy ją leżącą przy drodze, całą mokrą i utaplaną w błocie w pierwszej chwili myśleliśmy , że przejechał ją samochód. Na całe szczęście okazało się, że jest cała, jak możecie się domyśleć nie mogliśmy jej tak zostawić. Przez dwa dni nie chciała nic jeść i była bardzo wylękniona. W tej chwili jest już dużo lepiej, jest odrobaczona, a w ocenie weta ma ok. 1,5 roku.

Nie mam zamiaru się czepiać, ale skoro zainteresowaliście się nią i warunki wyglądają jak wygladają, to lepiej by było umieścic ją w normalnym domu.

Posted

No jasne, tylko że po pierwsze ja nie mam dla niej "normalnego" domu, po drugie jestem przekonana, że ona z niego ucieknie, po trzecie ona ma opiekuna, a po czwarte w tej chwili mam tymczasowiczkę, która zdecydowanie bardziej wymaga mojej opieki.