Czaka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [SIZE=2]Historia jakich wiele, po prostu ktoś znudził się suńką i wyrzucił ją jak niepotrzebną rzecz. Pierwszy raz zobaczyliśmy ją jak grzecznie siedziała przy głównej ulicy, jest bardzo ładna więc mieliśmy nadzieję, że komuś uciekła i na pewno wróci do swojego domu. Niestety jadąc samochodem przez kolejne dni widzieliśmy ją prawie w tym samym miejscu, jak rozpaczliwie biega wzdłuż ulicy. Później zaczęła podbiegać do przechodzących ludzi, ale jakoś nie mogła odnaleźć swojego pana. W ubiegłym tygodniu bardzo padał deszcz, jak zobaczyliśmy ją leżącą przy drodze, całą mokrą i utaplaną w błocie w pierwszej chwili myśleliśmy , że przejechał ją samochód. Na całe szczęście okazało się, że jest cała, jak możecie się domyśleć nie mogliśmy jej tak zostawić. Przez dwa dni nie chciała nic jeść i była bardzo wylękniona. W tej chwili jest już dużo lepiej, jest odrobaczona, a w ocenie weta ma ok. 1,5 roku. Jak zawsze bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dla niej takiego domu, w którym będzie mogła pozostać już na stałe. Quote
Isadora7 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ślicznota, nóż w kieszeni się otwiera na takich "właścicieli" Quote
agusiazet Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Oj, Asiu, Wasze serca i rozmiary domu są imponujące:) Mała, faktycznie śliczna, taka Blondi - w pozytywnym znaczeniu tego słowa! Quote
Czaka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Suczka jest bardzo sympatyczna, ale też bardzo wylękniona. Quote
agusiazet Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wygląda, że ludzie w jej przypadku się nie popisali. Dobrze, że spotkała Was!!! Quote
BasiaD Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jaka ona jest słodka! Hopaj BLONDI do góry po domek! Quote
Isadora7 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 PPCI (Pakiecik Pomocy Ciotki Isadory) PODLINKOWANE wys. 100; szer. 100 wys. 80; szer. 50 wys. 19; szer. 200 :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Romek-Zamość napisał(a):To ja też podniosę A teraz ja podniosę :) Quote
BIANKA1 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Co ja widzę . Kolejna , śliczna tymczasowiczka :lol: Quote
AZ-IWONA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Witam wszystkich :lol: Ja też mogę tylko podnieść, ale muszę przyznać że panienki od Romków są cudowne :loveu: A wiem to z autopsji :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 no i znow tymczasik:) Asiu czy wiecie moze jak sunia reaguje na koty?inne psy? jakiej jest wielkosci? Quote
Czaka Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):no i znow tymczasik:) Asiu czy wiecie moze jak sunia reaguje na koty?inne psy? jakiej jest wielkosci? Na psy reaguje bardzo dobrze, kota nie posiadamy . Jeśli chodzi o wielkość, to jest do kolana. Quote
Panca Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 eh..szkoda slow....ludzie sa beznadziejni....Asiu bede szukac posrod moich sasiadow:pmoze tez tak dobrze trafi jak Fiona:evil_lol: Quote
Czaka Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Totalna klapa. Wczoraj późnym wieczorem uciekła mi rudaska. Szukaliśmy jej po okolicy, niestety na daremnie. Mieliśmy nadzieję, że rano wróci, ale też nic z tego. Piszę dopiero teraz , bo dopiero dotarłam do domu. Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało, spała u nas w domu, zaczęła ładnie jeść, fajnie bawiła się z wilkami. Będziemy starali się ją odnaleźć, a jak tylko nam się uda , to zaraz napiszę. Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 moze ona szuka domu...teskni:(:(:( psy sa lepsze od nad ludzi...mimo dobrych warunkow ktore jej zapewniliscie ona byc moze teskni za swoim domem...:(:(:( trzymam kciuki zeby sie znalazla cala i zdrowa Quote
Recommended Posts