Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2]Historia jakich wiele, po prostu ktoś znudził się suńką i wyrzucił ją jak niepotrzebną rzecz. Pierwszy raz zobaczyliśmy ją jak grzecznie siedziała przy głównej ulicy, jest bardzo ładna więc mieliśmy nadzieję, że komuś uciekła i na pewno wróci do swojego domu. Niestety jadąc samochodem przez kolejne dni widzieliśmy ją prawie w tym samym miejscu, jak rozpaczliwie biega wzdłuż ulicy. Później zaczęła podbiegać do przechodzących ludzi, ale jakoś nie mogła odnaleźć swojego pana. W ubiegłym tygodniu bardzo padał deszcz, jak zobaczyliśmy ją leżącą przy drodze, całą mokrą i utaplaną w błocie w pierwszej chwili myśleliśmy , że przejechał ją samochód. Na całe szczęście okazało się, że jest cała, jak możecie się domyśleć nie mogliśmy jej tak zostawić. Przez dwa dni nie chciała nic jeść i była bardzo wylękniona. W tej chwili jest już dużo lepiej, jest odrobaczona, a w ocenie weta ma ok. 1,5 roku. Jak zawsze bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dla niej takiego domu, w którym będzie mogła pozostać już na stałe.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
no i znow tymczasik:)
Asiu czy wiecie moze jak sunia reaguje na koty?inne psy? jakiej jest wielkosci?

Na psy reaguje bardzo dobrze, kota nie posiadamy .
Jeśli chodzi o wielkość, to jest do kolana.

Posted

Totalna klapa. Wczoraj późnym wieczorem uciekła mi rudaska. Szukaliśmy jej po okolicy, niestety na daremnie. Mieliśmy nadzieję, że rano wróci, ale też nic z tego. Piszę dopiero teraz , bo dopiero dotarłam do domu. Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało, spała u nas w domu, zaczęła ładnie jeść, fajnie bawiła się z wilkami. Będziemy starali się ją odnaleźć, a jak tylko nam się uda , to zaraz napiszę.