Reksiu21 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 OK, Koperku, to ja ci chociaz pogratuluje!:evil_lol:......:cool2::Rose: Juz lepiej????:evil_lol::evil_lol::turn-l::drink1: Quote
kikou Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A to, że wypatrzyłam dziewczynę i walczę o nie wciąganie jej na "listę strzykawki" to nic nie znaczy?? ...znaczy bardzo wiele... :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: juz nieraz sobie myslalam, ze to wielkie szczescie ze psiaki maja takie wspaniale osoby jak Ty!!! :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Doda_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Koperek napisał(a):A to, że wypatrzyłam dziewczynę i walczę o nie wciąganie jej na "listę strzykawki" to nic nie znaczy?? :mad::evil_lol: Oj, oj! Znaczy baaardzo wiele, tak jak mówi kikou! To dzięki Wam sunka uniknęla 'listę strzykawki"! Koperku, bardzo pomogłas sunki, bardzo.. Gdyby ona umiała mowić, to na pewno by Tobie bardzo podziękowala.. I bylaby strasznie bardzo wdzieczna.. Tyle, ze psy nie mówią, ale za to wiedzą doskonale kto i co zrobil dla niego.. A ty, majga, też wiele zrobilaś, wiele.. Powiem szczerze, tak naprawdę, to wy wszyscy jej pomogliście, wszyscy. :loveu: Quote
Koperek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dzisiaj "biedna psinka" miała odwiedziny;) Jest w dobrym humorze i niekiepskim nastroju. Troszkę się uspokoiła już i nie szuka wyjścia i nie wyje za "właścicielem" :-( Leży sobie i obserwuje. Bardzo spokojna i dystyngowana starsza pani :loveu: Nie prowokuje innych suczek, one też jej nie dokuczają! Siedzi w fajnym boksie- wchodzę tam z zamkniętymi oczami i wszystkie się cieszą :lol: Quote
emilia2280 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Czyli na kiedy jest przewiedziana wizyta przedadopcyjna u pani? Czy inaczej to sié ma odbyc? Quote
ElzaMilicz Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Właśnie. Wszyscy czekamy tu na wiadomości. :) Quote
majqa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='emilia2280']Czyli na kiedy jest przewiedziana wizyta przedadopcyjna u pani? Czy inaczej to sié ma odbyc? Narazie Koperek szuka kogoś do sprawdzenia tego domku. Awaryjna opcja wciąż jest, a pracujemy nad wyrwaniem z podobnej sytuacji tej suńki :-(: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111034 Quote
Koperek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dokładnie tak- szukam kogoś z tych okolic- na razie nikt się nie zgłasza:shake: Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj zadzwonię do pani i wypytam o więcej spraw, bo rozmowy dotychczas były zbyt krótkie i niedokładne :razz: Jeżeli nadal nikogo nie znajdę do sprawdzenia domku, to poproszę żeby albo oni sami przyjechali, albo zawiozę im w jakiś sposób dziewczynę. Oczywiście to wszystko pod warunkiem udzielania dobrych odpowiedzi na pytania telefoniczne :eviltong: Quote
Ewelajna Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Przepraszam Was bardzo,ale złośliwośc rzeczy martwych-padł mi komp i dopiero dzisiaj zmieniłam tytuł. Quote
majqa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ewelajna napisał(a):Przepraszam Was bardzo,ale złośliwośc rzeczy martwych-padł mi komp i dopiero dzisiaj zmieniłam tytuł. Ważne, że już jesteś. :multi: Tylko nas nie zostawiaj, plizzzzz, bo gdyby był jednak potrzebny transport do Szczecina, to poprosimy o ponowną zmianę tytułu. Quote
Koperek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A jeśli możesz na już to zmień póki co na: TRANSPORT WROCŁAW- LUBLIN potrzebny, czy coś takiego :modla::modla: Wszystko jest jedną wielką niewiadomą, ale uśpienie to jej już na pewno nie grozi, więc tytuł jak najbardziej do zmiany przygotowany ;) Quote
ElzaMilicz Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='kikou'] ...znaczy bardzo wiele... :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: juz nieraz sobie myslalam, ze to wielkie szczescie ze psiaki maja takie wspaniale osoby jak Ty!!! :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Tak. Psiaki we Wrocławiu mają szczęście, że jest tam taka prężna ekipa. :calus: Quote
Koperek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Tak. Psiaki we Wrocławiu mają szczęście, że jest tam taka prężna ekipa. :calus: Tylko nie wiedzieć czemu adopcje stoją bez Was! :shake: Dzieciaki kilkumiesięczne dorastają w schronisku, są przesadzane na boksy do dorosłych i nikt ich nie widzi:shake: Dziczeją, znają tylko psie zasady zachowania się w grupie, na smyczy ani rusz, a do człowieka cieszą się z daleka- raz w roku szczepienie i odpchlenie :shake: NIE WIEMY CZASAMI, GDZIE RĘCE WŁOŻYĆ, A ROBOTY I TAK JEST NADAL MNÓSTWO! A wolontaiuszki przychodzą i odchodzą. Kilka jest stałych- ot cała ekipa :roll: ...taki mały offik... Quote
kikou Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 w lublinie kontaktowalam sie w sprawie jednego pieska z dziewczyna Masza4, wydala mi sie bardzo doswiadczona, zaangazowana i odpowiedzialna... moze zapytamy ja czy nie odbylaby wizyty przedadopcyjnej... jak myslicie? Quote
Koperek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 O, byłoby super! W takim razie zaraz skrobnę Pw ;) Quote
majqa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 kikou napisał(a):w lublinie kontaktowalam sie w sprawie jednego pieska z dziewczyna Masza4, wydala mi sie bardzo doswiadczona, zaangazowana i odpowiedzialna... moze zapytamy ja czy nie odbylaby wizyty przedadopcyjnej... jak myslicie? Masza4 jest OK. Pierdoła jestem, że nie zatrybiłam, że jest z Lublina. Wybaczcie. Dziewczyny piszcie do niej, ja swoją drogą wrzuciłam jej offa na wątku Coffiego, na którym też buszowałam. Quote
Zosia4 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dziewczyny - jakby Lublin nie wypalił, to ja mogę ją dowieźć do Szczecina od siebie czyli z Gorzowa Wlkp. (na własny koszt). Pozostawałaby tylko kwestia Wrocław - Gorzów. Sunia prześliczna, mam takie dwie, tylko nigdy nie rodziły i już im to nie grozi. Trzymam kciuki. Quote
Koperek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Zosia4 napisał(a):Dziewczyny - jakby Lublin nie wypalił, to ja mogę ją dowieźć do Szczecina od siebie czyli z Gorzowa Wlkp. (na własny koszt). Pozostawałaby tylko kwestia Wrocław - Gorzów. Sunia prześliczna, mam takie dwie, tylko nigdy nie rodziły i już im to nie grozi. Trzymam kciuki. To się nazywa forma pomocy!!!:multi: DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE!:loveu: Ale na razie- oby domek wypalił :roll: Quote
majqa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nie no musi, bo o pomoc to się i tak będziemy uśmiechać a propos Kudłaczki...Kiedyś się Koperuś zdzwaniasz z Panią? Quote
majqa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Zosia4 napisał(a):A co z Kudłaczką ?? Oczywiście też będzie wyrywana. Nie pozwolę, mowy nie ma żeby miała sie przenieść do Krainy Wiecznej Szczęśliwości.:shake: Quote
Recommended Posts