majqa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nie masz pojęcia jak się cieszę Elzo! Czekam na PW z wytycznymi (Twoją decyzją) w wiadomej sprawie. Quote
Ewelajna Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Koperek-czekam na sygnał, o której wyjedziesz z Wrocławia. Quote
Ewelajna Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Tytuł zmieniony-dopiero weszłam na dogo. Brenda vel Berta była u Zosi w Gorzowie po 22.00.Całą drogę tuliła sie do mnie.Naprawdę cudownia sunia! Jestem ciekawa jak tam kolejny etap podróży do Szczecina Zosiu? Jesteś świetną babeczką! Koperku-Ty oczywiście też! Buziaki!!!! Quote
Zosia4 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ewcia - tu są zdjęcia Brendy - na jej wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111257&page=4 Quote
majqa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ewalajno, tytuł nie oddaje rzeczywistości, zmień go bardzo Cię proszę. Owszem w wątku są wymieszane psy ale w nowym domku jest tylko sunia onka z tego wątku. Ludzie widząc wymieszanie psiaków na wątku gotowi się wyłączyć z ewentualnej pomocy Kudłatce i 2giej once. Prawda jest jednak taka, że Kudłatkę przechwyciła Elza, czeka sunię sterylka w domu stałym jeszcze nie jest (a taki dałaś tytuł, że wszystkie są w nowych domkach), a 2ga onka dotrze do Szczecina na tymczas, domek stały nadal jest szukany. Nie chce mi się grzebać w całości wątku ale jeśli i tu wkradł się dobek z Wrocka to i on nie jest jeszcze w DS, a jego kierunkiem jest hotel. Quote
Ewelajna Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 ach,bo niedawno weszłam na dogo i szybko szybko czas na zmiane-a tu klops. Nastepnym razem sie poprawie :) Quote
Zosia4 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ewcia - zmień tytuł tak, żeby nie było w nim ani Kudłatki, ani Brendy ( ta na pewno uratowana), ani dobka. Umieść w tytule poza tym imię psiczki, do której należy wątek lub jakiś szczegół, po którym można ją zidentyfikować. Np : Luna już w nowym domu. Albo coś równie komunikatywnego. Quote
emilia2280 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Majeczko, przy calym zamieszaniu z transportami róznych psiaków w rózne (czésto zmieniajáce sié) miejsca powiedz mi prosze, bo sama nie dojdé prédko- kto jest w hoteliku, na który deklarowalam 100zl ?(popraw jesli sié mylé). I jak wszystko wygláda kosztowo/wydatkowo na dzien dzisiejszy. Quote
majqa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Emiluś, Kochana Istoto :loveu:, odpowiedź masz na PW. Quote
majqa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Koperek, dzwoniłaś do Państwa? Masz jakieś wieści o Lunie? Quote
Koperek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jeszcze nie dzwoniłam. Już druga karta na kom. za niedługo mi się skończy- nie przewidziałam w tym miesiącu wydać 100 zł na rozmowy:cool1: TRAGEDIA! Nic się nie bójcie- mam osobę z Lublina, która chętnie się wybierze na wizytę poadopcyjną!;) Quote
majqa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Koszty poniesione na telefon są mi bardzo bliskie tematycznie, uwierz. Quote
ElzaMilicz Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dostałam dziś bardzo miłego maila. Myślę, że z czystym sumieniem mogę go tu wkleić. ;) "Witam serdecznie. Dzisiaj dopiero wysłałam na Pani konto pieniążki za przywiezienie do nas Naszej Lunci. Przepraszam za opoznienie. Mam problemy z serwisem Dogomanii. Chciałam napisać na forum, ze Luncia ma sie dobrze....i wysłać jej zdjecia ale jakoś mi nie wychodzi.... Luncia jest wspaniałym psem. uwielbia się bawić, szczególnie z małym Frankiem....Własciwie, to można powiedziec, ze uprawaiją zapasy...Franek wskakuje na grzbiet Luny, a ta biega po całym domu usiłując go zrzucić....wszystko przewracają co stanie im na drodze....bardzo się polubili... O jedzenie toczą niesamowite wojny.....uskuteczniają zawody pt. " kto szybciej opróżni miskę i dorwie się do nie swojej"...na działce przewracaja się, ganiają, podszczypują-przepiękny widok.... Luncia bardzo lubi aportować- prosi, zeby jej rzucić patyczka- nawet Franek nauczył się, co znaczy aportowac....!!1 Niebywałym zaskoczeniem był dla niej widok Koni....ale tylko przez jeden dzien.... jak jest bardzo gorąco to Lunia z Frankiem idą do stajni i bubrują całą słomę, przewracając się i turlając się po niej... Konie ( Zuzia i Syriusz) też się przyzwyczaiły do widoku dwóch psów i nawet je akceptują.... Co wiecej o Luni mogę powiedzieć--- bardzo lubi sie kompać ( w wannie) w psim szamponie i łapać bo,belki powietrza.....z jedzenie to zdecydowanie najbardziej lubi watróbkę i mięso mielone... przepada też za boczkiem i serem żółtem ( staram się jej nie dawac za dużo, ale ona i tak zawsze ode mnie wyłudzi kolejny kawałek tymi swoimi oczkami, potrafi szybko mnie złamać), Ma bardzo dobry wpływa na Franka----nauczył sie przy niej jeść rózne rzeczy, na które wczesniej patrzeć nie chcial...teraz zajada z apetytem wszystko to, co je Luna......i zgrzeczniał bardzo (trzeba przyznać)... patrze na nią czasem i nie mogę uwierzyć, ze chcieli ją uśpić....sąsiedzi ją uwielbiają...jest grzeczna i kochana, a przede wszystkim bardzo mądra.... Wydaje mi sie, ze jest z nami szczesliwa...bardzo bym tego chciała Wiem jedno na pewno,.,,,,że Lunia nie jest ostatnia...jak Franko podrośnie i bedzie mądrzejszy to z chęcią zaopiekujemy sie jakimś innym potrzebującym zwierzeciem.....Z przerazeniem patrzyłam na reportarz " Umieralnia dla psów w zamościu" i na te biedne, zagłodzone psy....bede się modlić, zeby znaleźli sie ludzie o dobrych sercach, którzy wezmą te biedne psinki pod sowje dachy i nie pozwolą im umrzeć z głodu.... dziekujemy za wszystko z całego serca....Pozdrawiamy Syriusz, Zuzia Lunia, Franko renata, Mirek " Bardzo dziękujemy za wszelkie informacje o Lunie.:) Będzie nam miło, gdy już dołączycie do grona dogomaniaków. :p Niestety ostatnio większość użytkowników ma problemy z dogomanią. Quote
Ewelajna Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 kurczę,aż się płakać chce-ale tym razem ze szczęścia!!!!!! Quote
Koperek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 PIĘKNIE!!!:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts