Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tytuł zmieniony-dopiero weszłam na dogo.

Brenda vel Berta była u Zosi w Gorzowie po 22.00.Całą drogę tuliła sie do mnie.Naprawdę cudownia sunia!
Jestem ciekawa jak tam kolejny etap podróży do Szczecina Zosiu?
Jesteś świetną babeczką!
Koperku-Ty oczywiście też! Buziaki!!!!

Posted

Ewalajno, tytuł nie oddaje rzeczywistości, zmień go bardzo Cię proszę. Owszem w wątku są wymieszane psy ale w nowym domku jest tylko sunia onka z tego wątku.
Ludzie widząc wymieszanie psiaków na wątku gotowi się wyłączyć z ewentualnej pomocy Kudłatce i 2giej once.

Prawda jest jednak taka, że Kudłatkę przechwyciła Elza, czeka sunię sterylka w domu stałym jeszcze nie jest (a taki dałaś tytuł, że wszystkie są w nowych domkach), a 2ga onka dotrze do Szczecina na tymczas, domek stały nadal jest szukany. Nie chce mi się grzebać w całości wątku ale jeśli i tu wkradł się dobek z Wrocka to i on nie jest jeszcze w DS, a jego kierunkiem jest hotel.

Posted

Ewcia - zmień tytuł tak, żeby nie było w nim ani Kudłatki, ani Brendy ( ta na pewno uratowana), ani dobka.

Umieść w tytule poza tym imię psiczki, do której należy wątek lub jakiś szczegół, po którym można ją zidentyfikować.

Np : Luna już w nowym domu.

Albo coś równie komunikatywnego.

Posted

Majeczko, przy calym zamieszaniu z transportami róznych psiaków w rózne (czésto zmieniajáce sié) miejsca powiedz mi prosze, bo sama nie dojdé prédko- kto jest w hoteliku, na który deklarowalam 100zl ?(popraw jesli sié mylé).
I jak wszystko wygláda kosztowo/wydatkowo na dzien dzisiejszy.

Posted

Jeszcze nie dzwoniłam. Już druga karta na kom. za niedługo mi się skończy- nie przewidziałam w tym miesiącu wydać 100 zł na rozmowy:cool1: TRAGEDIA!

Nic się nie bójcie- mam osobę z Lublina, która chętnie się wybierze na wizytę poadopcyjną!;)

Posted

Dostałam dziś bardzo miłego maila.
Myślę, że z czystym sumieniem mogę go tu wkleić. ;)

"Witam serdecznie.
Dzisiaj dopiero wysłałam na Pani konto pieniążki za przywiezienie do nas Naszej Lunci. Przepraszam za opoznienie.
Mam problemy z serwisem Dogomanii. Chciałam napisać na forum, ze Luncia ma sie dobrze....i wysłać jej zdjecia ale jakoś mi nie wychodzi....
Luncia jest wspaniałym psem. uwielbia się bawić, szczególnie z małym Frankiem....Własciwie, to można powiedziec, ze uprawaiją zapasy...Franek wskakuje na grzbiet Luny, a ta biega po całym domu usiłując go zrzucić....wszystko przewracają co stanie im na drodze....bardzo się polubili...
O jedzenie toczą niesamowite wojny.....uskuteczniają zawody pt. " kto szybciej opróżni miskę i dorwie się do nie swojej"...na działce przewracaja się, ganiają, podszczypują-przepiękny widok....
Luncia bardzo lubi aportować- prosi, zeby jej rzucić patyczka- nawet Franek nauczył się, co znaczy aportowac....!!1
Niebywałym zaskoczeniem był dla niej widok Koni....ale tylko przez jeden dzien....
jak jest bardzo gorąco to Lunia z Frankiem idą do stajni i bubrują całą słomę, przewracając się i turlając się po niej...
Konie ( Zuzia i Syriusz) też się przyzwyczaiły do widoku dwóch psów i nawet je akceptują....
Co wiecej o Luni mogę powiedzieć--- bardzo lubi sie kompać ( w wannie) w psim szamponie i łapać bo,belki powietrza.....z jedzenie to zdecydowanie najbardziej lubi watróbkę i mięso mielone... przepada też za boczkiem i serem żółtem ( staram się jej nie dawac za dużo, ale ona i tak zawsze ode mnie wyłudzi kolejny kawałek tymi swoimi oczkami, potrafi szybko mnie złamać),
Ma bardzo dobry wpływa na Franka----nauczył sie przy niej jeść rózne rzeczy, na które wczesniej patrzeć nie chcial...teraz zajada z apetytem wszystko to, co je Luna......i zgrzeczniał bardzo (trzeba przyznać)...
patrze na nią czasem i nie mogę uwierzyć, ze chcieli ją uśpić....sąsiedzi ją uwielbiają...jest grzeczna i kochana, a przede wszystkim bardzo mądra....
Wydaje mi sie, ze jest z nami szczesliwa...bardzo bym tego chciała
Wiem jedno na pewno,.,,,,że Lunia nie jest ostatnia...jak Franko podrośnie i bedzie mądrzejszy to z chęcią zaopiekujemy sie jakimś innym potrzebującym zwierzeciem.....Z przerazeniem patrzyłam na reportarz " Umieralnia dla psów w zamościu" i na te biedne, zagłodzone psy....bede się modlić, zeby znaleźli sie ludzie o dobrych sercach, którzy wezmą te biedne psinki pod sowje dachy i nie pozwolą im umrzeć z głodu....
dziekujemy za wszystko z całego serca....Pozdrawiamy
Syriusz, Zuzia
Lunia, Franko
renata, Mirek "

Bardzo dziękujemy za wszelkie informacje o Lunie.:)
Będzie nam miło, gdy już dołączycie do grona dogomaniaków. :p
Niestety ostatnio większość użytkowników ma problemy z dogomanią.