majqa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Masza4 napisał(a):Rozumiem, że już nie dzwonić do tych ludzi? Skądże, dzwonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Którejś z Was się może uda!!! Są przecież 2 onki Maszo, jedna by pozostała dla Państwa z Lublina, druga wio na Szczecin!!! Quote
majqa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Info od Koperek. Pani z Lublina się odezwała. Rozmawiały ok. 0,5h. Zdaniem Koperka nie potrzeba wizyty przedadopcyjnej. Państwo czekają na sunię, mają już dla niej umówionego weta. Elza pojedzie jutro zawieźć sunię do Lublina. We Wrocławiu będzie ok. 18tej. Dajcie cynk na innych wątkach, że jest taki transport, może komuś trzeba jeszcze pomóc, nam to pomniejszy koszty. Elza mówi, że może nadłożyć nieco drogi dla potrzeb innych. Ma klatki transporterowe. Zosiu, Ewalajno - ustalajcie według wcześniejszych wytycznych i Waszych możliwości transport drugiej onki. Elzie podam na PW namiar na Koperka i Lublin. Koperkowi na Elzę. Uff. Zosiu, czy pozwolisz, że podam kontakt do Ciebie Pani ze Szczecina??? Quote
majqa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dostałam cynk od Elzy, że będzie robiona trasa: Wrocław - Kraków - Lublin. Quote
majqa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zosia4 napisał(a):Majga - podawaj. Yes, Sir!!! :razz: Quote
ElzaMilicz Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jutro przejmuję suńkę od Ulv i jedziemy w świat. :) Quote
Koperek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Państwo w Lublinie już zawiadomieni o przyjeżdzie w trybie nocnym. Podeślę jeszcze ulv ich adres i telefon na komórkę. Nie zapomnij Elza zabrać tego i dokumentów od niej! O pesel tylko zapomniałam zapytać- do formalności, ale to się mailowo zgadam. Quote
Ewelajna Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 "Zosiu, Ewalajno - ustalajcie według wcześniejszych wytycznych i Waszych możliwości transport drugiej onki." Mi pasuje ten poniedziałek tj.19.05 po godz 16.00, ewentualnie wtorek po 19.00 Czekam na Zosię i Koperka Quote
Koperek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No to dobrze- czyli zabieram psinę ze schronu i dostarczam Ci w Nowej Soli. Quote
Zosia4 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja się dostosuję do Was. Mam warunki żeby ew. ją przenocować. Co te posty tak skaczą w te i wewte ?? Quote
Ewelajna Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Koperek jak będziesz dojeżdzać do Nowej Soli to daj mi sygnał -mój tel 502070067 Przy wjeżdzie jest stacja Orlen i może tam sie spotkajmy.Daj znac o której wyjedziesz. Zosiu-zaproponuj miejsce spotkania-bo to Twoje tereny. To umawiamy sie na poniedziałek? Quote
Zosia4 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 O rany - ja mieszkam na takim zadupiu, że strach. Wyjadę na spotkanie, tylko wymyślę gdzie. Chyba przy wjeździe do Gorzowa. Quote
Ewelajna Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 też tak myslę-bo ja nie znam Gorzowa-tylko przejeżdżałam ,ale może nawigacja mi pomoże he he Quote
majqa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zosia4 napisał(a):(...) Co te posty tak skaczą w te i wewte ?? Głównie, wewte...:evil_lol: Quote
Zosia4 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 To jak ? Poniedziałek ? Jeśli poniedziałek, to sunia prześpi u mnie a we wtorek ją odstawię na miejsce. Może tak być ? Quote
majqa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zosia4 napisał(a):To jak ? Poniedziałek ? Jeśli poniedziałek, to sunia prześpi u mnie a we wtorek ją odstawię na miejsce. Może tak być ? Niech się wypowiedzą dziewczyny, wtedy dam znać Szczecinowi. Kontakt do Ciebie Zosiu już podałam. Quote
Koperek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Mi wsio ryba, co dalej z nią zrobicie. Byle się jej pozbyć ze schronu- wtedy już będzie bezpieczna! Quote
Zosia4 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 No i jak kobitki - poniedziałek ? Dzwoniła do mnie Pani ze Szczecina i też chce być uprzedzona. Quote
ElzaMilicz Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Bić i patrzeć czy równo puchnie ! :mad: Znowu piszecie o transporcie suńki nie z tego wątku. :crazyeye: Majqa my sobie jeszcze pogadamy. :) Wrobić mnie w taaaką trasę. Ty chcesz, żeby moje dzieci zapomniały jak wyglądam. Quote
Zosia4 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jezu - nie bić !!!!!!!!!!!! No przecież tutaj dziewczyny pisały o transporcie. Ja też już wzorem niektórych się zamotałam :huh:. Nawet nie wiem jakiego psa w końcu mam wieźć. Bo, że mam wieźć to pewne, i że nie jest to sunia z tego wątku też pewne. Elza - skieruj mnie na właściwe tory. Quote
Koperek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Elza Ty wieziesz suczkę z tego wątku do Lublina dzisiaj. Kudłata czeka na transport pod Warszawę- do nowego domu. Trzecia suczka- druga ONKA- jedzie w poniedziałek do Szczecina. Z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111257 Quote
Ewelajna Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 tak w ten poniedziałek! 19.05.2008 Prawdopodobnie Koperek wyjedzie popołudniem,pod wieczór będzie u mnie a my u Ciebie Zosiu wieczorem w poniedziałek ( nie wiem jak to wyjdzie godzinowo-to się jeszcze zobaczy) A Ty możesz ją przenocować ,bo bez sensu jest jechać na noc. Quote
Recommended Posts