joanika Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 :confused: czy ktos mi może wytłumaczyć czemu galeria Lany znalazła się w dziale Pudle skoro ja ją zakładałam w foto blogach? Mi to oczywiście nie przeszkadza, pytam tak informacyjnie :cool3:
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Pewnie mod przeniósł twoją galerię i tyle, ale czemu to nie wiem ;). A zdjęcie śliczne :loveu:.
gops Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 joanika napisał(a)::confused: czy ktos mi może wytłumaczyć czemu galeria Lany znalazła się w dziale Pudle skoro ja ją zakładałam w foto blogach? Mi to oczywiście nie przeszkadza, pytam tak informacyjnie :cool3: przenosza wszystko ;) poprzenosili wszyskie psy rasowe z galeri :razz: mojego nie przeniesli :eviltong::evil_lol: ej a zdjecia gdzie sa? ! :diabloti:
Cheritka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Świetne :multi: http://images34.fotosik.pl/366/bd754786f6151c97.jpg zastanawiałam się co to za rasa i co to za kolorek wystaje z tego piachu :crazyeye::crazyeye: http://images46.fotosik.pl/13/31f1f9ce2f7c224b.jpg Czemu tak mało fot ????
PATIszon Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 joanika napisał(a)::multi: Tak, Myślęcinek i w dodatku to fotki z zawodów agility :cool3: No to pewnie nas widzialas. Kimulcowa tam miala swoj dobry dzien, a nawet 2 dni :loveu:
joanika Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Cheritka']Świetne :multi: http://images34.fotosik.pl/366/bd754786f6151c97.jpg zastanawiałam się co to za rasa i co to za kolorek wystaje z tego piachu :crazyeye::crazyeye: http://images46.fotosik.pl/13/31f1f9ce2f7c224b.jpg Czemu tak mało fot ???? Kolorek jak kolorek :p Pamiętasz jak mówiłaś że to morela nie będzie? I nie jest. Jaśnieje z dnia na dzień, morelowe to ona ma tylko uszy i pasek na grzbiecie, ale i tak jest śliczna :loveu::loveu: A fotek tak mało bo nie mam czasu, teraz caly czas zajmuje sie szukaniem hodowli mojego przyszlego szczeniaczka, ale o tym na razie cicho :cool1:;)
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No tak tak cichutko w sekrecie zdradź nam coś nieco o tym szczeniaczku ... ;)
joanika Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):No tak tak cichutko w sekrecie zdradź nam coś nieco o tym szczeniaczku ... ;) Bedzie większy niz Lana. Średnio w kłębie dorosłe mają 65cm. To bedzie suczka z Litwy najprawdopodobniej. Nic wiecej nie powiem.
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Aj, ty taka tajemnicza jesteś... :diabloti:
joanika Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Bo nie chce zapeszac, rozmowa z hodowca przebiega bez zastrzezen, ale zawsze cos moze pojsc nie tak. I daletego nie pisze szczegolow.
gops Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ooo bedzie szczeniaczek :diabloti: duuuuzy szczeniaczek :loveu:
Cheritka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Trzeba było brać jak miałam szczeniaczki rok temu :cool3:, właśnie nasza sunia zdibyła dwa Zwycięztwa Młodzieży :crazyeye:, reszta u mnie na stronce zaraz będzie :cool3:. Super :multi::multi: ale sza, narazie ciiiiii
joanika Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Cheritka napisał(a):Trzeba było brać jak miałam szczeniaczki rok temu :cool3:, właśnie nasza sunia zdibyła dwa Zwycięztwa Młodzieży :crazyeye:, reszta u mnie na stronce zaraz będz Oj trzeba było. jakbym miała w planach szczeniaka to i pewnie bym się rozglądała ale Lana przyszła do mnie tak z nienacka :lol:
joanika Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Znienacka ? ??? Jak to? ;) Przed Lana zawsze w domu byl jakis pies, moja poprzednia sunia umarla, minelo troche czasu i zaczely sie rozmowy z moim TZ ze chcialabym miec psa, najlepiej sznaucera min :p A on tzn TZ pewnego dnia do mnie dzwoni i mowi ze ma dla mnie pudelka miniaturke morelowa. I tak Lana pojawila sie u mnie. A kolejny pies .... bedzie troche wiekszy i z rodowodem, juz rozmowy z hodowca ida pelna para, ja przeswietlam hodowce a hodowca mnie :lol:
Klaudysiaczek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 To Lana miała w pewnym sensie szczęście, bo mieliście mieć sznaucerka min. ;). No ... Pozostaje nam czekać na oficjalne przybycie psiaka do domu :loveu:
joanika Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Lana miała dziś zły dzień, nie chciała pozować a do tego wszystkiego wczoraj dostała cieczke
Klaudysiaczek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Widać, że Lana coś nie taka jak zwykle, ale i tak cudowna! A ta łapka na końcu... :loveu:
Paula&Goofi Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witam :multi: Jestem pierwszy raz i co widzę?! Śliczną suczkę :loveu::loveu::loveu: Lana jest po prostu cudna :cool1::p Świetne fotki! Zapraszamy również do nas w odwiedziny! P.S. Będę do Was stale wpadać ! :eviltong:
Cheritka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 joanika napisał(a):Lana miała dziś zły dzień, nie chciała pozować a do tego wszystkiego wczoraj dostała cieczke Witam, To teraz masz już dorosłego pieska tzn suczkę :loveu:
joanika Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Oj tak, dorosła suczka :evil_lol: ale jeszcze głupoty w głowie. Niedawno taka malutka była a tu już cieczka, jak ten czas leci:lol: A teraz pare starych fotek Lany: A to Kundzia
joanika Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Robi wrażenie ptaszysko :evil_lol: Sycylijski jaszczur: i Sycylijskie kaktusy:
NightQueen Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Jaka ona duża już :loveu: nooo to kobietką już jest prawdziwą. :) Jak przechodzi pierwszą cieczkę? bo Moli gdyby się nie lizała to by nikt nie zauważył że dostała :evil_lol:
joanika Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Lana jest obrażona :lol: prosze ją o łapę czy głos, to patrzy na mnie jakby chciała powiedzieć: daj mi spokój przecież mam cieczkę. Przez pierwszy tydzien chodziła w domu w majtkach, bo plamiła (dosłownie kapało z niej, gdzie nie usiadła tam plama). Jakiś większych zmian nie zauważyłam, jak zawsze chętna do zabawy i w domu i na dworzu.
Recommended Posts