Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:confused: czy ktos mi może wytłumaczyć czemu galeria Lany znalazła się w dziale Pudle skoro ja ją zakładałam w foto blogach? Mi to oczywiście nie przeszkadza, pytam tak informacyjnie :cool3:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

joanika napisał(a):
:confused: czy ktos mi może wytłumaczyć czemu galeria Lany znalazła się w dziale Pudle skoro ja ją zakładałam w foto blogach? Mi to oczywiście nie przeszkadza, pytam tak informacyjnie :cool3:

przenosza wszystko ;)
poprzenosili wszyskie psy rasowe z galeri :razz:
mojego nie przeniesli :eviltong::evil_lol:

ej a zdjecia gdzie sa? ! :diabloti:

Posted

joanika napisał(a):
:multi: Tak, Myślęcinek i w dodatku to fotki z zawodów agility :cool3:

No to pewnie nas widzialas. Kimulcowa tam miala swoj dobry dzien, a nawet 2 dni :loveu:

Posted

[quote name='Cheritka']Świetne :multi:
http://images34.fotosik.pl/366/bd754786f6151c97.jpg
zastanawiałam się co to za rasa
i co to za kolorek wystaje z tego piachu :crazyeye::crazyeye:
http://images46.fotosik.pl/13/31f1f9ce2f7c224b.jpg

Czemu tak mało fot ????

Kolorek jak kolorek :p Pamiętasz jak mówiłaś że to morela nie będzie? I nie jest. Jaśnieje z dnia na dzień, morelowe to ona ma tylko uszy i pasek na grzbiecie, ale i tak jest śliczna :loveu::loveu:
A fotek tak mało bo nie mam czasu, teraz caly czas zajmuje sie szukaniem hodowli mojego przyszlego szczeniaczka, ale o tym na razie cicho :cool1:;)

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
No tak tak cichutko w sekrecie zdradź nam coś nieco o tym szczeniaczku ... ;)

Bedzie większy niz Lana. Średnio w kłębie dorosłe mają 65cm. To bedzie suczka z Litwy najprawdopodobniej. Nic wiecej nie powiem.

Posted

Trzeba było brać jak miałam szczeniaczki rok temu :cool3:,
właśnie nasza sunia zdibyła dwa Zwycięztwa Młodzieży :crazyeye:,

reszta u mnie na stronce zaraz będzie :cool3:.

Super :multi::multi:
ale sza, narazie ciiiiii

Posted

Cheritka napisał(a):
Trzeba było brać jak miałam szczeniaczki rok temu :cool3:,
właśnie nasza sunia zdibyła dwa Zwycięztwa Młodzieży :crazyeye:,

reszta u mnie na stronce zaraz będz

Oj trzeba było. jakbym miała w planach szczeniaka to i pewnie bym się rozglądała ale Lana przyszła do mnie tak z nienacka :lol:

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Znienacka ? ??? Jak to? ;)

Przed Lana zawsze w domu byl jakis pies, moja poprzednia sunia umarla, minelo troche czasu i zaczely sie rozmowy z moim TZ ze chcialabym miec psa, najlepiej sznaucera min :p A on tzn TZ pewnego dnia do mnie dzwoni i mowi ze ma dla mnie pudelka miniaturke morelowa. I tak Lana pojawila sie u mnie.
A kolejny pies .... bedzie troche wiekszy i z rodowodem, juz rozmowy z hodowca ida pelna para, ja przeswietlam hodowce a hodowca mnie :lol:

Posted

Witam :multi:
Jestem pierwszy raz i co widzę?! Śliczną suczkę :loveu::loveu::loveu: Lana jest po prostu cudna :cool1::p Świetne fotki!

Zapraszamy również do nas w odwiedziny!

P.S. Będę do Was stale wpadać ! :eviltong:

Posted

joanika napisał(a):
Lana miała dziś zły dzień, nie chciała pozować a do tego wszystkiego wczoraj dostała cieczke

Witam,
To teraz masz już dorosłego pieska
tzn suczkę :loveu:

Posted

Oj tak, dorosła suczka :evil_lol: ale jeszcze głupoty w głowie. Niedawno taka malutka była a tu już cieczka, jak ten czas leci:lol:

A teraz pare starych fotek Lany:

A to Kundzia

• Posted

Jaka ona duża już :loveu:
    nooo to kobietką już jest prawdziwą. :)
    Jak przechodzi pierwszą cieczkę? bo Moli gdyby się nie lizała to by nikt nie zauważył że dostała :evil_lol:

Posted

Lana jest obrażona :lol: prosze ją o łapę czy głos, to patrzy na mnie jakby chciała powiedzieć: daj mi spokój przecież mam cieczkę. Przez pierwszy tydzien chodziła w domu w majtkach, bo plamiła (dosłownie kapało z niej, gdzie nie usiadła tam plama). Jakiś większych zmian nie zauważyłam, jak zawsze chętna do zabawy i w domu i na dworzu.

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
        87.9k
      • Total Posts
        13m
    • Create New...