joanika Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Witamy i pozdrawiamy Anetę i Ewelinę :klacz::klacz::klacz: fajnie że ktoś ogląda nasze fotki będzie motywacja do wstawiania nowych
ewelinabuck Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 musisz duzo wstawiac tym bardziej ze jest tak malo pudelkow i na dogo i wogole:shake: a ty masz sliczna sunieczke:loveu::loveu:
gops Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 witanko :multi: fotki sliczne :loveu: powinno byc zabronione posiadanie takich pieknych pieskow bo ja tez chce :placz: a nie moge :roll: ile ona juz wazy? :razz:
aneta_zyleta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 czekam na fotki. Oskarowi nie pokazuję żeby się nie zakochał:diabloti:, on juz ma narzeczoną:evil_lol:
joanika Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Gops ja nie wiem ile ona waży :roll: wiem wiem to karygodne nie wiedzieć. Ale... jest leciutka :evil_lol: Zważę ją potem na wadze łazienkowej. Lanie to jeszcze chłopaki nie w głowie, chociaż taki jeden chciał ją już uświadomić w tych sprawach - nasadzał się na nią ale nie wiem czy był tak niewyżyty czy może to była oznaka dominacji.
gops Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 joanika napisał(a):Gops ja nie wiem ile ona waży :roll: wiem wiem to karygodne nie wiedzieć. Ale... jest leciutka :evil_lol: Zważę ją potem na wadze łazienkowej. Lanie to jeszcze chłopaki nie w głowie, chociaż taki jeden chciał ją już uświadomić w tych sprawach - nasadzał się na nią ale nie wiem czy był tak niewyżyty czy może to była oznaka dominacji. no bo wydaje sie malutka taka ;) ja mojego tez waze na lazienkowej wadze ..najpierw waze siebie potem bire go n rece i waze sie z nim odejmuje moja wage od wagi z nim i wiem ile wazy :evil_lol: :diabloti:
joanika Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Gops i tak właśnie miałam zamiar zrobić. Zrobimy to rano po przebudzeniu. :evil_lol:
Avaloth Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 matko jakie cudeńko :loveu::loveu::loveu: zakochałam się w tej twojej Laneczce-kuleczce :loveu: śliczności :) będę odwiedzać ^^
joanika Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Wszyscy kochają Lane, kocham i ja :loveu: bo jak tu jej nie kochać... piękna, inteligentna, dobrze ułożona, kulturalna i w ogóle same och i ach :evil_lol::evil_lol: teraz jemy sobie na spółe ogórka :p
Mudik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Śliczniutka,tylko maluszek chyba jeszcze bo dopiero zaczyna miec mocniejszy skręt i mam jedno ale (do "hodowcy" czemu uciął ogonek:placz::placz::placz:) Pozdrawiamy EDIT: Mojego mudika jedna pani ostatnio wzięła za mix pudla:lol::lol::lol:
gops Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 jest mloda to widac po siersci odrazu :) dorosly pudel ma calkiem inna :razz: piekna jest :loveu: i niema ogonka jak moj baster dwa kikuty :diabloti:
NightQueen Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 zgadzam się z Mudikiem ogonek mógł zostać, ale Lana i tak śliczna jest :loveu: Kiedy planujecie odwiedzić fryzjera? ;)
joanika Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Nie wiem czemu jej ogon obcięli :placz: A taki ładny by miała :placz: Ludzie to jednak "znafcy" Mudika brać za mixa pudla :lol: U mnie na dobrego psiego fryzjera czeka się w sezonie - czyli teraz, 2 miesiące. Ale ona już ostrzyżona przez mnie :evil_lol:
joanika Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Zważyłyśmy się i się przeraziłyśmy ... Lana waży 5kg!!!! Nie wiem czy to dużo czy mało, ale jak niose ją na rękach to mam wrażenie że lekka jak piórka a tu 5kg :evil_lol:
joanika Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 "Dobra, raz zdechnę ale głosu i tak nie dam" :evil_lol:
joanika Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 I dla tych którzy oprócz psów kochają żabki :lol:
Zmysł Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Joanika, sorry za offa, wysłałem Ci wiele pw- proszę o kontakt
gops Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 joanika napisał(a):Zważyłyśmy się i się przeraziłyśmy ... Lana waży 5kg!!!! Nie wiem czy to dużo czy mało, ale jak niose ją na rękach to mam wrażenie że lekka jak piórka a tu 5kg :evil_lol: ale to miniatura prawda wiec jest ok nie wazy duzo baster ma 6 kg ;) podejzewam ze za duzo juz nie urosnie ani nie przytyje ;) zdjecia piekne :loveu: fajnie lezy :evil_lol: mozna dawac 5 zdjec w poscie
Unbelievable Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 http://images24.fotosik.pl/215/bbc839eb1b4381b9.jpg słooooodziak :loveu::loveu:
joanika Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Ja mam nadzieję że już nie urośnie. Wczoraj ją zważyłam, wymierzyłam :lol: Ma już 34cm w kłębie czyli jeszcze 1cm może urosnąć a potem to już miniatura nie będzie :evil_lol: Baster ma 6kg? Kiedyś bym powiedziała że to dużo. Ale jak Lana 5kg waży to ten kg nie robi różnicy. Też jest chyba lekki jak piórko :evil_lol:
betty_labrador Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 czesc!! ja zagladam na Twa galerie wlasnie :) sliczna sunia :) super sa morelkowe pudelki :) a ta żabka to twoja wlasna?
gops Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 joanika napisał(a):Ja mam nadzieję że już nie urośnie. Wczoraj ją zważyłam, wymierzyłam :lol: Ma już 34cm w kłębie czyli jeszcze 1cm może urosnąć a potem to już miniatura nie będzie :evil_lol: Baster ma 6kg? Kiedyś bym powiedziała że to dużo. Ale jak Lana 5kg waży to ten kg nie robi różnicy. Też jest chyba lekki jak piórko :evil_lol: eeee kurde baster ma 40 w klacie...:roll: jest leciutki ;) szczuply ale jakby go tak ogolic to pewnie mialby miesnie :diabloti:
Recommended Posts