NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 co tu taki spokój? :mad: Planujecie z kudłaczem iśc do fryzjera? zarośnięta cała jest :loveu: w ogóle to mało zdjęć, właściwie znikome ślady ich są :mad:
joanika Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Oj, tak jest cała zarośnięta. Gdyby wszystko poszło zgodnie z planem to juz w listopadzie byłaby "odpicowana" ale nie poszło zgodnie z planem. Planować, planujemy. Nawet juz książkę z przeceny sobie kupiłam :"poradnik pielęgnacji psa" :evil_lol: i zbieram na stół trymerski i dobrą maszynkę. Ale póki co czekamy na wizyte u fryzjera.
Atkaaaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://images27.fotosik.pl/279/425e2e1cdb9f57c4.jpg :loveu:sliczna dziewczyna,:loveu: Dzekus pozdrawia:diabloti:
NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 la la la :siara: Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01 :diabloti:
joanika Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='smallpati']la la la :siara: Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01 :diabloti: ja teraz przeszłam na Karlie :lol: Poznajcie moje gluciki :evil_lol: Chyba nawiązuję się nić przyjaźni :loveu:
joanika Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Nikt nie oglądał glutów? :-(:eviltong: to nie....... nie oglądajcie, bo po co :eviltong: Chciałam oznajmić że Lana idzie w poniedziałek do fryzjera :multi: ....wreszcie :roll:
al'akir Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Witajcie! ojjjjj mój Kuba to by je potraktował co najmniej jako "zabawke":eviltong: ... Wkońcu fancuski pies:evil_lol: ślimakojad A tu widze, że Lana lubi zawierać między-gatunkowe przyjaźnie
joanika Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 W końcu każdy ślimak ma imię - Vincent, Jules i Mia :lol: i należą jakby do rodziny więc Lana ma zakazane próby pożarcia ślimaków, łapania je w pysk czy szturchania łapą. Ale podejrzewam że jakbym ślimaki zostawiła z Laną to o przyjaźni mogłabym zapomnieć. :evil_lol: Już mamy niedzielę a wiecie co jest jutro :cool3: nasz wielki dzień Lana idzie do fryzjera :multi:
Atkaaaa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Poprosimy taka fryzurkę jak w awatarze:diabloti:
Cheritka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 joanika napisał(a): Już mamy niedzielę a wiecie co jest jutro :cool3: nasz wielki dzień Lana idzie do fryzjera :multi: Dzisiaj jest już środa :cool3:, a Lanki nie widać :crazyeye:. Pokazuj fryzurkę.
cortezik_25 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Witam:multi: Lana śliczna:loveu:; tylko dlaczego tak mało fot:mad:?? Pewnie zobaczymy się 15 w Myślęcinku;)
Cheritka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 joanika napisał(a): :evil_lol: Już mamy niedzielę a wiecie co jest jutro :cool3: nasz wielki dzień Lana idzie do fryzjera :multi: Odpowiedz, czy Lana nnie zarosła od tego strzyżenia???:evil_lol: Może pokażesz jakieś zdjęcia, bo tak zniknęliście gdzieś .
joanika Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Zarosła :lol: ale... jakieś 3 tyg temu sami z TZ ją strzygliśmy, wyglądała jak pół du.. zza krzaka. Niedawno byliśmy w Toruniu, niesamowite pierniczkowe miasto. To jedno z tych miejsc gdzie chciałabym mieszkać. na tle jakiś starych murów z osiołkiem przy fontannie, muszę tam pojechać jak będzie włączona, na około sa żabki z których pewnie woda tryska z pieskiem a nawet dwoma pieskami i na koniec smoczysko
Atkaaaa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 :loveu:ale grzywa:evil_lol: No wreszcie jakieś fotki!:multi::loveu::loveu:
joanika Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Grzywe trzeba wreszcie podciąć i uszy również, co by podczas agility nie przeszkadzały:evil_lol:
joanika Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 z kumplem (Ivo) i kumpelą (Mia) z kursu (ta malutka sunia ma 4 miesiące a tak śmiga że heeej, jest cudowna :loveu:) kumpel Cortez
Atkaaaa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 http://images37.fotosik.pl/84/0e8f5639f1f830aemed.jpg czy ja tam widzę bordera???:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
joanika Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 PATIszon napisał(a):To pewnie Darka Timon.;) Timon to zawodowiec, teraz pilnuje kursantów :lol: A jaka ja gafe strzeliłam... zapytałam p.Darka czemu ten brązowy border nie ma ogona :siara::siara::oops: i p.Darek mnie oświecił
PATIszon Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 A nie zauwazylam , ze tam cos jeszcze jest. To nie znam, jakis ozik?
joanika Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Pati - dokładnie! to aussie. Dopiero potem zauważyłam różnice między BC m.in. uszy, które od razu powinny mi rzucic sie w oczy. A ogon nie jest kopiowany tylko szczątkowy. :siara:
Recommended Posts