Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, tak jest cała zarośnięta. Gdyby wszystko poszło zgodnie z planem to juz w listopadzie byłaby "odpicowana" ale nie poszło zgodnie z planem.

Planować, planujemy. Nawet juz książkę z przeceny sobie kupiłam :"poradnik pielęgnacji psa" :evil_lol: i zbieram na stół trymerski i dobrą maszynkę. Ale póki co czekamy na wizyte u fryzjera.

• 2 weeks later...
Posted

Nikt nie oglądał glutów? :-(:eviltong: to nie....... nie oglądajcie, bo po co :eviltong:

Chciałam oznajmić że Lana idzie w poniedziałek do fryzjera :multi: ....wreszcie :roll:

Posted

Witajcie!

ojjjjj mój Kuba to by je potraktował co najmniej jako "zabawke":eviltong: ... Wkońcu fancuski pies:evil_lol: ślimakojad

A tu widze, że Lana lubi zawierać między-gatunkowe przyjaźnie

Posted

W końcu każdy ślimak ma imię - Vincent, Jules i Mia :lol: i należą jakby do rodziny więc Lana ma zakazane próby pożarcia ślimaków, łapania je w pysk czy szturchania łapą. Ale podejrzewam że jakbym ślimaki zostawiła z Laną to o przyjaźni mogłabym zapomnieć. :evil_lol:

Już mamy niedzielę a wiecie co jest jutro :cool3: nasz wielki dzień Lana idzie do fryzjera :multi:

Posted

joanika napisał(a):

Już mamy niedzielę a wiecie co jest jutro :cool3: nasz wielki dzień Lana idzie do fryzjera :multi:

Dzisiaj jest już środa :cool3:,
a Lanki nie widać :crazyeye:.
Pokazuj fryzurkę.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

joanika napisał(a):
:evil_lol:

Odpowiedz, czy Lana nnie zarosła od tego strzyżenia???:evil_lol:
Może pokażesz jakieś zdjęcia, bo tak zniknęliście gdzieś .

Posted

Zarosła :lol: ale... jakieś 3 tyg temu sami z TZ ją strzygliśmy, wyglądała jak pół du.. zza krzaka.

Niedawno byliśmy w Toruniu, niesamowite pierniczkowe miasto. To jedno z tych miejsc gdzie chciałabym mieszkać.
na tle jakiś starych murów

z osiołkiem

przy fontannie, muszę tam pojechać jak będzie włączona, na około sa żabki z których pewnie woda tryska

z pieskiem a nawet dwoma pieskami

i na koniec smoczysko

Posted

PATIszon napisał(a):
To pewnie Darka Timon.;)

Timon to zawodowiec, teraz pilnuje kursantów :lol:
A jaka ja gafe strzeliłam... zapytałam p.Darka czemu ten brązowy border nie ma ogona :siara::siara::oops: i p.Darek mnie oświecił

Posted

Pati - dokładnie! to aussie. Dopiero potem zauważyłam różnice między BC m.in. uszy, które od razu powinny mi rzucic sie w oczy. A ogon nie jest kopiowany tylko szczątkowy. :siara:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...