NightQueen Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Moli malutko plamiła, w zasadzie nie zdarzyło się żeby poplamiła coś :p humorków też nie miała, tylko jak pisałam lizała się dość sporo ;) teraz juz po sterylce więc mamy spokój :multi: będziesz maleństwo sterylizować?
joanika Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Tak, jeszcze nie wiem po której cieczce, ale bedzie wysterylizowana. Chociaż tyle samo mam "przeciw" jak i "za" sterylizacją
joanika Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Lana w nowym kubraczku (od taks): podczas śniadanka:
NightQueen Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ładnie wygląda w ubranku ;) my też mamy nową kurteczkę, a teraz czekamy na derkę i kombinezon :evil_lol:
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ładna, ale szkoda ze 1,2cm, bo na mojej spanielce to nawet widać nie będzie ... i szeleczki też za małe:(
NightQueen Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 halo? gdzie ty się podziewasz? :mad: gdzie moja Lenka?
marysia55 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 myślałam, że tylko czarne pudelki są piekne:lol::lol::lol: ale ta slicznotka tez jest cudowna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem gotowa sie zakochać;);)
joanika Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 :oops: ale ja tu dawno nie była, nie mam nowych fot, nie mam czasu na ich robienie. Small :mad: gdzie Ty Lenke chcesz znaleźć, tutaj Lana rzadzi :evil_lol: Marysiu ja miałam czarnulkę :-( a teraz mam blond-morele, a jak bym miała sama decydować o kolorze to chyba wybrałabym brązowego :evil_lol:
joanika Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 fotki z zabawy z tymczasowiczka:loveu::loveu:
marysia55 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='joanika']fotki z zabawy z tymczasowiczka:loveu::loveu: http://images27.fotosik.pl/296/a2e21c921d0b6050med.jpg http://images46.fotosik.pl/32/58f5f04a5a61ac75med.jpg Nie ma to jak zabawa z własnymi uszami :evil_lol::evil_lol:...ale innym wara od nich:razz::razz::razz: mądry pieseczek:eviltong::eviltong:
marysia55 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 o rany co sie tak cichutko zrobiło na tym wątku :crazyeye::crazyeye: żadnych nowych wiadomości o pięknisi Lanie :shake::shake: oczywiscie myśle o dobrych wiadomosciach :loveu::loveu: co sie dzieje z psinką ???
joanika Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Nie mam nowych fotek, kilka tylko robionych telefonem. A co u Lany... obecnie uczymy się że jak jej zaśpiewam kawałek piosenki "I like to move it.." to Lana zaczyna szaleć :lol: Śmiesznie jest bo np Lana sobie smacznie śpi, ja w drugim pokoju i zaczynam śpiewać a ona zrywa się na 4 łapy i biegnie do mnie :lol: To nam zastępuje komende "bawimy się"
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 mój Sasza jak wpadnie w sen to możesz mu śpiewać co serce zapragnie a on i tak chrapie, że caly dom go słyszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nic go nie ruszy do zabawy :lol::lol::lol: no ale on jest duzo starszy od Lany ;););) a nasza Lancia ( nie mylic z marką samochodu) ma jakies szansę na domek :razz::razz:
joanika Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='marysia55'] a nasza Lancia ( nie mylic z marką samochodu) ma jakies szansę na domek :razz::razz: hmmm jaka Lancia? Że Lana? Lana jest moja i jej nikomu nie oddam :evil_lol: A tymczasowiczka to ta pręgowana na której stoi Lana i już dawno domek szczęśliwy domek znaleziony
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [SIZE="5"]no to po co ja sie tak podniecam i serce mi kołacze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli mogę spokojnie spać :grins::grins::grins:
joanika Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 :evil_lol: fot nie ma bo nie ma kabelka od aparatu ale....... jest tańcząca mikołajkowa Lana Santa Yourself - Turn yourself into a dancing Santa zdrowych i wesołych Świąt
Cheritka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 :thumbs::thumbs: Fajny mikołaj oryginalny :x-mas::tree1:
Cheritka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zrobie Ci banerek (ale nie bardzo mam z czego), jak mi wyślesz jakieś zdjęcia na emaila, a może Ty umiesz i nie chcesz miec ??? A może taki Ci się podoba ?????
Recommended Posts