Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moli malutko plamiła, w zasadzie nie zdarzyło się żeby poplamiła coś :p humorków też nie miała, tylko jak pisałam lizała się dość sporo ;) teraz juz po sterylce więc mamy spokój :multi:

będziesz maleństwo sterylizować?

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

:oops: ale ja tu dawno nie była, nie mam nowych fot, nie mam czasu na ich robienie.

Small :mad: gdzie Ty Lenke chcesz znaleźć, tutaj Lana rzadzi :evil_lol:

Marysiu ja miałam czarnulkę

• :-( a teraz mam blond-morele, a jak bym miała sama decydować o kolorze to chyba wybrałabym brązowego :evil_lol:

• 2 weeks later...
    Posted

o rany co sie tak cichutko zrobiło na tym wątku :crazyeye::crazyeye: żadnych nowych wiadomości o pięknisi Lanie :shake::shake: oczywiscie myśle o dobrych wiadomosciach :loveu::loveu: co sie dzieje z psinką ???

Posted

Nie mam nowych fotek, kilka tylko robionych telefonem.
    A co u Lany... obecnie uczymy się że jak jej zaśpiewam kawałek piosenki "I like to move it.." to Lana zaczyna szaleć :lol: Śmiesznie jest bo np Lana sobie smacznie śpi, ja w drugim pokoju i zaczynam śpiewać a ona zrywa się na 4 łapy i biegnie do mnie :lol: To nam zastępuje komende "bawimy się"

Posted

mój Sasza jak wpadnie w sen to możesz mu śpiewać co serce zapragnie a on i tak chrapie, że caly dom go słyszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nic go nie ruszy do zabawy :lol::lol::lol: no ale on jest duzo starszy od Lany ;););)
    a nasza Lancia ( nie mylic z marką samochodu) ma jakies szansę na domek :razz::razz:

Posted

[quote name='marysia55']
    a nasza Lancia ( nie mylic z marką samochodu) ma jakies szansę na domek :razz::razz:

hmmm jaka Lancia? Że Lana? Lana jest moja i jej nikomu nie oddam :evil_lol:
    A tymczasowiczka to ta pręgowana na której stoi Lana i już dawno domek szczęśliwy domek znaleziony

• 2 weeks later...
    Posted

Zrobie Ci banerek (ale nie bardzo mam z czego), jak mi wyślesz jakieś zdjęcia na emaila, a może Ty umiesz i nie chcesz miec ???

A może taki Ci się podoba ?????

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
        87.9k
      • Total Posts
        13m
    • Create New...