hanusia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Chciałabym nauczyć Misię(moją psiaczkę) flyball. Najpierw myślałam, by ją nauczyć sama, ale stwierdziłam , że to nie tak łatwe. No jakoś spróbuję. Jesli nie to postaram ją się zapisać na naukę. Pozdrawiam ;) Quote
dog_master Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A masz maszyne? ;) Samo skkanie to nie problem, gorzej z obsluga maszyny ;) Quote
LALUNA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 hanusia napisał(a):Chciałabym nauczyć Misię(moją psiaczkę) flyball. Najpierw myślałam, by ją nauczyć sama, ale stwierdziłam , że to nie tak łatwe. No jakoś spróbuję. Jesli nie to postaram ją się zapisać na naukę. Pozdrawiam ;) Flyball to sport drużynowy. Dlatego najlepiej poszukaj grupy która ćwiczy flyball Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 a po ile są takie maszyny? Pytam z ciekawości xD Quote
Yorshirka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Gdzie u nas można to znaleźć bo z tgo co wiem chyba w polsce tego nie ma do kupienia. ;d Quote
Recommended Posts