Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o pomoc z znalezieniu domu dla 9-letniej Saby. Została oddana przez właścicieli do schronisku. Ma rodowód, jest domowa. Przebywa w woj. łódzkim.

Może ktoś ją przygarnie na tymczas chociaż?

tel. 0793 046 770

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

To nie jest airedale ale może terier walijski. Został znaleziony w Katowicach. Już tydzień pan, który go znalazł ma go w domu, bo szkoda mu go oddać do schroniska. Był z nim u weta. psiak jest zdrowy, ma ok 2 lat. Nie ma chipa ani tatuażu. Jego sierść jest bardzo zaniedbana, bo być może długo się błąkał. Kto pomoże? Może jakiś Dt bo inaczej schron. :shake:

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

kolejny rodowodowy airedale terier szuka domu,info dam wieczorem.Własciciele pomarli,a 7mioletni pies zostal :shake: rodzina mieszka w Stanach,corka po pogrzebie wreczyla psa lekarce,ktora opiekowala sie starsza pania.

Posted

brazowa1 napisał(a):
kolejny rodowodowy airedale terier szuka domu,info dam wieczorem.Własciciele pomarli,a 7mioletni pies zostal :shake: rodzina mieszka w Stanach,corka po pogrzebie wreczyla psa lekarce,ktora opiekowala sie starsza pania.

:-(czekam na info:-(

• 1 month later...
Posted

Kopiuję z wątku psów z Celestynowa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/celestynow-super-psiaki-szukaja-ds-119415/index76.htmlKontakt z Sylwia_K

Dziadzunio

terierek, bardzo sympatyczny, kocha ludzi, nie interesuje się psami, bardzo wychudzony, jest już bardzo stary, w nie za dobrej kondycji fizycznej...:placz:
Tak mu się życie potoczyło nieszczęśliwie, że emeryturę przyszło mu spędzać w schronisku...:bigcry:

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Chcę zawiadomić ,że w schronisku w Gdańsku znajduje sie piekny Airedale Terier - potrzebuje dobrego domu pilnie. Wiem ,ze bardzo sprawnie działacie - POMÓZCIE MU WYRWAC SIĘ Z TAMTĄD. Napisalam równiez na portalu mazowieckim i na Waszym.Axandra

Posted

Dot.mojego wpisu o tym Airedelku - przebywa On w schronisku w Sopocie - otrzymalam sprostowanie od hodowcy tej rasy,która mnie o nim zawiadomila ponieważ szukałam takiego psa dla siebie .Niestety w międzyczasie wzięłam juz innego psa dlatego zwrócilam się do wolontariuszy na Dogomanii z nadzieją ,że Mu pomożecie wydostać się ze schroniska.Nie dysponuje zdjęciem ,wiem jedynie ,że pies ma ok.3-4 lat i wygląda na ładnie utrzymanego.

Posted

BORYS--------CO ON ZAWINIŁ?-TE PIESKI NIE POWINNY NIGDY BYĆ OPUSZCZONE-ja straciłam swoją sunie(bubę) latem zeszłego roku-miała 11 lat-NOWOTWÓR BARDZO ZŁOŚLIWY ZABRAŁ MI JA W CIĄGU MIESIACA---od maleńkiego bardzo chorowała-dostałam ja za darmo od pewnego pana który stał z nią przez kilka dni przy rynku--nikomu nic nie mówiąc-i tylko stał-okazało sie że był to prezent dla jego zony-ALE NIETRAFIONY-----------------PIENIĄZKÓW TROCHE WYDALIŚMY ZA JEJ ŻYCIA-------absolutnie nie mogła załapac żadnej pchelki czy kleszcza-WTEDY LECZENIE SKÓRY 3 MIESIĄCE----jeden wet podpowiedział mi że sterylizacja pomoże-OCZYWISCIE NASTAPIŁA W WIEKU 11 LAT JEJ ZYCIA-PUZNIEJ PRZYSZŁO SIUSIANIE POD SIEBIE-----następny wet otworzył jej pęcherz-wziął próbke stwierdzono raka-----OPERACJA I MIESIĄC CAŁEGO ŻYWOTA BUBCI ZAKOŃCZONY--------myślałam że ich rozniosę jeden przez drugiego mówił co innego(I TYLKO KASA---KASA------KASA..I WIELKIE GGGGG.)-------W STANIE AGONALNYM ZOSTAŁA UŚPIONA-------AXANDRA-------------JADĘ PO BORYSKA W NIEDZIELĘ JUZ TYLKO 3 DNI-------ZOSTAŁ ZNALEZIONY 6 STYCZNIA----sprubuję,zobaczę,porozmawiam z nim,pomoge i przywioze do SŁUPSKA-oczywiscie jak sie zgodzi---------DAM ZNAC W PONIEDZIAŁEK!!!!!!!!

Posted

BORYS TRAFIŁ DO INNEJ RODZINKI!!!!!!!!!!!- do olsztyna tyle wiem-------W POŁOWIE DROGI ZAWRÓCIŁAM,BORYSA JUZ NIE BYŁO---DBAJCIE O NIEGO ON NA TO ZASŁUGUJE-------ON NA WAS POLEGA!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...