madziorna Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 basia0607 napisał(a):Aksiunio dzisiaj ma mieć zdjete szwy. Lapka nieraz boli, szczegolnie wieczorem jak łapie go skórcz, To szczeniak, biega cieszy się , dokazuje, rośnie jak na drożdżach. Nóżka ciągle w górze i już jest cieńsza. Biedulek kochany... :-( Ja jednak wierzę, że wyzdrowieje :kciuki: Quote
desideratum Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 biedactwo malutkie :placz: żeby on tylko jakiegoś przykurczu nie miał :-( tulik poranny słodziaku..:loveu: Quote
Selket Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Biedny maluszek :( Ale bedzie coraz lepiej, na pewno :calus: Quote
Aga K Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Bozeee, jakie cudenkoooo :placz::placz::placz: ... juz nie powiem co ja bym z tym "czyms" czyli z tym "panem" zrobila :angryy::angryy::angryy: ... Czy psystojniacek ma juz jakis domek na oku ? Quote
basia0607 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Szwy zdjęte , bez wiekszych emocji. Jutro jadę zeznawać na policję w sprawie Akselka.Poza tym wszystko dobrze. Musze mu kupić legowisko bo w łóżku starsznie się rozpycha. Dziekuję wszystkim darczyńcom za pomoc w ratowaniu łapki Akselka. Quote
Selket Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Wygdonicki maluszek ;) Mam nadzieję, że zeznania na policji coś w tej sprawie ruszą :kciuki: Quote
zonia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bosz....Jak policja nie pomoże to...totalna katastrofa...:shake: Najgorsze że w Polsce taka znieczulica....Jeśli za brutalne zamordowanie zwierzęcia dostaje się 2lata...a za kradzież można dostać 5lat....no to co jest waszym zdaniem gorsze....:razz: Nie wiem czy dobrze rozumuję ale takie jest moje zdanie. Hop maluszku po domek!!! Quote
desideratum Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 o to samo miałam właśnie zapytać.. Jak się czuje mały pychol? :loveu: Czy on staje na tą łapkę? Może jakieś nowe foto? :oops: Quote
Charly Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 przyznaje sie bez bicia, ze sie nie znam, ale dla mnie ten pysio to cos wiecej niz tylko bokserek ( lub mniej- jak kto woli Quote
basia0607 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Aksiunio ma zdjete szwy. Na łapkę nie staje a wrecz przeciwnie jak stanie to boli. A dokazuje chlopak co niemiara więc nieraz popiskuje. Ma on charakterek. Ustawia moje jamniki, tzn, one probują go ustawiać ale on opuszcza glowe do dolu i idzie na nie jak byk na torreadora. Nic mu nie starszne. Nie cofa sie przed niczym. Niczego się nie boi. Komu mogę wyslać jego zdjecia ? Quote
madziorna Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 basia0607 napisał(a):Komu mogę wyslać jego zdjecia ? Proszę do mnie: urbaniak.magdalena@wp.pl Quote
Isadora7 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 basia0607 napisał(a):Aksiunio ma zdjete szwy. Na łapkę nie staje a wrecz przeciwnie jak stanie to boli. A dokazuje chlopak co niemiara więc nieraz popiskuje. Ma on charakterek. Ustawia moje jamniki, tzn, one probują go ustawiać ale on opuszcza glowe do dolu i idzie na nie jak byk na torreadora. Nic mu nie starszne. Nie cofa sie przed niczym. Niczego się nie boi. Komu mogę wyslać jego zdjecia ? Mój jamolek Rambo przez 3 lata chował się z boksiem. Jak Rambo przybył do domu miał 7 tygodni, boksio 3 latka. Uwielbiałam patrzeć jak sie bawią. Ale Rambo od początku zdominował boksia. A boksio Kajtek był przeszczęśliwy jak Rambo robił mu za etolę. Mam ogromną sympatię do bokserków. Szczerze mówiąc chętnie bym miała znowu "zestaw" jamniś+boksio. Akselku słodziaku wracaj do zdrowia i oby tym co ci zrobili rykoszetem sie odbiło. Quote
andzia69 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 a były jakies telefony w sprawie adopcji???? czy maluch zostaje na dobre w dt;)? Quote
madziorna Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='madziorna']Proszę do mnie: urbaniak.magdalena@wp.pl Zdjęcia do mnie nie dotarły :-( Quote
basia0607 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Przepraszam za milczenie ale teraz b. dużo porzuconych psow. Interwencji , itd. Aksio w czwartek mam mieć wyjęte gwożdzie. Rośnie jak na drożdżach, rozrabia , dominuje jamniki. Stary Gucio jeszcze mu sie stawia ale nic mu nie zrobi bo ma 3 zęby. Aklselek jest starsznym śpiochem. W niedziele razem z moją corką odsypial dyskotekę do godz 11 . zagladalam czy wszystko z nim ok. ale spal i do tego chrapal. Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czyli szczeniaczek jak się patrzy ;) Oby mu ta nóżka wyzdrowiała :kciuki: Quote
basia0607 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Aksio juz po zabiegu. Wet, powiedzial , ze zlamanie bylo w najgorszym miejscu i noga może być krótsza. Ma nowe cięcie na ok 8 cm , do tego szyla go praktykantka i szew mi się nie podoba !!!Akselek jest cierpiący , śpi i popiskuje, jęczy przez sen. Trzęsie sie.Podalam mu poskórny lek przeciwbólwy i trochę się uspokoil . Spokojnie śpi , na 2 poduszkach i kołdrze.Dzisiaj wszystko mu wolno. Moje jamniczki wiedzą , że on cierpi, podchodza do niego i liżą po łapach. Quote
Masza4 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Biedactwo :shake: :shake: :shake: Takie małe, a już tyle wycierpiało :placz: Quote
Kasia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Akselku będzie dobrze! Wierzymy w to i trzymamy kciuki! Quote
Recommended Posts