Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
No to trafił w najlepsze rece :loveu: :loveu:
Basiu, to Justyna mieszka teraz na Ślasku? nie wiedziałam.... Masz daleko, ale zawsze mozna zrobic przystanek posrodku :cool3: :p

Tak zostaliśmy sami w pustym domu. :placz:
Pojechala za glosem serca. ja ucieklam na pomorze a moje dzieci wróciły do korzeni. Los plata figle. Dobrze , że mam psy bo chyba by oszalala.
Wczoraj póżnym wieczorem zabierałyśmy z lasu 2 mikropieski. Wycieńczone i glodne. Tuliły sie do siebie i czekały chyba na śmierć. Jeden staruszek , chłopak a drugi mlodszy ale nie wiem co bo nie wymacalam po nocy. Po drodze znalazłyśmy balot siana i też go zabrałysmy bo przyda sie pieskom na zime. Maluch to bardzo pojemny samochód. Zmieściło się w nim :3 dorosłe osoby, 2 psy i balot siana !

• 2 weeks later...
Posted

Akselek ponoć bardzo urósl. Znaja go chlopcy z boiska i chetnie bawią sie z nim pilką. On to uwielbia. Na nogę zaczyna stawać. Mięsnie już sie wzmacniaja ,noga nie jest tak chuda jak byla.

Posted

szczesliwy Akselek:placz::placz: Sobie na Slasku siedzi:placz:. Pojade znow pewnie do domu a wtedy do kina, bo u nas nie ma:evil_lol: i przywioze maluchowi smakolyka a z Justynka obie pojdziemy sie spic:evil_lol:;)

Posted

Wspaniale, że Akselek już w domku. :multi:
Wiem, ze cieżko się rozstać z takim słodziakiem, ale to najważniejsze, że domek wspaniały i psiak szczęśliwy. Basiu, trzymaj się.
Akselku, powodzenia. :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Akselek jest w Zabrzu. Za 2 tygodnie przyjadą do nas więc zdjecia będą.
Wiem , że jest często i dlugo na świerzym powietrzu, rozrabia i wyjada wszystkie śmieci ! Prawdopodobnie jest najgrzeczniejszym psem pod slońcem . Wszystkim nastawia usta do calowania. A usta ma super , szersze niż u murzyna !

Posted

basia0607 napisał(a):
Prawdopodobnie jest najgrzeczniejszym psem pod slońcem . Wszystkim nastawia usta do calowania. A usta ma super , szersze niż u murzyna !

a widzisz Basiu jakiego "potwora" wyhodowałaś?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a te usta to sama bym zobaczyła!:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Aksio był . Bardzo urósl i przypomina boksia nie asta ! Ładowal mi sie bez pytania do łóżka. Mialam ostatnio 3 jaminki i jego. Rano krzyczalam , że za jaką kare tak sie męczę. 5 pokoi. 5 łózek a moje najwęższe i najbardziej okupowane. Zdjęć jeszcze nie wstawilam bo mamy parwo w przytulisku .Każdy wolny czas poświęcony szczeniakom.

Posted

basia0607 napisał(a):
Aksio był . Bardzo urósl i przypomina boksia nie asta ! .

a mówiłam??? ze on bardziej boksiowaty?:loveu::loveu::loveu: buziaczki dla niego:loveu:

Basia - ja mam tylko 3 pokoje i 3 łóżka i...3 psy u mnie w pokoju z czego 2 w łóżku:evil_lol:

• 2 weeks later...