nika28 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Super wiadomości !!! W lepsze ręce już chyba trafić nie mógł :multi: :multi: :multi: Quote
basia0607 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 malagos napisał(a):No to trafił w najlepsze rece :loveu: :loveu: Basiu, to Justyna mieszka teraz na Ślasku? nie wiedziałam.... Masz daleko, ale zawsze mozna zrobic przystanek posrodku :cool3: :p Tak zostaliśmy sami w pustym domu. :placz: Pojechala za glosem serca. ja ucieklam na pomorze a moje dzieci wróciły do korzeni. Los plata figle. Dobrze , że mam psy bo chyba by oszalala. Wczoraj póżnym wieczorem zabierałyśmy z lasu 2 mikropieski. Wycieńczone i glodne. Tuliły sie do siebie i czekały chyba na śmierć. Jeden staruszek , chłopak a drugi mlodszy ale nie wiem co bo nie wymacalam po nocy. Po drodze znalazłyśmy balot siana i też go zabrałysmy bo przyda sie pieskom na zime. Maluch to bardzo pojemny samochód. Zmieściło się w nim :3 dorosłe osoby, 2 psy i balot siana ! Quote
basia0607 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 U Akselka wszystko dobrze.Trochę boi sie zgiełku dużego miasta. U mnie zupełna prowincja, chlopak musi się przestawić na inne tory. Quote
basia0607 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Akselek ponoć bardzo urósl. Znaja go chlopcy z boiska i chetnie bawią sie z nim pilką. On to uwielbia. Na nogę zaczyna stawać. Mięsnie już sie wzmacniaja ,noga nie jest tak chuda jak byla. Quote
Charly Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 szczesliwy Akselek:placz::placz: Sobie na Slasku siedzi:placz:. Pojade znow pewnie do domu a wtedy do kina, bo u nas nie ma:evil_lol: i przywioze maluchowi smakolyka a z Justynka obie pojdziemy sie spic:evil_lol:;) Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Wspaniale, że Akselek już w domku. :multi: Wiem, ze cieżko się rozstać z takim słodziakiem, ale to najważniejsze, że domek wspaniały i psiak szczęśliwy. Basiu, trzymaj się. Akselku, powodzenia. :loveu: Quote
Kasia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Zdjęcia jakieś by sie z przyjemnością obejrzało......;) Quote
shirrrapeira Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A na jakim Śląsku siedzi? Dolnym czy gornym?? Bo w sierpniu bede we Wroclawiu. Quote
basia0607 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Akselek jest w Zabrzu. Za 2 tygodnie przyjadą do nas więc zdjecia będą. Wiem , że jest często i dlugo na świerzym powietrzu, rozrabia i wyjada wszystkie śmieci ! Prawdopodobnie jest najgrzeczniejszym psem pod slońcem . Wszystkim nastawia usta do calowania. A usta ma super , szersze niż u murzyna ! Quote
andzia69 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 basia0607 napisał(a): Prawdopodobnie jest najgrzeczniejszym psem pod slońcem . Wszystkim nastawia usta do calowania. A usta ma super , szersze niż u murzyna ! a widzisz Basiu jakiego "potwora" wyhodowałaś?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a te usta to sama bym zobaczyła!:loveu: Quote
basia0607 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Aksio był . Bardzo urósl i przypomina boksia nie asta ! Ładowal mi sie bez pytania do łóżka. Mialam ostatnio 3 jaminki i jego. Rano krzyczalam , że za jaką kare tak sie męczę. 5 pokoi. 5 łózek a moje najwęższe i najbardziej okupowane. Zdjęć jeszcze nie wstawilam bo mamy parwo w przytulisku .Każdy wolny czas poświęcony szczeniakom. Quote
andzia69 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 basia0607 napisał(a):Aksio był . Bardzo urósl i przypomina boksia nie asta ! . a mówiłam??? ze on bardziej boksiowaty?:loveu::loveu::loveu: buziaczki dla niego:loveu: Basia - ja mam tylko 3 pokoje i 3 łóżka i...3 psy u mnie w pokoju z czego 2 w łóżku:evil_lol: Quote
madziorna Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zobaczcie co dzisiaj znalazłam: http://www.allegro.pl/item402859920_akselek_w_stanie_agonalnym_blagamy_o_pomoc_.html Co jest z Akselkiem? :-o Quote
Kasia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='madziorna'] Zobaczcie co dzisiaj znalazłam: http://www.allegro.pl/item402859920_akselek_w_stanie_agonalnym_blagamy_o_pomoc_.html Co jest z Akselkiem? :-o To aukcja zrobiona przeze mnie. ;) A tu jest wątek o Akselku, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116570 Quote
madziorna Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Kasia']To aukcja zrobiona przeze mnie. ;) A tu jest wątek o Akselku, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116570 Nikt nie podał linka do nowego wątku Akselka :-( Bardzo się zmartwiłam jego stanem zdrowia. Quote
Recommended Posts