Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia0607 napisał(a):
Aksiunio dzisiaj ma mieć zdjete szwy. Lapka nieraz boli, szczegolnie wieczorem jak łapie go skórcz, To szczeniak, biega cieszy się , dokazuje, rośnie jak na drożdżach. Nóżka ciągle w górze i już jest cieńsza.

Biedulek kochany... :-( Ja jednak wierzę, że wyzdrowieje :kciuki:

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bozeee, jakie cudenkoooo :placz::placz::placz: ...
juz nie powiem co ja bym z tym "czyms" czyli z tym "panem" zrobila :angryy::angryy::angryy: ...
Czy psystojniacek ma juz jakis domek na oku ?

Posted

Szwy zdjęte , bez wiekszych emocji. Jutro jadę zeznawać na policję w sprawie Akselka.Poza tym wszystko dobrze. Musze mu kupić legowisko bo w łóżku starsznie się rozpycha.

Dziekuję wszystkim darczyńcom za pomoc w ratowaniu łapki Akselka.

Posted

Bosz....Jak policja nie pomoże to...totalna katastrofa...:shake: Najgorsze że w Polsce taka znieczulica....Jeśli za brutalne zamordowanie zwierzęcia dostaje się 2lata...a za kradzież można dostać 5lat....no to co jest waszym zdaniem gorsze....:razz: Nie wiem czy dobrze rozumuję ale takie jest moje zdanie.
Hop maluszku po domek!!!

Posted

Aksiunio ma zdjete szwy. Na łapkę nie staje a wrecz przeciwnie jak stanie to boli. A dokazuje chlopak co niemiara więc nieraz popiskuje. Ma on charakterek. Ustawia moje jamniki, tzn, one probują go ustawiać ale on opuszcza glowe do dolu i idzie na nie jak byk na torreadora. Nic mu nie starszne. Nie cofa sie przed niczym. Niczego się nie boi.
Komu mogę wyslać jego zdjecia ?

Posted

basia0607 napisał(a):
Aksiunio ma zdjete szwy. Na łapkę nie staje a wrecz przeciwnie jak stanie to boli. A dokazuje chlopak co niemiara więc nieraz popiskuje. Ma on charakterek. Ustawia moje jamniki, tzn, one probują go ustawiać ale on opuszcza glowe do dolu i idzie na nie jak byk na torreadora. Nic mu nie starszne. Nie cofa sie przed niczym. Niczego się nie boi.
Komu mogę wyslać jego zdjecia ?

Mój jamolek Rambo przez 3 lata chował się z boksiem. Jak Rambo przybył do domu miał 7 tygodni, boksio 3 latka. Uwielbiałam patrzeć jak sie bawią. Ale Rambo od początku zdominował boksia. A boksio Kajtek był przeszczęśliwy jak Rambo robił mu za etolę. Mam ogromną sympatię do bokserków. Szczerze mówiąc chętnie bym miała znowu "zestaw" jamniś+boksio.

Akselku słodziaku wracaj do zdrowia i oby tym co ci zrobili rykoszetem sie odbiło.

Posted

Przepraszam za milczenie ale teraz b. dużo porzuconych psow. Interwencji , itd. Aksio w czwartek mam mieć wyjęte gwożdzie. Rośnie jak na drożdżach, rozrabia , dominuje jamniki. Stary Gucio jeszcze mu sie stawia ale nic mu nie zrobi bo ma 3 zęby. Aklselek jest starsznym śpiochem. W niedziele razem z moją corką odsypial dyskotekę do godz 11 . zagladalam czy wszystko z nim ok. ale spal i do tego chrapal.

Posted

Aksio juz po zabiegu. Wet, powiedzial , ze zlamanie bylo w najgorszym miejscu i noga może być krótsza. Ma nowe cięcie na ok 8 cm , do tego szyla go praktykantka i szew mi się nie podoba !!!Akselek jest cierpiący , śpi i popiskuje, jęczy przez sen. Trzęsie sie.Podalam mu poskórny lek przeciwbólwy i trochę się uspokoil . Spokojnie śpi , na 2 poduszkach i kołdrze.Dzisiaj wszystko mu wolno. Moje jamniczki wiedzą , że on cierpi, podchodza do niego i liżą po łapach.