Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nescca napisał(a):

Niedługo usłyszycie w TV ..."Brutalnie skopany sk...syn z Elbląga"...niech no ja tylko pojadę do Baśki!!!!

a potem na youtuube możesz zawsze umieścic:razz::diabloti:-dobry pomysł Nescca!
a następnie całe miasto oplakatowac z jego mordą i każdy sklep!

Posted

Akselek dochodzi do siebie. Już nie jest taki smutny , zaczuyna merdac ogonkem i kręcić doopka. dziewczyna , ktora sie go zrzekla pisze mi , że tęskni za nim bardzo. Wierzę jej i jest mi jej żal ale pies nie mógl u niej zostać ! jestem umówiona z behawiorystą , popatrzy na psa i powie coś o jego temperamencie.
Od wczoraj mam cudnego huski , chyba wieszanego na drzewie, łagodny i pogryziony.,

Posted

Piąty psiak u Baski w domu? No cóż.....jak przyjadę latem ze swoim jamniorem i kotem i wiewiórkami to będzie niezła jazda...hahaha ale na pewno nie będziemy sie nudzić.

Posted

Kasia napisał(a):
Madziu ja też uważam, ze to dobry pomysł z rozesłaniem linku do aukcji.
Kto może niech nam pomoże. I Akselkowi. :lol:

Ja linka mam w opisach na Skype, Tlenie, GG, wysyłałam znajomym w e-mail'ach nawet... Niestety nie znam ich loginów na Allegro, więc nie wiem czy zakupili cegiełki... :roll: Zostały 134 cegiełki...

Posted

Jeżdzialam z Akselkiem na zastrzyk przeciwbólowy. żle sie połozył i chyba go zabolalo. Plakal, dostal skurczu tej chorej łapki. Uszka mu oklaply, przygarbil się.Teraz jest lepiej, śpi w łóżeczku. Biedaczek !