GrubbaRybba Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bidulek, dobrze, że już po operacji i że się wszystko udało. Oby teraz było już tylko lepiej. Trzymam kciuki i przesyłam dobre fluidy. Quote
Puma1984 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Emdziolek ja sie moge zajac bazarkami:) I tak od rana do wieczora przy kompie siedze. Quote
emdziolek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Puma1984']Emdziolek ja sie moge zajac bazarkami:) I tak od rana do wieczora przy kompie siedze. to podaj mi na PW swój dokładny adres to w poniedziałek wysle ci wszystko paczką:razz: Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cegiełkowe allegro Akselka: http://www.allegro.pl/item362062243_brutalnie_skopany_i_pobity_akselek_prosi_o_pomoc_.html Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dziękuję. Mam nadzieję żę innym też sie spodoba i wspomogą nas i Akselka :lol: Quote
GrubbaRybba Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Kasia']Cegiełkowe allegro Akselka: http://www.allegro.pl/item362062243_brutalnie_skopany_i_pobity_akselek_prosi_o_pomoc_.html Kasiu, piękne allegro zrobiłaś. :loveu: Quote
andzia69 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 fakt - śliczne:loveu: ja wczoraj wysłałam co nieco na bidunia;) Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Basiu wstaw link aukcji do pierwszego postu, zaraz pod danymi do przelewu. Może akurat ktoś z dogo będzie chciał kupić cegiełkę. http://www.allegro.pl/item362062243_brutalnie_skopany_i_pobity_akselek_prosi_o_pomoc_.html Quote
haank Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 O matko !! Biedny boksio. a jak on się czuje?? Dalej tak popiskuje ?? Quote
madziorna Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Gdybym dostała w swoje ręce oprawcę Akselka, też rzuciłabym nim... ale nie o ścianę... może tak z I piętra... z 10 razy pod rząd... :angryy::angryy::angryy: Kupiłam cegiełki... tylko dwie... niestety... jestem spłukana... :-( Quote
ARKA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Prawde mowiac ja jestem w szoku! Pierwszy raz w zyciu widze aby miejsce operacyjne nie bylo wygolone!:roll: czy to jakies najnowsze techniki w weterynarii??:roll: Quote
basia0607 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Axelek czuje sie lepiej, zaczyna wstawać. Obolałe udo jest bardzo opuchniętę, pytalam weta, powiedział , ze to normalne przy takiej poważnej operacji. Axelek ma apetyt , potrafi opędzlować miski moich jamników. Za 5 dni czeka mnie wizyta u weta a za 3 tygodnie wyjęcie gwożdzi. Kasiu allegro pięknie zrobione, może uda sie nazbierać na dług. Potrzebuję też nowych bud, bo dzisiaj bylam u wstrętnego człowieka , powinnam mu zabrac 2 psy ale nie mam wolnych bud.Dostał tylko 2 mandaty ale i tak ich nie zaplaci bo to patologia. Quote
wilczyca Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 desideratum napisał(a): A co do kary dla oprawcy... oby była równie bolesna jak cierpienie tego psiaka.. :angryy: co ty jego kara skończy się na izbie wytrzeźwień :angryy: nasze prawo omija szerokim łukiem takie sprawy. Tak się zastanawiam skąd u "ludzi" bierze się tyle nienawiści, i podłości :shake:. Teraz nie mam ale w przyszłym tygodniu troszkę wspomogę Axelka Quote
emdziolek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bazarek na Axelka: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10114597#post10114597 Podnoscie bo mnei czasami nei ma przez dwa dni an dogo, zeby nie spadł:roll: Quote
emdziolek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Woow ale super, ten bazarek jest ystawiony od jakiś 4 minut i juz organizerek jest licytowany za 30zł:multi: Quote
WŁADCZYNI Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 liczę na licytację Cioteczki:) sprawdzę konto i spróbuję nie oddać bez walki;) Quote
basia0607 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Emdziolku, dziekuję za bazarek. W niedziele zjedzają się do Akselka w odwiedziny dogomaniackie ciotki. Wsiadaj w pociąg i przyjeżdzaj ! Quote
oktawia6 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ARKA napisał(a): Prawde mowiac ja jestem w szoku! Pierwszy raz w zyciu widze aby miejsce operacyjne nie bylo wygolone!:roll: czy to jakies najnowsze techniki w weterynarii??:roll: nie rozluźniaj mnie ARKA! to nie busz-każde miejsce do operacji jest golone nawet do kastracji! na pewno fotka tak się ułożyła czy światłocień tak padł! no przestań..... Quote
basia0607 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 oktawia6 napisał(a):nie rozluźniaj mnie ARKA! to nie busz-każde miejsce do operacji jest golone nawet do kastracji! na pewno fotka tak się ułożyła czy światłocień tak padł! no przestań..... Miejsce do operacji jest wygolone ! Quote
Recommended Posts