Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Puma1984']Emdziolek ja sie moge zajac bazarkami:) I tak od rana do wieczora przy kompie siedze.
to podaj mi na PW swój dokładny adres to w poniedziałek wysle ci wszystko paczką:razz:

Posted

Gdybym dostała w swoje ręce oprawcę Akselka, też rzuciłabym nim... ale nie o ścianę... może tak z I piętra... z 10 razy pod rząd... :angryy::angryy::angryy:

Kupiłam cegiełki... tylko dwie... niestety... jestem spłukana... :-(

Posted

Prawde mowiac ja jestem w szoku! Pierwszy raz w zyciu widze aby miejsce operacyjne nie bylo wygolone!:roll: czy to jakies najnowsze techniki w weterynarii??:roll:

Posted

Axelek czuje sie lepiej, zaczyna wstawać. Obolałe udo jest bardzo opuchniętę, pytalam weta, powiedział , ze to normalne przy takiej poważnej operacji. Axelek ma apetyt , potrafi opędzlować miski moich jamników. Za 5 dni czeka mnie wizyta u weta a za 3 tygodnie wyjęcie gwożdzi.
Kasiu allegro pięknie zrobione, może uda sie nazbierać na dług.
Potrzebuję też nowych bud, bo dzisiaj bylam u wstrętnego człowieka , powinnam mu zabrac 2 psy ale nie mam wolnych bud.Dostał tylko 2 mandaty ale i tak ich nie zaplaci bo to patologia.

Posted

desideratum napisał(a):
A co do kary dla oprawcy... oby była równie bolesna jak cierpienie tego psiaka.. :angryy:

co ty jego kara skończy się na izbie wytrzeźwień :angryy: nasze prawo omija szerokim łukiem takie sprawy. Tak się zastanawiam skąd u "ludzi" bierze się tyle nienawiści, i podłości :shake:. Teraz nie mam ale w przyszłym tygodniu troszkę wspomogę Axelka

Posted

ARKA napisał(a):

Prawde mowiac ja jestem w szoku! Pierwszy raz w zyciu widze aby miejsce operacyjne nie bylo wygolone!:roll: czy to jakies najnowsze techniki w weterynarii??:roll:

nie rozluźniaj mnie ARKA! to nie busz-każde miejsce do operacji jest golone nawet do kastracji! na pewno fotka tak się ułożyła czy światłocień tak padł! no przestań.....

Posted

oktawia6 napisał(a):
nie rozluźniaj mnie ARKA! to nie busz-każde miejsce do operacji jest golone nawet do kastracji! na pewno fotka tak się ułożyła czy światłocień tak padł! no przestań.....

Miejsce do operacji jest wygolone !