MARCHEWA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Strasznie biedny maluch:-(,ten dziad co mu to zrobił to zwykły potwór i niestety nie ma dla takich sk......ów odpowiedniej kary za takie czyny:angryy: Quote
Charly Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 sliczny jest Basiu. Zal mi tej dziewczyny. Dobrze ze zadzwonila do Ciebie. Draństwo!!!!!!!! Quote
andzia69 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 nika28 napisał(a):To mogę zrobić mu wątek na forum bokserów ????? rób kochana!!!:lol: Basiu - może lepiej zmienic na tego boksia...bo ast to jednak odstrasza...no sama nie wiem, ale on bardziej boksiowaty chyba:razz: Quote
basia0607 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 On teraz wygląda dobrze ale gdy to sie stało, mial z powodu uderzenia przekrwione oczy i byl we krwi. Pijak też byl umazany krwią . Mam nadzieje , że policjanci, ktorzy go zabierali zapisali ten fakt Próbowalam zobaczyc czy mały nie ma wybitych zębów ale nie da sobie zajrzec do japy. Ma w jedny miejscu wybrzuszone żabra , nie wiem czy nie pęknięte. Quote
Greven Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ze zdjęć zdecydowanie bokserek w typie. A że z hodowli... z hodowli czego? Biedny maluszek, dobrze że już pod opieką. Quote
basia0607 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Dziewczyna mówiła , ze psa kupiła z hodowli , że widziala jego matke i ojca, tyle tylko wiem. Właśnie dziewczyny wzięly go na gwożdżiowanie łapy. Biedak lizal je w samochodzie cieszyl sie , że cos sie dzieje.. Wszystko sie we mnie trzęsie. Piesek jest cudny, wie co to zalatwianie sie na dworze , całą noc przespal mojej córce na głowie. Quote
ElzaMilicz Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Podnosimy...cudny pies... Facet, jak się mocno wkurzy, może to samo z córką konkubiny... Quote
Puma1984 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10103691#post10103691 Prosze o podbijanie. Quote
Puma1984 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 I jeszcze jeden http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110902 Quote
Bazyliah Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Biedny maluch. Trzymam kciuki za jego zdrówko i za odpowiednią karę dla oprawcy. Quote
desideratum Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Bazyliah napisał(a):Biedny maluch. Trzymam kciuki za jego zdrówko i za odpowiednią karę dla oprawcy. Ja również mocno trzymam kciuki za zdrówko maluszka! A co do kary dla oprawcy... oby była równie bolesna jak cierpienie tego psiaka.. :angryy: Quote
malagos Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Pewnie przy okazji gwoździowania lekarz obejrzy jedgo pyszczek, zęby i zebra, żeby tylko nie miał jakichś wewnętrxynych obrazen, kurcze.... Quote
Charly Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 czekamy z niecierpliwoscia. Basiu pisz jak najszybciej ps. potrzebny transport dla chorego spanielka z schronu Elbląg- Poznan http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110298 Quote
Selket Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Podskoczymy malutki :calus: Czekam na wieści i zaciskam :kciuki: Quote
GrubbaRybba Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Powiadomiłam całą moją rodzinkę. Ja spłukana jestem, ale moja rodzinka jest boksilubna i pewnie coś wpłaci. Jak zobaczyłam te zdjęcia, to od razu przypomniał mi się mój boksik ['] gdy go znalazłam, też miał 3 miesiące, był chudy, chory i poobijany. Patrzył tak samo, z nadzieją i bólem. Akselku, trzymaj się! Basiu, napisz, jak przebiegła operacja. Quote
GrubbaRybba Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 podnoszę maluszka.... może ktoś ma jakiś zbędny grosik... Quote
Recommended Posts