Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
To mogę zrobić mu wątek na forum bokserów ?????

rób kochana!!!:lol:

Basiu - może lepiej zmienic na tego boksia...bo ast to jednak odstrasza...no sama nie wiem, ale on bardziej boksiowaty chyba:razz:

Posted

On teraz wygląda dobrze ale gdy to sie stało, mial z powodu uderzenia przekrwione oczy i byl we krwi. Pijak też byl umazany krwią . Mam nadzieje , że policjanci, ktorzy go zabierali zapisali ten fakt Próbowalam zobaczyc czy mały nie ma wybitych zębów ale nie da sobie zajrzec do japy. Ma w jedny miejscu wybrzuszone żabra , nie wiem czy nie pęknięte.

Posted

Dziewczyna mówiła , ze psa kupiła z hodowli , że widziala jego matke i ojca, tyle tylko wiem. Właśnie dziewczyny wzięly go na gwożdżiowanie łapy. Biedak lizal je w samochodzie cieszyl sie , że cos sie dzieje..
Wszystko sie we mnie trzęsie. Piesek jest cudny, wie co to zalatwianie sie na dworze , całą noc przespal mojej córce na głowie.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Biedny maluch. Trzymam kciuki za jego zdrówko i za odpowiednią karę dla oprawcy.

Ja również mocno trzymam kciuki za zdrówko maluszka! A co do kary dla oprawcy... oby była równie bolesna jak cierpienie tego psiaka.. :angryy:

Posted

Pewnie przy okazji gwoździowania lekarz obejrzy jedgo pyszczek, zęby i zebra, żeby tylko nie miał jakichś wewnętrxynych obrazen, kurcze....

Posted

Powiadomiłam całą moją rodzinkę. Ja spłukana jestem, ale moja rodzinka jest boksilubna i pewnie coś wpłaci. Jak zobaczyłam te zdjęcia, to od razu przypomniał mi się mój boksik ['] gdy go znalazłam, też miał 3 miesiące, był chudy, chory i poobijany. Patrzył tak samo, z nadzieją i bólem. Akselku, trzymaj się! Basiu, napisz, jak przebiegła operacja.