Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tego 3-miesięcznego pieska, pijany facet skopał i rzucał nim o ścianę.O tym incydencie dowiedziałam się od dzwoniącej do mnie dziewczyny, właścicielki psa.Ten zwyrodnialec to konkubent jej matki.Axel jest bardzo obolały, ma złamaną kość udową, a facet był umazany jego krwią.Dziewczyna nie ma pieniędzy na operacje, płakała i prosiła mnie o pomoc.Wie, że pies u niej pozostać nie może,ponieważ mieszkaja we wspólnym mieszkaniu.Obiecałam psu pomóc pod warunkiem, że się go zrzeknie na nasze stowarzyszenie.Zgodziła się.Axelek jest cudownym, pełnym życia szczeniaczkiem.Wiadać ,że go bardzo boli,leży i popiskuje.Jutro czeka go operacja, którą lekarz określił na 500zł., jeżeli nie będzie komplikacji.
PROSZĘ BARDZO o jakis grosik, może allegro, abym mogła opłacić ten zabieg.Nasze mozliwości finansowe nie pozwalają nam na tak duze wydatki, ale nie mogłam postąpić inaczej i zostawiać pieska bez pomocy.Na faceta poszło doniesienie o popełnieniu przestepstwa z ustawy o ochronie zwierząt.
Kasia wklei fotki.
Gdyby ktos zechcial nas wspomoc podaje nr. konta

Warm. Maz.Stowarzyszenie Obrońców Praw Zwierząt im. św. Franciszka z Asyżu
ul. Plac Grunwaldzki 8
14-400 Pasłęk
62 1020 1752 0000 0502 0096 5400
PKO BP O.1 Elbląg
z dopiskiem dla Aksela

82-300 Elbląg
z dopiskiem dla Aksela

http://www.allegro.pl/item362062243_brutalnie_skopany_i_pobity_akselek_prosi_o_pomoc_.html

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co za ch...... na kaczych łapach,ręce opadają poprostu,niestety nie moge pomóc ale moze napiszcie do doddy,może fundacja AST będzie mogła cosik pomóc w jakikolwiek sposób, choćby szukanie wspaniałego domu

Posted

Basiu co do cegiełkowego allegro to niestety nie mogę jego wystawić na chwilę obecną.
Mam do zapłaty 120 zł za miesiąc poprzedni czyli kwiecień i na razie nie mam z czego zapłacić.

Wystawiając allegro cegiełkowe trzeba sie liczyc z zapłatą za prowizję od sprzedanych ilości. Jeśli doszłoby mi do zapłaty kolejne 100 zł nie poradziłabym sobie niestety.

Poszukam kogoś innego kto wystawia takie aukcje albo Ty poproś czy fundacja AST nie mogłaby takiej aukcji wystawić?

Posted

Kasia napisał(a):
Basiu co do cegiełkowego allegro to niestety nie mogę jego wystawić na chwilę obecną.
Mam do zapłaty 120 zł za miesiąc poprzedni czyli kwiecień i na razie nie mam z czego zapłacić.

Wystawiając allegro cegiełkowe trzeba sie liczyc z zapłatą za prowizję od sprzedanych ilości. Jeśli doszłoby mi do zapłaty kolejne 100 zł nie poradziłabym sobie niestety.

Poszukam kogoś innego kto wystawia takie aukcje albo Ty poproś czy fundacja AST nie mogłaby takiej aukcji wystawić?

Kasiu, wystaw prosze takie allegro cegielkowe a ja zaplacé prowizjé od tego allegra- niezaleznie od jej wysokosci.

Posted

Boże! Za każdym razem czytając tragedie tych zwierząt nie chce się wierzyć, że ludzie są do tego zdolni.. :-( Złapać takiego i połamać mu te giry i łapy.. powoli.. kosteczka po kosteczce!!!:mad::mad::mad:

Płakać sie chce, patrząc na to maleństwo :placz:

Posted

Matko jaki cudak:placz: Biedaczek:placz:

basiu jeden szczegół to nei jest ast, t o raczej Boksio albo mix Boksia z Astkiem.

Jezeli ktoc bedzie chciał sie zająć to moge wysłać w paczce rzeczy na bazarek, sporo tego mam ale nie mam czasu na wystawianie bazarku a póxniej na wysyłki.Moze ktos ma ochote?

Posted

emdziolek napisał(a):

basiu jeden szczegół to nei jest ast, t o raczej Boksio albo mix Boksia z Astkiem.

no właśnie też mi to przyszło do głowy...no ale moze to zdjęcia tak ukazują:cool3:

niewazne - mały, sponiewierany przez ludzi psiapsiunek:placz::placz::placz:

Basia - podaj nr konta w 1 poście, dopisz w tytule, że potrzebna pomoc finansowa....

Posted

Jeden wet, mówił , ze to boksio inny mówił , że to ast. Dziewczyna mówiła , że kupiony z hodowli. Nie mialam nigdy do czynienia z amstafami, nie znam tej rasy.