OLUTKA55 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 wszysto zasypane sniegiem ,zimno ,mokro lepiej nie wychodzic z domu Quote
magda z. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Dostałam nowe czipy Nie ma Atosa malamuta, rotka, Julka. Podopisuję numery lp przy czipach. Nie wiem, czy czasem Daszeńka nie wróciła z adopcji, bo ma wysokie lp, podobnie jak ta szorstka sunia, ale to najlepiej na miejscu popytać. Usunęłam psy, których już nie ma. Jutro poukładam je w porządku od tych, które siedzą najdłużej. Na razie mamy miejsce na to. Quote
Shawnee Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='lolka']Nie duży samiec, o dane poproszę kierownika, bo my nie miałyśmy jak tam wejść, banda wybiegowa była wszędzie. Juz mam nawet koncepcję na jego ogłoszenia:diabloti: Wielkość to sznaucer miniaturka lub wyrośnięty york, znajduje sie na mniejszej części wybiegu SZOGUN, czip 148 501, lp 242, samiec, 4 lata, oddany 27.01.2011 ufo ma miesce u www.hoffnung-fuer-tiere.de ! Quote
magda z. Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Shawnee']ufo ma miesce u www.hoffnung-fuer-tiere.de ! Super:) bardzo się cieszę, pościągam go z ogłoszeń:) Quote
lolka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Shawnee']Hyäne ma tez miejsce!!! :multi::multi::multi::multi::multi: cudownie , dziękujemy Joanna:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 o rany:) on jest jednym z tych, które potrzebują najbardziej spokojnego miejsca Quote
kasia310 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jesteeeem;) w czwartek jadę do schroniska!!!! Może Mirek też pojedzie....mamy sie jeszcze umówić. Quote
kasia310 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Shawnee']Hyäne ma tez miejsce!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 kasia310 napisał(a):Jesteeeem;) w czwartek jadę do schroniska!!!! Może Mirek też pojedzie....mamy sie jeszcze umówić. Super, Kasiu pofoć ile się da, ale z czipami, bo inaczej to nic nie da. Buziole Quote
kasia310 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Byłam w schroo, zdjęcia tylko z telefonu niestety nie miałam aparatu, dzieci zabrały do Jeleniej:( czipy i lp spisane. W schronisku remont na całego, budują wybiegi dla małych i średnich psiaków. Cztery pieski przygotowane do wyjazdu do niemiec wśród nich Hiena:) już wykastrowany. Nie ma Rudego 590388 mozna zdjąć i Amstaffa l.p. 262 czip 064781. Tak Madzia jak pisałaś nie ma Atosa, rotka i Julka mojego, na jego miejscu podobna do niego sunia. Torro nadal siedzi:( byliśmy na spacerze, jakaś babka po niego przyjechała, ale jak zobaczyła, że taki dużt to go nie wzięła:( Jest strasznie biedna 4- miesięczna sunieczka strasznie chudziutka i smutniutka, ma złamanie prawej kości udowej, domek bardzo pilny!!! Madzia od wszystkich pozdrowienia!!!!! szczególnie od pani Ewy:) Ja też Cię pozdrawiam i przesyłam buziole:):) Quote
magda z. Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Kasiu dziękuję bardzo, jak będziesz znowu to pozdrów wszystkich. :) Malutką się oglosi, może się coś znajdzie... A Rudy poszedł do domu? Biedny ten Torro, przecież to nie o wielkość chodzi. Mój też jest duży, ale nie tym się kierowałam Wybiegi widziałam u Joanny na stronie:) Fajnie, in plus się to zmienia. Quote
Shawnee Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Julian ma domek! Jego juz 2 tygodnie nie ma w schronu. Torro bende teraz wykastrowani, ale domka jesze szukamy... kasia maz foto od tego szczeniaka??? Bende dom szukac... Quote
magda z. Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 jutro odnowię allegro wyróznione dla psiaków, Aga czy owczarek jest aktualny? Wkleję Wam link, abyście popatrzyły co pod jakim numerem, bo kilka psów zeszło ze stanu. Pozdrowionka Quote
lolka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Shawnee napisał(a):Julian ma domek! Jego juz 2 tygodnie nie ma w schronu. Torro bende teraz wykastrowani, ale domka jesze szukamy... kasia maz foto od tego szczeniaka??? Bende dom szukac... Joasia ten poturbowany szczeniak ma już dom :) Quote
kasia310 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 lolka napisał(a):wpłaciłam do schroo ta zaległą stówę na sterylkę rozmawiałam z kierownikiem o sterylizacji Łajki, będzie sterylizowana. nie umiem wrzucić zdjęć z telefonu:( dobrze, że ta szczeniaczka ma dom, bo bardzo biedniuchna była.. w schro jest też sliczna ruda jamniczka, przemiła i dwa fajne kudłacze piesek i suczka, mam je w telefonie ale niestety za durna jestem.... dzisiaj widziałam kikutka:) skakał na mnie jak szalony, łapki jak zwykle i fikołki bez zmian;) Quote
magda z. Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Kasiu jak możesz to ja z telefonu przeniosę:) Super, że Łajka będzie cięta. Zaraz odnowię allegro. Uzupełnię rozliczenie i wpisze niuńkę, abyśmy miały jasność w finansach i nikt nas nie ścigał. Dziamdziolkę się poogłasza. Buziole. link http://allegro.pl/psy-schronisko-adopcja-owczarek-husky-kot-terrier-i1618997738.html zaraz będę uzupełniać o kolejne psy Dziękujemy za Hienę - widziałam foto, jego zabawy z różową świnką, to jest bezcenne:loveu::loveu::loveu: Jamniczka - Kasia mówi, ze kochana, bardzo płacze Quote
magda z. Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 BIAŁY PUDEL? HUSKY? KRAWACIK Kasiu nadałam im imiona, mozesz według nich podać czipy i opisy, a ja jutro naniosę na allegro i puszczę w świat:) Quote
wieso Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Jamniczka - Kasia mówi, ze kochana, bardzo płacze dajcie ja szybciutko na jamniki w potrzebie.....bidulka... Quote
kasia310 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='magda z.']Kasiu jak możesz to ja z telefonu przeniosę:) Super, że Łajka będzie cięta. Zaraz odnowię allegro. Uzupełnię rozliczenie i wpisze niuńkę, abyśmy miały jasność w finansach i nikt nas nie ścigał. Dziamdziolkę się poogłasza. Buziole. link http://allegro.pl/psy-schronisko-adopcja-owczarek-husky-kot-terrier-i1618997738.html zaraz będę uzupełniać o kolejne psy Dziękujemy za Hienę - widziałam foto, jego zabawy z różową świnką, to jest bezcenne:loveu::loveu::loveu: Jamniczka - Kasia mówi, ze kochana, bardzo płacze jamniczka ruda lp 387, 6 lat, czip 064666 0d 07.05 z interwencji, bardzo łagodna, przemiła i śliczna Quote
kasia310 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='magda z.']BIAŁY taki west mieszany, lp318, 4 lata, czip064756, bardzo fajny, wesoły PUDEL? suczka, 1,5 roku, zaniedbana lp.382, od 29.04.11, szaro-biała, też milutka HUSKY? taki huskowaty piesek, bardzo płacze, strasznie chce wyjść, lgnie do człowieka, lp 390, do przyjecia, interwencja KRAWACIK lp 352, od 02.04.11, czip 064674, mieszaniec duzy, bardzo ładny, 4 lata. Kasiu nadałam im imiona, mozesz według nich podać czipy i opisy, a ja jutro naniosę na allegro i puszczę w świat:) dałam podpisy, mam nadzieję, że dobrze to zrobiłam... Quote
Isadora7 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Jamniczka Kasia jest na stronie SOS: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/273 czy jest szansa na lepsze zdjęcia i więcej informacji o niej, również w jakim jest wieku. :cool1: Quote
Recommended Posts