Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mamy z Kasią kocie przedszkole....po dwie kulki....kotka je odrzuciła i musiałyśmy się nimi zając, podzieliłyśmy się po pół:evil_lol:, po chłopaku i dziewczynie.....są malusieńkie
miałam w ogóle tam nie jechać ale coś mnie na koniec tknęło aby sprawdzić....one były tak głodne że rozlazły się po podwórku, obok ulica, psy, dziady.....nocy by na pewno juz nie przezyły...no że mnie tak ruszyło aby tam być.....fart

aby było sprawiedliwie:roll: Beata zadzwoniła że ma dwa dwutygodniowe:shake:

dzisiaj w ogóle był dzień zwariowany....do schro przyjechał przedstawiciel fundacji i przywiózł 3 tony papu !!!!!, był amok.....pojechalismy tez do lesnej i zabrał połamańca

Magda spisałam ten chip ale zawieruszyłam, potem poszukam....czy to chodziło o tego rudego pozszywanego????

wyłapałam też psiaka którego jedna połowa pyszczka napuchła jak balon....coś okropnego....mam nadzieję że to tylko osy a nie jakiś stan zapalny

kurcze ciotki ta sunia czarna 5 miesięczna musi jak najszybciej znaleźć dom...od szczeniaka w schroo bidula....jeszcze chwila i będzie niereformowalna i juz tam zostanie....a to taka kochania niufka

Posted

a Budrys to mnie dzisiaj tak walnął swoimi zębami w moje, że myślałam że już jedynki straciłam..................kierwonik tez wyłapał kilka dzikusów poukrywanych w budach, takie w typie Lalki

Posted

[quote name='daria1990'][B]To ja wam sprzedam niusa dnia!![/B] moja mama dziś mnie zaskoczyła i stwierdziła, że skoro i tak na sterylkę weźmiemy kotke trikolorkę, bo po sterylce dobrze 24 godziny przetrzymać kota, to jeśli nasza kotka jej odpuści i nie będzie wojen to mamuśka u mnie zostanie( mama wymyśliła, że w tajemnicy przed tatą- jakby co kot sąsiada- dla taty to bedzie wystarczająca odpowiedź, tato raz na 2 tyg w domu na weekendy) więc teraz musze ją jeszcze bardziej do siebie przekonać, wczoraj na mnie prychnęla przy próbie glaskania, mam nadzieję, że się uda w najgorszym wypadku wyląduje znow pod sklepem, tyle, że już wysterylizowana!
no i jak na złość tato wziął tydzien urlopu, więc sterylkę i próbę przekładam na wtorek 14 :D[/QUOTE]

Supeeer Daria:multi:

Posted

[quote name='lolka']mamy z Kasią kocie przedszkole....po dwie kulki....kotka je odrzuciła i musiałyśmy się nimi zając, podzieliłyśmy się po pół:evil_lol:, po chłopaku i dziewczynie.....są malusieńkie
miałam w ogóle tam nie jechać ale coś mnie na koniec tknęło aby sprawdzić....one były tak głodne że rozlazły się po podwórku, obok ulica, psy, dziady.....nocy by na pewno juz nie przezyły...no że mnie tak ruszyło aby tam być.....fart

aby było sprawiedliwie:roll: Beata zadzwoniła że ma dwa dwutygodniowe:shake:

dzisiaj w ogóle był dzień zwariowany....do schro przyjechał przedstawiciel fundacji i przywiózł 3 tony papu !!!!!, był amok.....pojechalismy tez do lesnej i zabrał połamańca

Magda spisałam ten chip ale zawieruszyłam, potem poszukam....czy to chodziło o tego rudego pozszywanego????

wyłapałam też psiaka którego jedna połowa pyszczka napuchła jak balon....coś okropnego....mam nadzieję że to tylko osy a nie jakiś stan zapalny

kurcze ciotki ta sunia czarna 5 miesięczna musi jak najszybciej znaleźć dom...od szczeniaka w schroo bidula....jeszcze chwila i będzie niereformowalna i juz tam zostanie....a to taka kochania niufka[/QUOTE]

Ten spuchnięty to ten w kubraczku? Jeśli to ten, to bierze jakies leki....ale nie wiem na co....

a ta czarna sunia koniecznie do domku...kochaniutka jest:)

Posted

tą młodą to zaraz na zinfo dam, cały czas zapominam, szybko powinna znaleźć dom; na gumtree też jej od razu zrobię reklamę. Dzisiaj mnie nie będzie - nadrabiam zaległości i tylko na rano wyznaczyłam sesję na neta, aby tylko oblecieć najważniejsze sprawy;)

zinfo i gumtree ma, jest też na zbiorowym allegro od tygodnia, ale coś nie ma chyba ruchu, wejść więcej niż jak jest zwykłe, ale ja też nie dostałam ani jednego zapytania;/

Budrys to wariotek po całości, ma niesamowitą energię

Posted

[quote name='kasia310']Supeeer Daria:multi:[/QUOTE]

Super to będzie jak ten potwór pozwoli
[IMG]http://images41.fotosik.pl/220/6f6a6f6874c85370med.jpg[/IMG]
moja kizia, ma cos zpersa, jej siersć jest taka jak u szczeniaków, taki puszek, sam podszerstek.
na zdjęciu w wersji letniego ofutrzenia.

Posted

niee tylko oczyprzymrużyła, ona to bardzo cierpliwa, dzieci mogą ją w wózku pod kocykiem jak lalke wozić i godzinami na rękach nosić nie podrapie ani nic:) najwyżej jak złapie okazje to ucieknie:) to też takie zdjęcie, generalnie niewiadomo jaki to nej jest. tylko ma futro takie odstające, nie przyległe do skóry.

Posted

ja zawsze chciałam taką trikolorke jak ta z pod sklepu, ale trafiła sie taka ada wersja, wiec tym sie zadowoliłam.
a ona na prawde nie jest duża:) mniejwiecej taka jak ta z pod skelpu, także szanse będą wyrównane

Posted

Cyrylka jest przecudna. I mozna smialo napisac w ogloszeniu, ze to mix owczarek belgijski. Ona ma z niego jakies 90 %.
A z moich czarnych owczarkowatych 5-miesiecznych szczeniaczkow zostala jedna , najmniejsza sunia ALFA.

Daria, jak dlugo beda ogloszenia na Lubaniu tych moich psiakow, ktore wstawialas - RUMKA, SKUBISIA i szczeniakow ?
W sprawie suni i Skubiego dzwonila pani kolo Bogatyni.
Ale chciala pieska-chlopaka. A Skubiego odradzilam, bo ona ma 1,5 roczne dziecko. A Skubi to zywiol !
Dzieki za ogloszenia. Jest zainteresowanie, to widac.

Posted

ten pies bez oka to ten czarny z pierwszej budy po Beethovenie - jako lokalny szpieg przejrzałam stronę Ingi dokładniej, musił mieć oko usunięte, bo było chore. Dlatego ostatni nic przy tamtej budzie nie było, a on zawsze latał jednak.

Posted

[quote name='magda z.']ten pies bez oka to ten czarny z pierwszej budy po Beethovenie - jako lokalny szpieg przejrzałam stronę Ingi dokładniej, musił mieć oko usunięte, bo było chore. Dlatego ostatni nic przy tamtej budzie nie było, a on zawsze latał jednak.[/QUOTE]

Nie jestem pewna Madzia tego Pirata-myślę, że imię pasuje:evil_lol: bo ja pytałam o niego i dostałam odpowiedz, że pogryziony....ale pewności nie ma, trzeba zapytać...

Posted

[quote name='kasia310']Nie jestem pewna Madzia tego Pirata-myślę, że imię pasuje:evil_lol: bo ja pytałam o niego i dostałam odpowiedz, że pogryziony....ale pewności nie ma, trzeba zapytać...[/QUOTE]
na pewno nie pogryziony, bo dostałam maila od Marioli...;) Nawet przyjęłam na klatę, że to ja pomyliłam, ale to jednak ktoś klepnął nam taką wiadomosć, za dużo info spływa w krótkim czasie, aby wszystko przyswoić
miał zapalenie gałki ocznej chyba i aby nie stracić obu oczu musiano usunąć to chore.

Posted

[quote name='daria1990']Madzia ja bym prosiła o link do bazarku ;) waszego nie znalazłam, a może na coś się naciągne jak mi w oko wpadnie![/QUOTE]
bo ja jeszcze nie zrobiłam bazarku;) za kilka dni wymęczę, na razie zbieram siły na robienie zdjęć i muszę dokończyć to do czego się zobowiązałam, a robienie bazarku to jedno popołudnie z głowy. Mam jeszcze zaległe foty do powysyłania, no i Amadeusza po tunningu muszę dodać, wczoraj załapałam, ze zapomniałam o nim... na razie uciekam w XVII wiek;)

Posted

[quote name='magda z.']bo ja jeszcze nie zrobiłam bazarku;) za kilka dni wymęczę, na razie zbieram siły na robienie zdjęć i muszę dokończyć to do czego się zobowiązałam, a robienie bazarku to jedno popołudnie z głowy. Mam jeszcze zaległe foty do powysyłania, no i Amadeusza po tunningu muszę dodać, wczoraj załapałam, ze zapomniałam o nim... na razie uciekam w XVII wiek;)[/QUOTE]

acha:) już myslałam, że ślepa jestem:)

Posted

Miałam tel w sprawie rudzielca z bogatyni. jak powiedziałam, żę troche dzikuski, to jednak troche powiało pesymizmem, ale tak pomyślałam, że moze beata z bogatyni ma jakiegośc rudzielca??

Posted

[quote name='daria1990']Miałam tel w sprawie rudzielca z bogatyni. jak powiedziałam, żę troche dzikuski, to jednak troche powiało pesymizmem, ale tak pomyślałam, że moze beata z bogatyni ma jakiegośc rudzielca??[/QUOTE]
to już musisz pyknać do Beaty - jej numer jest na 1 stronie w 1 poście, albo sms'em jej wyślij numer, z którego dzwoniono, ona ma teraz 9 maluchów do szybkiego zbycia...