Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na Lubaniu też mam sporo wejść
torro 53 cyrylka72 budrys75 kikut 42 także też nie najgorzej.
tak sobie też myślałam,żeby też hienę odpicować następnym razem:D jemu tez sie przyda

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a ja to mam szczęscie znów nieżywy psiak :( tylko nie na drodze jakiejs głownej tylko na polnej koło koscioła/famago heh nieduza suńka :( i to zawsze w drodze do pracy muszę :(

Posted

bla napisał(a):
a ja to mam szczęscie znów nieżywy psiak :( tylko nie na drodze jakiejs głownej tylko na polnej koło koscioła/famago heh nieduza suńka :( i to zawsze w drodze do pracy muszę :(

Co Ty mówisz, ja tam na spacery chodzę prawie codziennie:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

a ja już mam gazetkę:) oby się chłopakom udało, i może jescze innym też przy okazji, gromada na wybiegu to w zasadzie psy w podobnym wieku i wszystkie są fajne, nawet jeśli się Wili nie spodoba to jest tam i czarny Felek, kudłaty Uszatek;) Madziara wielkie dzięki.

Posted

[quote name='magda z.']a ja już mam gazetkę:) oby się chłopakom udało, i może jescze innym też przy okazji, gromada na wybiegu to w zasadzie psy w podobnym wieku i wszystkie są fajne, nawet jeśli się Wili nie spodoba to jest tam i czarny Felek, kudłaty Uszatek;) Madziara wielkie dzięki.
witam witam sorry ,że dopiero teraz ale ja się dziś też coś nie halo sama czuje . Wstawiam prowizorkę żeby Ci co nie widzieli wiedzieli mniej więcej jak to wygląda :-)

Uploaded with ImageShack.us"" rel="external nofollow noopener">http:// Uploaded with ImageShack.us

Posted

bla napisał(a):
no jak sie zaczyna ta górka w stronę famago/ciepłowni heh

no wiem wiem gdzie, my zawsze lecimy tamtędy na spacer do okoła. W ostatnich dniach rzeczywiście nie chodziliśmy bo Misiek miał ta kulawiznę więc musieliśmy ograniczyć długość spaceru.

Posted

:nonono2:ja tam tez jestem nieraz 3 razy dziennie , mysle ze to moga byc psy po wizycie u wet.po zastrzyku na wiecznosc,w dawnych czasach droga obok lecznicy to usłana była takimi kwiatkami, bo kto sie bedzie przejmował martwym psiakiem

Posted

daria1990 napisał(a):
własnie dziewczyny a co powiecie o dr rębiszu?? my tam na zdjecia jeździmy.

Poprzedniego psa u niego leczyłam . Niestety z bardzo złym skutkiem. Uważam ,ze kiedyś był ok ale przestał się rozwijać i douczać.

Posted

magda z. napisał(a):
Tibbi już dawno - ma osobny watek założony przez leni, a Uszatek wciąż siedzi, tak jak Lew, również zgłoszony na tym wątku.

czy mogę prosić o link do wątku Tibbiego?

Posted

Witam, mam pytanie dotyczące adopcji pieska z naszego schroniska. Widzę, że jesteście dziewczyny bardzo zaangażowane w pomoc pieskom, gratuluję Wam. ;)
Więc chciałabym jutro wybrać się do Dłużyny Górnej, ale nie mogę nigdzie znaleźć aktualnych informacji o godzinach otwarcia, jeśli byście mogły to podajcie mi je proszę. Jeśli możecie to podajcie mi też jakiś opis drogi do schroniska, czytałam gdzieś, że jest skomplikowana, a ja całe życie mieszkam w Zgorzelcu i rzadko wypuszczam się w okolice. :smile: ;-)

Chciałabym przygarnąć jakiegoś miłego, łagodnego i sympatycznego pieska, najchętniej dorosłego, średniej wielkości (mieszkam w bloku...), z którym mogłabym się zaprzyjaźnić... Myślicie, że znajdę kogoś takiego?

Z góry dziękuję za odpowiedzi, na które niecierpliwie czekam. :D

Posted

Joasiu,
moje wszystkie szczeniaczki juz w domkach.
Dzieki !!!

Czy juz jest bazarek tych rzeczy dla psiakow, o ktorych mowa wczesniej ?
Chetnie zajrze, bo na pewno cos mi sie przyda.

Posted

MruMru ... droga do schroniska jest bardzo prosta.
Jedziesz ta trasa na Boleslawiec i skrecasz w lewo na Czerwona Wode.
Przejezdzasz 1 km i bedziesz miala po prawej stronie znak przystanku autobusowego, a na przeciwko niego jest droga asfaltowa w lewo.
Ona doprowadzi Cie juz do samego schroniska.

Posted

elinka to dla Ciebie
http://www.dogomania.pl/threads/179366-Ma%C5%82y-kochany-kud%C5%82acz-Tibbi-ju%C5%BC-w-swoim-super-domku!!

Lew tez pojedzie, więc można go juz usunąć z Twojego wątku

mrumru - tak jak pisała Gosia - musisz odbić na ostatnim skręcie przed rondem na Lubań, Żary lub jak w Dłuzynie wjedziesz to ise kierować na Czerwoną Wodę i ludzi pytać na wioskach, bo schronisko jest w zasadzie pomiędzy Dłuzyną a Czerwoną Wodą. Pracownicy zapewne pokażą Ci jakieś fajne psiaki, tylko zaznacz, ze do mieszkania - jak na moje oko to możesz pytać ich o Więźnia - tego szorstkiego, żółtego psa, on umie się zachować w domu, jest grzeczny i kontaktowy. Jak coś Ci sie spodoba z 1 stron to spisz sobie czipa, tak najłatwiej jest i daj znać wieczorem co wybrałaś:)

Bazarku jescze nie było, bo nie mam czasu;/