daria1990 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 na Lubaniu też mam sporo wejść torro 53 cyrylka72 budrys75 kikut 42 także też nie najgorzej. tak sobie też myślałam,żeby też hienę odpicować następnym razem:D jemu tez sie przyda Quote
dorota k. Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 POTRZEBNA POMOC! http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=74756 Quote
bla Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a ja to mam szczęscie znów nieżywy psiak :( tylko nie na drodze jakiejs głownej tylko na polnej koło koscioła/famago heh nieduza suńka :( i to zawsze w drodze do pracy muszę :( Quote
madziara1983 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 bla napisał(a):a ja to mam szczęscie znów nieżywy psiak :( tylko nie na drodze jakiejs głownej tylko na polnej koło koscioła/famago heh nieduza suńka :( i to zawsze w drodze do pracy muszę :( Co Ty mówisz, ja tam na spacery chodzę prawie codziennie:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
bla Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 no jak sie zaczyna ta górka w stronę famago/ciepłowni heh Quote
magda z. Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 a ja już mam gazetkę:) oby się chłopakom udało, i może jescze innym też przy okazji, gromada na wybiegu to w zasadzie psy w podobnym wieku i wszystkie są fajne, nawet jeśli się Wili nie spodoba to jest tam i czarny Felek, kudłaty Uszatek;) Madziara wielkie dzięki. Quote
madziara1983 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='magda z.']a ja już mam gazetkę:) oby się chłopakom udało, i może jescze innym też przy okazji, gromada na wybiegu to w zasadzie psy w podobnym wieku i wszystkie są fajne, nawet jeśli się Wili nie spodoba to jest tam i czarny Felek, kudłaty Uszatek;) Madziara wielkie dzięki. witam witam sorry ,że dopiero teraz ale ja się dziś też coś nie halo sama czuje . Wstawiam prowizorkę żeby Ci co nie widzieli wiedzieli mniej więcej jak to wygląda :-) Uploaded with ImageShack.us"" rel="external nofollow noopener">http:// Uploaded with ImageShack.us Quote
madziara1983 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 bla napisał(a):no jak sie zaczyna ta górka w stronę famago/ciepłowni heh no wiem wiem gdzie, my zawsze lecimy tamtędy na spacer do okoła. W ostatnich dniach rzeczywiście nie chodziliśmy bo Misiek miał ta kulawiznę więc musieliśmy ograniczyć długość spaceru. Quote
OLUTKA55 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 :nonono2:ja tam tez jestem nieraz 3 razy dziennie , mysle ze to moga byc psy po wizycie u wet.po zastrzyku na wiecznosc,w dawnych czasach droga obok lecznicy to usłana była takimi kwiatkami, bo kto sie bedzie przejmował martwym psiakiem Quote
daria1990 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 własnie dziewczyny a co powiecie o dr rębiszu?? my tam na zdjecia jeździmy. Quote
OLUTKA55 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 tez u niego bywam ale bez zachwytu Quote
daria1990 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ja jestem z lubiania, u niego na razie 4czy 5 razy na Rtg byłam, Quote
madziara1983 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 daria1990 napisał(a):własnie dziewczyny a co powiecie o dr rębiszu?? my tam na zdjecia jeździmy. Poprzedniego psa u niego leczyłam . Niestety z bardzo złym skutkiem. Uważam ,ze kiedyś był ok ale przestał się rozwijać i douczać. Quote
madziara1983 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 daria1990 napisał(a):ja jestem z lubiania, u niego na razie 4czy 5 razy na Rtg byłam, Myteż tylko na rtg tam chodzimy ale ogólnie to leczymy gdzie indziej. Piotr Pawełek- Manhattan. Quote
Malwi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 zapraszam na puzzle ... http://www.dogomania.pl/threads/192534-Odkrywamy-tajemnice-puzzli-z-Kitką-do-22.09.godz.-22 Quote
elinka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Czy Tibbi i Uszatek wklejeni na wątku 25domków znaleźli już domki? Quote
magda z. Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 [quote name='elinka']Czy Tibbi i Uszatek wklejeni na wątku 25domków znaleźli już domki? Tibbi już dawno - ma osobny watek założony przez leni, a Uszatek wciąż siedzi, tak jak Lew, również zgłoszony na tym wątku. Quote
Shawnee Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Hey! W czwartek wyjedza 5 psow do Niemiec. i Batonik http://www.dogomania.pl/threads/190962-Bolesławieckie-psiaki-szukają-domów-przystanek-przed-schroniskiem. W sobote wyjedzajom 2 dalsze psy. Mam jesze miejsce dla 2 psow i szukam dla szczeniakow od zuzi i Gaja miejsce. http://www.dogomania.pl/threads/190962-Bolesławieckie-psiaki-szukają-domów-przystanek-przed-schroniskiem. Quote
elinka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 magda z. napisał(a):Tibbi już dawno - ma osobny watek założony przez leni, a Uszatek wciąż siedzi, tak jak Lew, również zgłoszony na tym wątku. czy mogę prosić o link do wątku Tibbiego? Quote
MruMru Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Witam, mam pytanie dotyczące adopcji pieska z naszego schroniska. Widzę, że jesteście dziewczyny bardzo zaangażowane w pomoc pieskom, gratuluję Wam. ;) Więc chciałabym jutro wybrać się do Dłużyny Górnej, ale nie mogę nigdzie znaleźć aktualnych informacji o godzinach otwarcia, jeśli byście mogły to podajcie mi je proszę. Jeśli możecie to podajcie mi też jakiś opis drogi do schroniska, czytałam gdzieś, że jest skomplikowana, a ja całe życie mieszkam w Zgorzelcu i rzadko wypuszczam się w okolice. :smile: ;-) Chciałabym przygarnąć jakiegoś miłego, łagodnego i sympatycznego pieska, najchętniej dorosłego, średniej wielkości (mieszkam w bloku...), z którym mogłabym się zaprzyjaźnić... Myślicie, że znajdę kogoś takiego? Z góry dziękuję za odpowiedzi, na które niecierpliwie czekam. :D Quote
zuziaM Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Joasiu, moje wszystkie szczeniaczki juz w domkach. Dzieki !!! Czy juz jest bazarek tych rzeczy dla psiakow, o ktorych mowa wczesniej ? Chetnie zajrze, bo na pewno cos mi sie przyda. Quote
zuziaM Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 MruMru ... droga do schroniska jest bardzo prosta. Jedziesz ta trasa na Boleslawiec i skrecasz w lewo na Czerwona Wode. Przejezdzasz 1 km i bedziesz miala po prawej stronie znak przystanku autobusowego, a na przeciwko niego jest droga asfaltowa w lewo. Ona doprowadzi Cie juz do samego schroniska. Quote
daria1990 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 nie byłomnie troche:D super ze psiaki do niemiec jadą a batonik to ten jamnmior, z czerwoną obróżką?? szkoda ze właściciel na niego nie trafił Quote
magda z. Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 elinka to dla Ciebie http://www.dogomania.pl/threads/179366-Ma%C5%82y-kochany-kud%C5%82acz-Tibbi-ju%C5%BC-w-swoim-super-domku!! Lew tez pojedzie, więc można go juz usunąć z Twojego wątku mrumru - tak jak pisała Gosia - musisz odbić na ostatnim skręcie przed rondem na Lubań, Żary lub jak w Dłuzynie wjedziesz to ise kierować na Czerwoną Wodę i ludzi pytać na wioskach, bo schronisko jest w zasadzie pomiędzy Dłuzyną a Czerwoną Wodą. Pracownicy zapewne pokażą Ci jakieś fajne psiaki, tylko zaznacz, ze do mieszkania - jak na moje oko to możesz pytać ich o Więźnia - tego szorstkiego, żółtego psa, on umie się zachować w domu, jest grzeczny i kontaktowy. Jak coś Ci sie spodoba z 1 stron to spisz sobie czipa, tak najłatwiej jest i daj znać wieczorem co wybrałaś:) Bazarku jescze nie było, bo nie mam czasu;/ Quote
Recommended Posts