grazyna9915 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Mam pytanie do moderatora, czy można zrobić coś z tytułem i pierwszym postem? Założyłam wątek Dylance (Dylanowi), ale post Niki przeskoczył powyżej mojego. Tytuł wątku od dawna jest zmieniony, ale ciągle wyświetla się stary tytuł. Czy mogę prosić o pomoc? Quote
nika28 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='grazyna9915']Mam pytanie do moderatora, czy można zrobić coś z tytułem i pierwszym postem? Założyłam wątek Dylance (Dylanowi), ale post Niki przeskoczył powyżej mojego. Tytuł wątku od dawna jest zmieniony, ale ciągle wyświetla się stary tytuł. Czy mogę prosić o pomoc?[/quote] No właśnie... :cool1: Trzeba napisać do moda na PW Quote
grazyna9915 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 A kto jest tym modem? Jak go się szuka? Chociaż zastanawiam się czy przy tych wszystkich pomyłkach i mojej zamianie płci nie było by lepiej utworzyć jej nowego wątku. Quote
nika28 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='grazyna9915']A kto jest tym modem? Jak go się szuka? Chociaż zastanawiam się czy przy tych wszystkich pomyłkach i mojej zamianie płci nie było by lepiej utworzyć jej nowego wątku. Moderatorzy : LALUNA Maupa4 Czarodziejka I jeszcze ktoś tam był, ale nie pamiętam :oops:. Trzeba napisać do jednego moda żeby usunął mój pierwszy post, albo trzeba zrobić Dylance nowy wątek, a ten się zamknie ;) Quote
Maupa4 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Pierwszy post usunięty - wątek "wrócił do właściciela". Quote
Recommended Posts