Psiurka99 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Znacie jakąś hodowle Yorków w woj.Podkarpackim ??? Quote
REDA&MELA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Zgłoś się do Związku kynologicznego, najbliżej twojego miejsca zamieszkania w woj. podkarpackim to np. Krosno, Rzeszów. Tam napewno ci pomogą;). Quote
Psiurka99 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Dzięki :* ! Musze poszukać najpierw do tego związku adresu. Może znajde w internecie :) pozdrowionka Quote
REDA&MELA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Psiurka99']Dzięki :* ! Musze poszukać najpierw do tego związku adresu. Może znajde w internecie :) pozdrowionka Ja ci podam;). Zarząd główny : http://www.zkwp.pl/zg/ odział w Rzeszowie:www.zkwp.rzeszow.pl oddział w Krośnie: www.republika.pl/zkkrosno oddział w Przemyślu:zkwpoprzemysl.w.interia.pl. Więcej na podkarpaciu już chyba niema:cool3:. Wiesz co, oddział w Krośnie w tą niedziele organizuje wystawe. Proponóje się wybrać, pogadac z hodowcami, zobaczyc jak to wygląda, może nawiążesz kontakt z jakimś hodowcą:razz:. A nawet jak nie to zawsze dzień miło spędzony:cool3:. Quote
Psiurka99 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Jeszcze raz wielkie dzięki !! :D A na tą wystawe to się nie wybiore ponieważ w Polsce teraz mnie nie ma będe gdzieś w Lipcu. Quote
Mraulina Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jeżeli jesteś mobilna - to możesz sobie kupić jakiegoś ładnego yorka poza Podkarpaciem. Piękne yorki mamy w Krakowie! Tylko na miłość boską nie kupuj bez rodowodu! Quote
REDA&MELA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Psiurka99 napisał(a):Jeszcze raz wielkie dzięki !! :D A na tą wystawe to się nie wybiore ponieważ w Polsce teraz mnie nie ma będe gdzieś w Lipcu. A noto chyba że tak:cool3:. Quote
Psiurka99 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Mraulina']Jeżeli jesteś mobilna - to możesz sobie kupić jakiegoś ładnego yorka poza Podkarpaciem. Piękne yorki mamy w Krakowie! Tylko na miłość boską nie kupuj bez rodowodu! Do krakowa to by ciężko było :/ Bez rodowodu ? nigdy w życiu ! ;) Znalazłam jakąś hodowle bardzo blisko mnie z jednego z linków, które podała mi REDA&MELA. Mogę podać wam stronkę i napiszcie co myślicie: http://www.silver-angel.bo.pl/ Wygląda mi na zaufaną i do tego przeczytałam całą księge gości POZYTYWNYCH komentarzy. Ale oprócz tego to trzeba tam pojechać i się przekonać. Quote
Recommended Posts