Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Psiurka99']Dzięki :* ! Musze poszukać najpierw do tego związku adresu. Może znajde w internecie :)

pozdrowionka

Ja ci podam;).
Zarząd główny : http://www.zkwp.pl/zg/
odział w Rzeszowie:www.zkwp.rzeszow.pl
oddział w Krośnie: www.republika.pl/zkkrosno
oddział w Przemyślu:zkwpoprzemysl.w.interia.pl.
Więcej na podkarpaciu już chyba niema:cool3:.
Wiesz co, oddział w Krośnie w tą niedziele organizuje wystawe. Proponóje się wybrać, pogadac z hodowcami, zobaczyc jak to wygląda, może nawiążesz kontakt z jakimś hodowcą:razz:. A nawet jak nie to zawsze dzień miło spędzony:cool3:.

Posted

Jeżeli jesteś mobilna - to możesz sobie kupić jakiegoś ładnego yorka poza Podkarpaciem. Piękne yorki mamy w Krakowie!

Tylko na miłość boską nie kupuj bez rodowodu!

Posted

Psiurka99 napisał(a):
Jeszcze raz wielkie dzięki !! :D A na tą wystawe to się nie wybiore ponieważ w Polsce teraz mnie nie ma będe gdzieś w Lipcu.

A noto chyba że tak:cool3:.

Posted

[quote name='Mraulina']Jeżeli jesteś mobilna - to możesz sobie kupić jakiegoś ładnego yorka poza Podkarpaciem. Piękne yorki mamy w Krakowie!

Tylko na miłość boską nie kupuj bez rodowodu!
Do krakowa to by ciężko było :/ Bez rodowodu ? nigdy w życiu ! ;) Znalazłam jakąś hodowle bardzo blisko mnie z jednego z linków, które podała mi REDA&MELA. Mogę podać wam stronkę i napiszcie co myślicie: http://www.silver-angel.bo.pl/ Wygląda mi na zaufaną i do tego przeczytałam całą księge gości POZYTYWNYCH komentarzy. Ale oprócz tego to trzeba tam pojechać i się przekonać.