SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ooo wow lepiej slij szybciej bo poczta szwankuje Quote
panienkabubu Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Zastanawiam się nad kurierem :cool3: :hmmmm: Quote
DuDziaczek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdradzisz nam ile kosztowal ten "malutki" upominek dla jednego szczeniorka :cool3: O kurcze ale bedzie niespodzianka ! :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 panienkabubu napisał(a): W każdym razie mam już w pełni skompletowane prezenty: - podkładka pod karmę - pudełeczko na karmę - karma - smakołyki - płyta CD ze zdjęciami - zdjęcie szczeniaka w ramce - podsumowanie od daty narodzin do chwili obecnej z osiągnięciami - dyplomik - plecaczek z karmy - piłeczka do zabawy - rozety:cool3: Ad. 1. Gratis z Klubu Hodowców :) Ad. 2. Gratis z Klubu Hodowców :) Ad. 3. Gratis z Klubu Hodowców :) Ad. 4. Gratis z Klubu Hodowców :) Ad. 5. Koszt płytki - 1,00zł Ad. 6. Koszt antyramki - 2,00zł Ad. 7. Chwilkę myślenia ;) Ad. 8. Inwencja Twórcza Ad. 9. Gratis z Klubu Hodowców :) Ad. 10. Gratis z Klubu Hodowców :) Ad. 11. prezent na dzień dziecka :) Przesyłka do Polski 9,50zł. Mam za to problem z wysłaniem paczki do Finlandii. Za 1800 gr paczkę powiedziano mi na poczcie.... 65zł....... :mdleje: Quote
panienkabubu Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 http://www.inpost.pl/?id=208 czy oni wysyłają za granicę? Quote
Bura Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='panienkabubu']Cześć Wam Pedigree ma mi jakieś smakołyki przysłać :cool3: I czekam na rozetki od Bury :loveu::loveu: Ehem... przywołuję koleżankę do porządku... w sprawie wiadomej oraz mojego nicka... Burej.. nie Bury... Mój nick to bura, przymiotnik, jak mówię ty suko bura... do mojej słodkiej psinki... burej z resztą!! Quote
panienkabubu Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Bura']Ehem... przywołuję koleżankę do porządku... w sprawie wiadomej oraz mojego nicka... Burej.. nie Bury... Mój nick to bura, przymiotnik, jak mówię ty suko bura... do mojej słodkiej psinki... burej z resztą!! No już już :cool3: Burej? :hmmmm::splat: No tak :splat::splat::oops: Quote
DuDziaczek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 oooo noto naprawde super taki duzy prezent i wcale nie duzo kosztowal :loveu::loveu::loveu: no ale Cie ta wysylka moze pokieszeni szarpnac :crazyeye: Quote
panienkabubu Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 No i właśnie nie że sępię czy coś ale kurczę.. Może da się taniej ? :cool3: Quote
Lusia8193 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Obroże z rogz'a wyszły by trochę drogo ;P Ale myślę, że jakieś smakołyki, kostki, suszone uszy, zabawki, piszczące piłeczki ;)) Quote
panienkabubu Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Słuchajcie jutro wielkie urodziny!! Roczek :loveu::loveu: Paczki poszły, jutro jadę do stolicy i jedną wręczę osobiście!:multi: Dziękuję kochane za pomoc:loveu: Quote
DuDziaczek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Super paczucha wreczona osobiscie bedzie swietna! A czym wkoncu wyslalas do finlandii :razz: i na kiedy dojdzie? Quote
panienkabubu Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Wysłałam przez Pocztę Polską, zapłaciłam 64zł. Dojdzie dopiero w przyszłym tygodniu niestety :watpliwy: Dziś szczeniaki mają roczek :multi: Quote
pepsicola Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 muszę powiedzieć, że kompletnie rozczulił mnie ten pomysł z prezentami i wysiłek włożony w ich przygotowanie. Czapki z głów i oby więcej takich hodowców Quote
panienkabubu Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 :loveu: Kilka dni temu dostałam maila z Finlandii - paczka dotarła!! :loveu: Tassu podobno baaaardzo zadowolony, zwłaszcza ze smakołyków :cool3: No a dziewczynie z Warszawy dałam osobiście, ale chyba pisałam o tym :loveu: Aj dzieciaki już dorosłe :cool3: Quote
Bursztynka13 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Aby było więcej takich hodowców, co troszczą się o już sprzedane pieski:);) Quote
panienkabubu Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Zaczyna pojawiać się problem, co na drugie urodziny :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 panienkabubu napisał(a):Zaczyna pojawiać się problem, co na drugie urodziny :evil_lol: Jakiś psi alkohol!:diabloti::evil_lol:;) Dołączam się do poprzednich postów- oby więcej takich hodowców!:) Quote
Recommended Posts