Tilia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 poszukaj na allegro- są firmy które robią nadruki na koszulkach (może na jednolitym kwadracie też by zrobiły) oraz haft komputerowy Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Dostałam jeszcze pomysł o dyplomie :cool3: i o imienniku do obroży :) Quote
requiem. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 panienkabubu napisał(a):I czekaj czekaj, co ja miałabym takie wdzianko zrobić??? :cool3: Oj nie wiem, nie wiem jak masz talenty tkackie :cool3: Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 chustki będą boskie, i mogą pełnić funkcje śliniaka :evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ja wiem co :D:D:D takie beczułki z rumem jak nosza w gorach:D i na nich imie kazdego psa Tylko jakie to koszta? :mdleje: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Tak tak, ale ile takie beczułki mogą kosztować?:cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ja wiem co :D:D:D takie beczułki z rumem jak nosza w gorach:D i na nich imie kazdego psa Quote
requiem. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 panienkabubu napisał(a):Tak tak, ale ile takie beczułki mogą kosztować?:cool3: Nie wiem, sprawdz w sklepach zoo internetowich i goosen :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 cocker napisał(a):Nie wiem, sprawdz w sklepach zoo internetowich i goosen :eviltong: Napisałam maile do kilku bednarzy :evil_lol: Zobaczymy co powiedzą :cool3: Quote
requiem. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 panienkabubu napisał(a):Napisałam maile do kilku bednarzy :evil_lol: Zobaczymy co powiedzą :cool3: okej to czekamy :P Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Odpisali: " Dzień dobry, Oczywiście, że możemy się podjąć. Mamy już na koncie wiele takich beczułek J W załączniku niektóre realizacje… Beczułki są w pełni użytkowe – koszt wykonania 1 szt. to ok. 200 zł brutto. Termin wykonania ok. 2-3 tygodnie. Proszę o przesłanie wzoru napisu / logo oraz życzenia co do wykończenia beczułek." Nie stać mnie :( Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Myślałam, że 200zł to za cztery :evil_lol: Ale się pomyliłam :hmmmm: Quote
marymek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 O rany, ale się cenią :-o Ja jako właściciel bernardyna, to chciałabym dostać dużą chustę taką żeby pełniła jednocześnie rolę śliniaka, niufy w niej ślicznie wyglądają, bernardyny tez :loveu: No i fajnie by było jakby było na śliniaku imię psa. Czara ma chyba taki śliniak, no nie? :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Poczekamy na odpowiedzi innych brudniarzy :cool3: Quote
vpassione Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Gdybym miała bernardyna.. na pewno nie pogardziłabym taką beczułką! Sam pomysł kupienia prezentu jest super, ale taka beczułka(antałek) - odjazd! :loveu: Jednak z tego co się orientuje zapłacisz minimum 180zł(szt) za taki rarytas.. :-( Quote
SZPiLKA23 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Wow to sobie z cena pojechali:-/ ale mozna beczułki kupic osobno i np. wypalic imie psa tylkonie wiem kto to robi:-/ Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 http://www.swistak.pl/aukcje/3099684,Beczka-debowa-5-litrowa-Beczki-debowe-Antalek-.html no tutaj też 180zł..... Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 a takie coś KLIK nakleić imię i wrzucić tam psie ciastka? Quote
kaskaSz Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Smallpati super pomysł. Mi się bardzo podoba i wrzucić dużżżooo psich ciastek :) Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 SUPER POMYSŁ :loveu: Zaraz rozeznam sprawę:cool3: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Odpisali ci z allegro: "POSIADAMY 4 SZTUKI BECZUŁEK . NIE SĄ ZAPAKOWANE W KARTONIK, JEŚLI CHODZI O NAPIS TO BECZUŁKI SĄ SZKLIWIONE I MOŻNA EWENTUALNIE NAPISAĆ NA NICH MARKEREM BĄDŹ COŚ PRZYKLEIĆ ." Quote
Tilia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 kupowałam na prezent piersiówkę i miała w zestawie blaszkę- po wygrawerowaniu można ją było przykleić do piersiówki- może coś takiego? cienka blaszka grawerowana z imieniem psa? Quote
Recommended Posts