Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odpisali:

"
Dzień dobry,
Oczywiście, że możemy się podjąć. Mamy już na koncie wiele takich beczułek J W załączniku niektóre realizacje…
Beczułki są w pełni użytkowe – koszt wykonania 1 szt. to ok. 200 zł brutto. Termin wykonania ok. 2-3 tygodnie. Proszę o przesłanie wzoru napisu / logo oraz życzenia co do wykończenia beczułek."

Nie stać mnie :(

Posted

O rany, ale się cenią :-o
Ja jako właściciel bernardyna, to chciałabym dostać dużą chustę taką żeby pełniła jednocześnie rolę śliniaka, niufy w niej ślicznie wyglądają, bernardyny tez :loveu:
No i fajnie by było jakby było na śliniaku imię psa. Czara ma chyba taki śliniak, no nie? :hmmmm:

Posted

Gdybym miała bernardyna.. na pewno nie pogardziłabym taką beczułką! Sam pomysł kupienia prezentu jest super, ale taka beczułka(antałek) - odjazd! :loveu:
Jednak z tego co się orientuje zapłacisz minimum 180zł(szt) za taki rarytas.. :-(

Posted

Odpisali ci z allegro:

"POSIADAMY 4 SZTUKI BECZUŁEK . NIE SĄ ZAPAKOWANE W KARTONIK, JEŚLI CHODZI O NAPIS TO BECZUŁKI SĄ SZKLIWIONE I MOŻNA EWENTUALNIE NAPISAĆ NA NICH MARKEREM BĄDŹ COŚ PRZYKLEIĆ ."

Posted

kupowałam na prezent piersiówkę i miała w zestawie blaszkę- po wygrawerowaniu można ją było przykleić do piersiówki- może coś takiego? cienka blaszka grawerowana z imieniem psa?