Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 cocker napisał(a)::crazyeye: że co niby? :evil_lol: nie słyszałam jeszcze o penisie do gryzienia, możecie wsztawić fote? :evil_lol: zaraz ze śmiechu pekne, kto to tak nazwał ?!:roflt:Ja nie chce patrzeć na googlach bo nie wiem jak to sie fachowo nazywa, a jak wpisze penka to jeszcze coś innego sie pojawi i co bedzie? :P ja widziałam psa, bernardyna w takim pantelonie na głowe, jak conajmniej czerwony kapturek, bo lał deszcz jak holen.der. Idzie taki dumny, piers wypięta, aż tu nagle glut mu spada :evil_lol::loveu::roflt:Więc ja bym radziła pantelonik, wygodny, dopasowany, luźny pantelonik, i chuste na ślinkę bo mnie to rozbawiło, ale słodko wygląda takie lecące coś :loveu::lol: http://www.dogspassion.pl/pl/models-18-51-417-1015-gryzaki-dlugie.html :roll: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Nie no chyba bym się ze wstydu spaliła, jakbym wysłała PENISA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo generalnei to ma iść pocztą... :evil_lol::evil_lol: Cholerka... Czyli co radzicie? Szarik - my nie mamy emblematu hodowli :shake::shake: Jaka tam z nas hodowla, jeden miot, jedna suka hodowlana i jedna mlodziutka... :roll: cocker - pokaż ten pantelon - jak to wygląda?:hmmmm: Szarik - wiesz, że planuję miot? :evil_lol: Quote
Greven Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Co by mnie ucieszyło od hodowcy? - kolarz w antyramie (ojciec, matka, mój pies) - CD z fotami, takie profesional zrobione, z nadrukiem i książeczką pod okładką - kalendarz (zdjęcia mogą być różne, nie koniecznie miesiąc po miesiącu) Koszulka, husta i obroża z imieniem też by mnie ucieszyła. Ja w ogóle lubię prezenty, nie jestem wymagająca :razz: Jeśli jedna osoba ma już CD, to możesz dla niej zrobić inny prezent. A że któryś pies pojechał za granicę, to też nie problem - ba! możesz nawet zrobić wersję prezentu nie angielską, a fińską! Za drobne tłumaczenie tłumacz dużo nie skasuje, a jaka będzie niespodzianka! Quote
Chefrenek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Greven napisał(a):Co by mnie ucieszyło od hodowcy? - kolarz w antyramie (ojciec, matka, mój pies) No właśnie, może coś na kształt kartki urodzinowej.;) Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 mhm.... Czyli musiałabym się pobawić w fotomontaże:cool3: Quote
Chefrenek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 panienkabubu napisał(a):mhm.... Czyli musiałabym się pobawić w fotomontaże:cool3: Nom;););););););) Quote
AnkaZ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 panienkabubu napisał(a):buahahahah :evil_lol: Dobra, to chusta :cool3: Tylko co na niej? o jesuuu..... Gdzie takie coś w ogóle załatwić? :hmmmm: Widziałam też takie specjalne śliniaki, normalnie wiązane pod szyją jak dla dzieci. A nadruk można zrobić w wielu marketach, albo taki standardowy ze zdjęcia albo np komputerowy haft. Quote
Chefrenek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 na dogo są osoby które mają talent plastyczny i potrafią pięknie rysować. Może jakiś obrazek z bernardynem i jakiś podpis urodzinowo-hodowlany. ;) Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Wiecie co, czasu jednak jest coraz mniej, gdybym chciała oddać niektóre rzeczy do tłumacza, to też nie zrobi tego z dnia na dzień. I dzisiaj wymyśliłam! Płytkę ze zdjęciami, do tego książeczkę! Nie wiem jak ta książeczka będzie wyglądać, czy udać się do drukarni, czy postawić na moje (braki) zdolności, jednak napiszę tam coś w rodzaju "Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku, w tym i w tym dniu marzenia się spełniły (mój przydomek Dreams Become A Reality) i dziekuje za opieke itd itp". Generalnie 2 z 4 szczeniaków nie są wystawiane, może w jakiś sposób mozna by ich było zachęcić? Nie macie pomysłów? Np. "dotychczasowe osiągnięcia szczeniaków z miotu M ....." ?Tylko, że do czerwca się to zmieni, a musiałabym to wydrukować dużo wcześniej... Hmmm... To napiszę "stan na np. 05.05.2008" ;) Co Wy na to? Do tego jakąś paczkę z karmą może jakieś próbki i smakolyki. I ta chusta też ciekawie brzmi. Taką, żeby można było zawiązać pod szyją i najlepiej z imieniem psa (wolalabym rodowodowe) i zdjeciem. Jak Wam siępodoba mój plan? :cool3: Quote
Tilia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Bubu, świetny pomysł z prezentami urodzinowymi, aż się ma ochotę kupić u Ciebie szczeniaka :D tak dbasz o właścicieli :) Gdybym miała coś dostać od hodowcy Szarych to najbardziej chyba ucieszyłyby mnie zdjęcia lub grafiki do powieszenia na ścianie przedstawiające np mojego psa jako szczeniaka z matką lub samego :) ogromnie by mnie takie zdjęcia ucieszyły. Książeczka czy coś takiego pewnie też, ale tyle mam papierów, że gdzieś bym to pewnie wetknęła- a zdjęcie oprawione wieszasz na ścianie i ciągle je oglądasz- Ty jako właściciel psiaka, goście. Możesz takie zdjecie w antyramce ładnie opakować i dodać kartkę z podziękowaniami za opiekę. Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 O właśnie Tilia - to by mi ułatwiło, bo książeczka... Jak bym ją zrobiła? :hmmmm: Jakoś właścicielom trzeba podziękować, skoro oni dbają o to, co wyhodowałam... To ja dbam o nich :) Quote
Taishi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 a może takie książeczki jak dla dzieci...od dnia narodzin...waga, wzrost, zdjęcia...imię...można uzupełnić do pewnego momentu, a resztę niech wklejają i wpisują właściciele. Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 No to ja wpisywałabym do 3 miesiąca, a potem? Potem nie wiem, a nei mam gwarancji, że właściciele to śledzili..... :hmmmm: Quote
Taishi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 zawsze można wpisać do 3 miesiąca, potem zrobić kartkę urodzinową "mamy już roczek" i niech wpisują.... Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Przejrzałam własnie moje zasoby zdjęciowe i znalazłam cztery, które ewentualnie mogłyby się nadać. Zapomniałam, że przecież była sama w wakacje, kiedy były szczeniaki i nie było nikogo, kto mógłby je przytrzymać do wspólnego zdjęcia. A wiecie jak okiełznać cztery bernardyny? :mdleje: Mam takie: tu się moja Franca odwróciła A tu se liżą uchy :cool3: Bo to z więzienia raczej nie wchodzi w grę :evil_lol: No, a chusta to by się taka przydała: Ale bez wzorków.... Tylko jak ją znaleźć? :hmmmm: I jakie powinna mieć rozmiary, żeby owinąć wokół szyi? O jesu, czyżbym musiała pobawić się w szwaczkę? :mdleje: Quote
AnkaZ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Może po prostu kawałek materiału kupić i obszyć brzegi, a napis czy zdjęcie to ozdobi. Śliczne zdjęcia. I naprawdę super, że pamietasz o maluchach i chcesz uczcić ich urodzinki. To się chyba nie zdarza często. Moje wyrazy uznania Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Będę musiała chyba się uśmiechnąć do mamy od mojego mężczyzny :cool3: Ona fajnie umie szyć na maszynie, może by mi ładnie obszyła brzegi :cool3::cool3: Tylko jak nadruk zrobić? :hmmmm: Macie jakieś pomysły? Pamiętam, bo to moje pierwsze tak wielkie spełnienie marzeń :loveu: Zawsze będę pamiętać o moich kruszynkach :loveu: Quote
Taishi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 śpiące maluchy boskie, możnaby przerobić na czarno-białe. Quote
AnkaZ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 W Sosnowcu na Warszawskiej 12 jest pracownia, która takie coś robi. Pierwsze z brzegu z netu :) Poza tym w hipermarketach na pasażach też się często zdarza. W Silesii było kiedyś takie stoisko z haftem komputerowym, ładnie wyglądał i świetna jakość, chyba trwalszy niż te nadrukowane obrazki ale nie wiem czy jeszcze jest. Śpiochy są przesłodkie! Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Warszawska 12 :hmmmm: Tylko gdzie to może być :hmmmm: Jutro będę na Warszawskiej, to aż sobie zerknę:cool3: Po mału muszę się za to zabrać, bo czasu coraz mniej :cool3: Bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Chociaż to jeszcze nie koniec wątku :cool3: Quote
Taishi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 wklejam fajną rzecz z bazarku, Pucka69 wyszywa różne wzory na płótnie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103974 tu akurat na torebkach, ale myślę, że może mogłaby na chustach np. Quote
panienkabubu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Widziałam to :-) Tylko wolałabym raczej kolorowe zdjęcie szczeniaczka :-) Ale dziękuję :) Quote
requiem. Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie no chyba bym się ze wstydu spaliła, jakbym wysłała PENISA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo generalnei to ma iść pocztą... :evil_lol::evil_lol: cocker - pokaż ten pantelon - jak to wygląda?:hmmmm: Hahaha no właśnie :evil_lol: A to chyba szyte bylo, babcia se na drutach dziergała i udziergałaaa ... eee ... coś jak ten kaptur przy bluzie, tylko taki dopasowany z takim takim czyms:P ale na serio, bardzo możliwe że to szyte było, bo to nie wyła taka specjalna folia tylko materiał i wszyta jakaś taka reklamówka o oczojebnym kolorze :diabloti: Quote
panienkabubu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 I czekaj czekaj, co ja miałabym takie wdzianko zrobić??? :cool3: Quote
Recommended Posts