panienkabubu Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ostatnio wpadłam na pomysł, że sprezentuję dla właścicieli szczeniąt z mojej hodowli prezenciki z okazji pierwszego roczku psiaków. Ale kompletnie nie mam pomysłu? Myślałam o płycie ze zdjęciami każdego szczeniaczka, ale jedni właściciele już taką mają... No i nie wiem? Może poradzicie mi coś? :cool3: Quote
requiem. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 różnorakie zabaweczki, kostki do czyszczenia kiełków bądź owocowe ciasteczka, które dopiero co weszły na rynek pt. happy biarsthey (biarzdej nie berzdej :P) Quote
Szarik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Obróżki dla szczeniaków z imionami (wiem, że w Collarze takie robią), albo jakieś smaczki. :loveu: Teraz wystarczy wejść do jakiegoś internetowego sklepu żeby znaleść masę zabawek dla szczeniąt, może www.psiraj.pl Ci pomoże tam jest masa zabawek ;) Powodzenia! Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 wyobrażacie sobie kupić obroże dla paru bernardynów na raz? szczególnie z rogza? bo ja nie : P ale zabawki, smaczki, kości, uszy, penisy : P i inne do gryzienia jak najbardziej ; ) Quote
AnkaZ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A może jakieś koszulki z nadrukiem? Albo np. chusty na szyję dla psiaków. Jakiś fajny napis albo obrazek, a nie wychodzi to drogo. Jesli masz, a masz na pewno fajne zdjęcie całego miotu to można je wywołać w dużym formacie i włożyć w ramkę. Swoją drogą to świetnie, że wogóle chcesz uczcić urodzinki Twoich szczeniaków. Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No właśnie, zapomnialam dodać jednego szczegółu - to Bernardyny, które obecnie ważą po 60-70kg :evil_lol: I nie mam pojęcia jaką obrożę miałabym dla nich zamówić :) Chciałabym, żeby to było coś na dłuższy czas, a nie np penis, którego pies zje i zapomni ;) No i właściciel także. Koszulki brzmią zachęcająco, ale jaki pożytek miałby z tego psiak? :cool3: Quote
Szarik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Oo, nie przewidziałam tylu kilosów :evil_lol: No to obróżki odpadają, smaki też. To może te chustki, AnkaZ ma racje. Ja mam sliczną z MP i ja się cieszę i pies jest przystojniejszy :)Ale szczerze mówiąc nie wiem jak Bernardyn się w chustce prezentuje :) A z koszulki pożytek byłby taki, że... to byłyby koszulki tylko na spacer i jak psiak widziałby taką koszulkę na ciele swojego pana, to dostawałby szału radości! Na pewno jak macie jakieś ciuchy w których spacerujecie z psiakami to psy je od razu kojarzą ;) Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No tylko rozmiar tych chust musiałby być jakiś hm.... XXXXXL, żeby można było owinąć ją wokół szyi psa :) Kurczę tak myślę, koszulka naprawdę fajny pomysł, ale czy ja wiem... :hmmmm: Gdzieś na Allegro widziałam kalendarze i można zrobić ze swoimi zdjęciami i wpadłam na pomysł, że może warto, akurat 12 miesięcy i co miesiąc można by było wstawić zdjęcie psa o miesiąc starszego, ale niestety nie mam takich zdjęć. Właściciele nie wysyłają co miesiąc aktualnych, więc to odpada... Zresztą kalendarz to się z odliczaniem kojarzy, więc chyba też neitrafione. No i jeden musiałabym zrobić po angielsku, bo jeden szczeniak mieszka w Finlandii.... Cholereczka no :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 mi podoba się pomysł z chustkami. możesz je nawet sama zrobić- kupić materiał, powycinać literki(np z imionami piesków?), poprzyszywać. O ile masz trochę zdolności manualnych : P Quote
Guest aneta_w Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zgadzam się. Chustki to faktycznie fajny pomysł :) Chciałam podrzucić też miskę. Ale przecież koszty... Dla bernardyna to przecież duuża micha. Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 panienkabubu napisał(a):No właśnie :hmmmm: :evil_lol: nie marudź :roll: jakby co malusia halszeczka może Ci pomóc:loveu: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Tinka:) napisał(a):mi podoba się pomysł z chustkami. możesz je nawet sama zrobić- kupić materiał, powycinać literki(np z imionami piesków?), poprzyszywać. O ile masz trochę zdolności manualnych : P No właśnie :hmmmm: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Może nawet nie chodzi o koszty samej miski, ale jej transportu :p Quote
mucha__ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To moze jakies fajne gadzety z twoją rasą albo kiedys w jakims sklepie internetowym widzialam ze mozna zamowic puzzle z własnym zdjęciem:) Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 To może zapytam inaczej. Co Wam sprawiłoby największą przyjemność od Waszych Hodowców? Tzn. Hodowców Waszych psów ;) Bo ja tak myślę i myślę... I chyba właśnie jakaś płytka ze zdjęciami, jakąś fajną prezentacją jak maluchy rosły.. Ale tak jak mowię, jedna właścicielka taką płytę już ma. Albo może jakiś aporcik.. Ale nie mam pewności, że wszystkie szczeniaki nauczone są aportowania. Generalnie potrzebuję trzy komplety, bo jedna suczka została u mnie, więc ona dostanie ciacho mięsne i tyle ;) i czapeczkę na łebek hehe Cholerka, dobrze, że tak wcześnie o tym wspomniałam, do urodzinek jeszcze miesiąc i tydzień... (notabene ale to zleciało) Quote
moon_light Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 bernardyny lubią się obślinić (:loveu:)., to może ręczniki(nie za duże) , takie do zbierania glutów z fafli, ze zdjęciem/imieniem psiaka? Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Ręcznik? Hmmmm.... To już wolałabym tą chustę :evil_lol: No bo taką chustę można założyć na podgardle, a ręcznik chyba niebardzo.... Natalia, a co Ty chciałabyś dostać od swojego hodowcy? :evil_lol: Quote
moon_light Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 panienkabubu napisał(a):Ręcznik? Hmmmm.... To już wolałabym tą chustę :evil_lol: No bo taką chustę można założyć na podgardle, a ręcznik chyba niebardzo.... Natalia, a co Ty chciałabyś dostać od swojego hodowcy? :evil_lol: no ręcznik/chustkę do glutów wlasnie :P niufy takie noszą na wystawach :eviltong: Od swoich hodowców to zazwyczaj dostaje pieniądze:evil_lol:, a od hodowcy mojego psa..wlasnie glut-szmate !! bo u mnie w domu zawsze ich brakuje, i musze latać i szukać gdzie zostawiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 buahahahah :evil_lol: Dobra, to chusta :cool3: Tylko co na niej? o jesuuu..... Gdzie takie coś w ogóle załatwić? :hmmmm: Quote
Chefrenek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja myślę, że najlepszym pomysłem jest płytka ze zdjęciami albo np. zdjęcie psów jak były malutkie oprawione w jakąś fajną ramkę. Chustka też fajna ale może się zgubić, podrzeć itp a tak ludzie będą mieć pamiątkę na lata. Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No własnie ta płytka.... Ale jedni właściciele już mają, a chciałam takie same prezenty :cool3: Choinka jasna :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 może trzy zdjęcia: mama tata i szczenior w jednej antyramie? Quote
Szarik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kurka, nie wiedziałam, że to może tyle problemu sprawić! Ja to bym chciała dostać coś z emblematem hodowli. Na przykład kosteczkę z emblematem, śliniaczek (ach te fafle :loveu:), hustkę. Cokolwiek z emblematem, co by pamiątka była :) TO ja bym chciała, ale co oni, to nie mam pojęcia... Ps. Jeśli kiedykolwiek będe kupowała Bernardyna napewno zrobie to u Ciebie! :) :) :) :evil_lol: Quote
requiem. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Tinka:) napisał(a):penisy : P i inne do gryzienia jak najbardziej ; ) :crazyeye: że co niby? :evil_lol: nie słyszałam jeszcze o penisie do gryzienia, możecie wsztawić fote? :evil_lol: zaraz ze śmiechu pekne, kto to tak nazwał ?!:roflt:Ja nie chce patrzeć na googlach bo nie wiem jak to sie fachowo nazywa, a jak wpisze penka to jeszcze coś innego sie pojawi i co bedzie? :P ja widziałam psa, bernardyna w takim pantelonie na głowe, jak conajmniej czerwony kapturek, bo lał deszcz jak holen.der. Idzie taki dumny, piers wypięta, aż tu nagle glut mu spada :evil_lol::loveu::roflt:Więc ja bym radziła pantelonik, wygodny, dopasowany, luźny pantelonik, i chuste na ślinkę bo mnie to rozbawiło, ale słodko wygląda takie lecące coś :loveu::lol: Quote
Recommended Posts