kasiaprodex Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kama ma 4 lata - łagodna sunia do wszystkich także do dzieci i zwierzaków. Mieszka w bloku. Spokojnie zostaje sama , nie niszczy itd. Obecni opiekunowie chcą ja oddac bo dziecko w drodze. Jeszcze nie jest po strerylce ale uświadomiłysmy tych deb… ze pomożemy jej znaleźć dom pod warunkiem jej wysterylizowania. Suka miała już dzieci. Niestety jednemu z nich tez już szukałyśmy domu. Sunia przebywa w ok. Pruszkowa Quote
kasiaprodex Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 kto pomoże w ogłaszaniu. kto ma mozliwośc zamieszczenia na boksiach? Quote
kasiaprodex Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 wysłałam. ciotki prosze o rozgłaszanie pieknej sunieczki Quote
Bodziulka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 bodziulka jest i podeśle do Dharmy, tylko dajcie jakieś dane kontaktowe Quote
kasiaprodex Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Bodziulka napisał(a):bodziulka jest i podeśle do Dharmy, tylko dajcie jakieś dane kontaktowe juz zamieściłam w pierwszym poście Quote
Ziutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Bodziulka napisał(a):bodziulka jest i podeśle do Dharmy, tylko dajcie jakieś dane kontaktowe Noo....nie ma to jak cioteczka Bodziulka :loveu: boksiowa mamcia :cool3: Quote
TYGRYS-ica. Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 jej jaka ona jest naprawde sliczna i zadbana :loveu: nie rozumiem jak mozna chciec sie jej pozbyc przeciez to tez czlonek rodziny :mad: Quote
kasiaprodex Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 członek rodziny to dopiero bedzie a Kama to przeciez tylko pies:angryy: Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Boszzzz normalnie wychodzę z siebie i staję obok jak to czytam:angryy: jak tak mozna, nie rozumiem problemu. Skoro Kama jest grzeczna to dlaczego chcą ją oddać. Też dopiero co byłam w ciąży mam malutkie dziecko i widzę jak wspaniale mój bokser potrafi się z nim bawić i nim opiekować. Dlaczego dopiero teraz pomysleli o tym co bedzię jak na świat przyjdzie dziecko, nie mieli tego nigdy w planach, nie myśleli o tym kupujac psa!!!! Krzyczeć mi sie chce i płakac:placz: za razem nad ich głupotą, powtórzę ;Głupotą, bezmyślnością i brakiem odpowiedzialności. KOSZMAR:angryy: Quote
kasiaprodex Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Chyba poszli po rozum do głowy. Kama zostaje w domu Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 kasiaprodex napisał(a):Chyba poszli po rozum do głowy. Kama zostaje w domu Myślisz, że ta decyzja nie będzie znowu za jakiś czas zmieniona ??? :cool1: Quote
TYGRYS-ica. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 kasiaprodex napisał(a):Chyba poszli po rozum do głowy. Kama zostaje w domu jesli tak to widac ze zaczeli myslec ;) Quote
Recommended Posts