madzia828 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Gosiu nareszcie jakieś wieści od Was:multi: to czekamy na fotki psiaków:loveu: jesli mogę spytać to Maja też jest ze schroniska ? Quote
magda_z Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Witaj Gosiu! Gdyby nie mój mail to ciekawe kiedy byś odwiedziła forum :mad: Fajnie że u Spajkiego wszystko dobrze i że ma koleżankę (czy ona też jest ze schroniska?). Pozdrawiam i czekam na foteczki ;) Quote
fawnn Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tak jasne ze Majuska tez schroniskowe stworzenie ale tym razem z naszego rodzimego w Gliwicach-Sośnicy. Zaraz wrzuce foteczki tylko je umieszcze na jakichs linkach :eviltong: No wiem Madziu wiem ze dalam ciala ale zycie nie bajka :shake: Ale teraz mam nadzieje juz wszystko pojdzie lepiej :grins: lacznie z bywaniem na forach ma sie rozumiec :lol: No dobra dosc marudzenia zw z fotkami :loveu: Quote
fawnn Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 W ramach przypomnienia tak wygladal moj Skarb pol roku temu - dokladnie 17 maja po pierwszej kapieli w nowym domku ;) A teraz Sloneczko wyglada tak - uwaza mam kim wiec sie bede chwalic :evil_lol: Zblizenie - grzywka ala elvis na wietrze - no co:cool1: Pancia zmienila mi miseczki na zielone a te pojda dla kolezanek i kolegow do schroniska ;) I rozpieszczony troszke jestem... ale tylko troszke :loveu: Siedzialem na lezaku bo mi mrowki w futerko wlazily :eviltong: o 7 na spacerek pozniej mycie nozek i spowrotem do lozeczka i do oporu :multi: No ok a teraz przedstawie Wam moja kobiete - Maja sie zwie ale czasem wolaja ja Mickel :razz: hmmmm... moze dlatego ze sie ze Spajkel rymuje :lol: Oto i ona: Nie macie pojecia ile moja pani sie natrudzila - Maja to zywe srebdo i ani chwili nie usiedzi :evil_lol: Z wiatrem ... A tu zdjecie slubne :loveu: No to juz mozecie przestac sie zachwycac - nie zebym ja byl nie skromny ale jak mnie pancia wyfiokuje - no wiecie pazurki przytnie, fryzurke zrobi itd to nie ma mocnego zeby nie zawolal - no i wlasnie tu problem :placz:wciaz slysze od obcych " ale sliczna sunia" :angryy:... No wiec jak widzicie i slyszycie :lol: u nas wszystko gra - moze byc roznie ale z psami zawsze jest dobrze ;) Rozpisalam sie - nadrabiam :eviltong: No ok zaraz bedziemy sie zbierac na szybki spacerek bo zimnoooooooo :-( no i nie wiem jak malego ale mnie zab boli jaaaaaaaaak diabli. Ok to tyle moich wypocin :cool1: Pozdrowionka Quote
fawnn Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jak wroce i sie zagrzeje to moze wstawie filmik z tego jak paskudki bawia sie na dzialce - tzn jak biedny Spike probuje Maje dogonic :evil_lol: Quote
madzia828 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 super fotki:loveu::loveu: Spajki nie do poznania:eviltong: Maja też cudna kudłaczka:diabloti: Gośka chyba macie słabość do kudłaczy :cool3: Quote
magda_z Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Spajki ale Ty jesteś śliczny :loveu: Quote
fawnn Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No cos w tym jest ... filmiku poki co nie wrzuce bo musze przerobic :razz: ale z tymi kudlaczami sie zgadza - takie male zboczenie - wrzuce wam foteczki moich poprzednich kudlaczkow.. a w sumie kudlaczek bo to same sunie byly :) A Spajki jest bardzo podobny do Nuki - mojej pierwszej czworonoznej przyjaciolki :) Niom Spajki sliczny ale dzis rano swirowal w sniegu i wygladal jak Yeti - nozki w kulkach i mordka cala zaklejona - zrobie fotki na popoludniowym spacerze boteraz cisnienie jest takie ze idziemy oboje sobie pokimac :lol: No dobra dosc gadania - ladujemy sie nynac w posciel ;) Buziaki poki co :P Quote
fawnn Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ma ktoras namiary na dobrego fryzjera w Gliwicach lub okolicach? Bo mam maszynke i juz wczoraj nozyczkami troche Spajka podcielam bo ziapal biedak jak nakrecony... Wlosy odrosna nawet jak cos krzywo pojdzie wiec czytam wlasnie o obcinaniu wloskow... moze sama dam rade ;) Quote
magda_z Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Hej! Dobry fryzjer w Rybniku: AJAX Za okazaniem dokumentu schroniskowe psiaki mają za darmo ;) Quote
luka1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 może nie rób tego sama. Niech zrobi to fachowiec - po co psine zniechęcać do strzyżenia. To pewnie czynność, która będzie trzeba powtarzać do końca życia. Quote
magda_z Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Coś dawno nikt tutaj nie zaglądał :mad: Quote
Recommended Posts