Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosiu! Gdyby nie mój mail to ciekawe kiedy byś odwiedziła forum :mad:

Fajnie że u Spajkiego wszystko dobrze i że ma koleżankę (czy ona też jest ze schroniska?).

Pozdrawiam i czekam na foteczki ;)

Posted

Tak jasne ze Majuska tez schroniskowe stworzenie ale tym razem z naszego rodzimego w Gliwicach-Sośnicy.
Zaraz wrzuce foteczki tylko je umieszcze na jakichs linkach :eviltong:

No wiem Madziu wiem ze dalam ciala ale zycie nie bajka :shake:
Ale teraz mam nadzieje juz wszystko pojdzie lepiej :grins: lacznie z bywaniem na forach ma sie rozumiec :lol:

No dobra dosc marudzenia zw z fotkami :loveu:

Posted

W ramach przypomnienia tak wygladal moj Skarb pol roku temu - dokladnie 17 maja po pierwszej kapieli w nowym domku ;)

A teraz Sloneczko wyglada tak - uwaza mam kim wiec sie bede chwalic :evil_lol:

Zblizenie - grzywka ala elvis na wietrze - no co:cool1:

Pancia zmienila mi miseczki na zielone a te pojda dla kolezanek i kolegow do schroniska ;)

I rozpieszczony troszke jestem... ale tylko troszke :loveu:

Siedzialem na lezaku bo mi mrowki w futerko wlazily :eviltong:

o 7 na spacerek pozniej mycie nozek i spowrotem do lozeczka i do oporu :multi:

No ok a teraz przedstawie Wam moja kobiete - Maja sie zwie ale czasem wolaja ja Mickel :razz: hmmmm... moze dlatego ze sie ze Spajkel rymuje :lol:

Oto i ona:

Nie macie pojecia ile moja pani sie natrudzila - Maja to zywe srebdo i ani chwili nie usiedzi :evil_lol:
Z wiatrem ...

A tu zdjecie slubne :loveu:

No to juz mozecie przestac sie zachwycac - nie zebym ja byl nie skromny ale jak mnie pancia wyfiokuje - no wiecie pazurki przytnie, fryzurke zrobi itd to nie ma mocnego zeby nie zawolal - no i wlasnie tu problem :placz:wciaz slysze od obcych " ale sliczna sunia" :angryy:...

No wiec jak widzicie i slyszycie :lol: u nas wszystko gra - moze byc roznie ale z psami zawsze jest dobrze ;)

Rozpisalam sie - nadrabiam :eviltong:

No ok zaraz bedziemy sie zbierac na szybki spacerek bo zimnoooooooo :-(
no i nie wiem jak malego ale mnie zab boli jaaaaaaaaak diabli.

Ok to tyle moich wypocin :cool1:

Pozdrowionka

Posted

No cos w tym jest ... filmiku poki co nie wrzuce bo musze przerobic :razz: ale z tymi kudlaczami sie zgadza - takie male zboczenie - wrzuce wam foteczki moich poprzednich kudlaczkow.. a w sumie kudlaczek bo to same sunie byly :) A Spajki jest bardzo podobny do Nuki - mojej pierwszej czworonoznej przyjaciolki :)

Niom Spajki sliczny ale dzis rano swirowal w sniegu i wygladal jak Yeti - nozki w kulkach i mordka cala zaklejona - zrobie fotki na popoludniowym spacerze boteraz cisnienie jest takie ze idziemy oboje sobie pokimac :lol:

No dobra dosc gadania - ladujemy sie nynac w posciel ;)
Buziaki poki co :P

• 4 months later...
Posted

Ma ktoras namiary na dobrego fryzjera w Gliwicach lub okolicach?

Bo mam maszynke i juz wczoraj nozyczkami troche Spajka podcielam bo ziapal biedak jak nakrecony... Wlosy odrosna nawet jak cos krzywo pojdzie wiec czytam wlasnie o obcinaniu wloskow... moze sama dam rade ;)

Posted

może nie rób tego sama. Niech zrobi to fachowiec - po co psine zniechęcać do strzyżenia. To pewnie czynność, która będzie trzeba powtarzać do końca życia.

• 3 months later...
  • 2 years later...