Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

W Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt w Rybniku przebywa ok. 2,5 roczny mieszaniec dalmatyńczyka z psem nieznanej rasy. Pies jest łagodny i przyjacielski. Potrzebuje właściciela, który prowadzi aktywny tryb życia. Może mieszkać zarówno w bloku jak i domu z ogrodem, ale nie powinien być trzymany w kojcu.

Edited by magda_z
Posted

mam wspaniałą wiadomość Bingo pojechał dzisiaj do nowego domku :multi::multi: bardzo się ciesze:p on wczoraj taki zrezygnowany siedział:-( mam nadzieje ze nowa pani poślę nam fotki z nowego domku bedę z nią w kontakcie;)

Posted

magda_z napisał(a):
Och... To jest suuuuper wiadomość :)
Bardzo bym chciała zobaczyć fotki szczęśliwego Bingusia z nowego domku!

Madzia zobaczysz na pewno ;) nowa pani Bingo obiecała ze mi poślę:cool3: psiak jest super, miły, łagodny jak podjechali pod sklep kupić mu wyprawkę to wszyscy sie na psiaka patrzyli tak się wszystkim podobał :loveu:

Posted

Bingo nazywa sie teraz Corel jego nowi opiekunowie są architektami i pomysł na imię zaczerpnęli z programu komputerowego:evil_lol: Corel już się u nich zadomowił na dobre tak jakby był od zawsze :loveu: Asia posłała obiecane fotki :p

cud miód i orzeszki:loveu::loveu: Asia ma niestety problemy z wejściem na dogo:roll:

Posted

Witam wszystkich,
Corel jest u nas, ma sie swietnie chociaz dzis obcinaja mu jajeczka... wiec od wczoraj byl dosyc markotny, mam nadzieje, ze nam to wybaczy.

Caly czas pamietam o Belli, reklamuje ja na prawo i lewo chociaz sama bym ja chetnie wziela. Na to szans nie ma narazie. Chyba.

Poki co przesylam zdjecia czarno-bialego brytana.

pzdr
Anuska, Kuba i Corel

Posted

:multi: Corel bezjajeczny, brawo, brawo.
Co do szans na pieska, to powiem tylko: "co dwa ogony to nie jeden", wiem co mówię, bo mam :loveu:. Do takich decyzji się dojrzewa czasem latami, ale jeśli taka myśl się pojawiła to prędzej czy później...

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...