enia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 to sie rozpaskudzila dziewczyna nam! :loveu: Abwarko chyba musimy się wreszcie umówić na zaplate i odbiór perfum, możesz w sobote rano? ja lub mój tz gdzieś tam w Węgrowie.........aaaa i mam sprawe do Twojego tz odnośnie naszego motoru tj. mój syn ma sprawę, dlatego dzwonilam.......;) Dziewczyny blagam wplacajmy Tosi na naszą Hercie , chociaż parę groszy i sie uzbiera......:modla::modla::modla: Quote
Folen Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A ja mam zapytanie od Pani chętnej na adopcję Hery, wieczorem napiszę jej maila i wyślę zdjęcia o które prosiła. Jakieś sugestie co do tego, co mam tej Pani napisać? Zdjęć Tosiu nie masz innych niż te na wątku? I poproszę nr telefonu, który mogę podać. Quote
enia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A ja poprosze o numer konta na który wplacamy na naszą Hercie , aż boje sie pytać o jego stan, jakoś na początku byliśmy bardziej zorganizowani i więcej się uzbieralo niż teraz.......:-( no nic szukam książek na bazarki dla Herci! Cioteczki pomóżcie!!!!!:help1::help1::help1: Quote
Tosia2 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Folen, dzięki za pomoc. Mój nr tel 508 430 284... Myślę, że znajac Herę po rozmowie z Panią od razu będę wiedziała czy do siebie pasują... ;) Oby to była ta osoba której tak szukamy... ;) Co do nr konta to po prostu osobie zainteresowanej na prośbę wyślę pw... :) Hera jest u nas od 13 lub 15 czerwca (nie pamiętam dokładnie) natomiast generalnie na "jej konto" wpłynęło póki co 170zł jedynie od Atlantydy na sterylkę, za co oczywiście bardzo serdecznie dziękuję............ :loveu: Plus doliczam 100zł które wpłacili Państwo adoptujący Goyę... Postaram się o nowe fotki :) Quote
Tosia2 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ....a tak z innej bajki..... Poznajecie tę kobietkę? :loveu: Nieźle się jej wiedzie..... Została dyżurnym ogrodnikiem, hihi.... Quote
enia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 lavinia napisał(a):Tosiu, ode mnie poszły do Ciebie pieniądze przekazane przez Atlantydę na sterylkę - 170 zł i pieniądze uzbierane na utrzymanie Hery - 280 zł O żadnej innej kasie nic mi nie wiadomo, a i pomóc sama nie mogę, bo jeszcze nie spłaciłam wszystkich długów, które zostały po małych buldożkach. Tosiu sprawdź konto bo Lavinia wyraźnie napisała, że wysłała zebrane fundusze Herci. Ja jestem zainteresowana i konta na pw nie otrzymałam, wiec poprosze....;) Quote
Tosia2 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Niestety wpłata od Lavinii nie dotarła do tej pory.... :shake: A oto najnowsze zdjęcia Hery... Tak powitała naszą koleżankę która odwiedziła psiaki :) ...a tak prowokowała Ku-ki... :mad: Kurcze... Mam dla niej wprost wymarzony dom... Niestety są tam 2 Cane Corso i coraz bardziej się zastanawiam czy jednak nie zostać przy wersji pierwotnej i nie szukać jej domu w którym będzie jedynym psem... Ona strasznie chce być w centrum uwagi....... Quote
Tosia2 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Przyznacie, że się poprawiła, co? :evil_lol: Enia, wysłałam Ci nr konta. Sprawdziłam też ostatnią wpłatę. 170zł od Lavinii wpłynęło 24 lipca... Nie wiem dlaczego nie doszła druga.... :shake: Quote
ATLANTYDA Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Tosia2 napisał(a): Kurcze... Mam dla niej wprost wymarzony dom... Niestety są tam 2 Cane Corso i coraz bardziej się zastanawiam czy jednak nie zostać przy wersji pierwotnej i nie szukać jej domu w którym będzie jedynym psem... Ona strasznie chce być w centrum uwagi....... To wszystko zależy czy korsiaki też ,są zazdrosne o inne pieski i czy zaakceptują Herę z jej charakterkiem :diabloti:? Szczerze to ja bym jeszcze dobrze zastanowiła ? Quote
Martulinek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Tosia2 napisał(a):Przyznacie, że się poprawiła, co? :evil_lol: Taaaaaaaak :multi: Wygląda pięknie :loveu: i jakie ma szczęśliwe spojrzenie :loveu: Quote
Moniskaa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 bardzo sie zmieniła ta nasza niunia :loveu: Quote
enia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Tosia2']Przyznacie, że się poprawiła, co? :evil_lol: Enia, wysłałam Ci nr konta. Sprawdziłam też ostatnią wpłatę. 170zł od Lavinii wpłynęło 24 lipca... Nie wiem dlaczego nie doszła druga.... :shake: widać jaka jest piękna i spokojna wreszcie.:loveu::multi: Lavinio jeśli jeszcze czytasz o Herusi to napisz proszę o tej drugiej kwocie dla Tosi bo niejasność jest jakaś........ Quote
Abwarka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Hera wygląda rewelacyjnie, jest w formie maleńka :loveu: Eniu przepraszam ale w ten weekend miałam gosci i nie zaglądałam na forum. Kiedy teraz będziecie w okolicy? Quote
_beatka_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 przepiękna jest, jednak tosia i jej mama działają cuda:loveu: Quote
Tosia2 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Dziś Hercia ma iść na sterylke, a nam wyskoczyły na wieczór dwie interwencjie... Nie wiem czy sie wyrobimy, bo tamte sprawy są niemozliwe do przełożenia (2 suki - jedną wywiozą na wieś a jest dt a drugą do schronu)... Matko... Mama do 19 jest w pracy,... Doba jest za krótka po prostu.... :( Quote
enia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Abwarka napisał(a):Hera wygląda rewelacyjnie, jest w formie maleńka :loveu: Eniu przepraszam ale w ten weekend miałam gosci i nie zaglądałam na forum. Kiedy teraz będziecie w okolicy? W najbliższą sobote przed południem jakoś - czy w okolicach rynku dasz rade? lub powiedz gdzie możesz..... ps. ja nie chce robić zadymy nie daj Boże... ale o co chodzi z tą kasą co była dla Herci ( m.in.Abwarki bazarki) a nie ma jej Tosia na koncie??? Abwarko kiedy przelałaś i komu? Quote
Tosia2 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Hercia już po sterylizacji... Czuje się świetnie i przebywa w lecznicy przy Podleśnej.... :) Quote
enia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Tosia2 napisał(a):Hercia już po sterylizacji... Czuje się świetnie i przebywa w lecznicy przy Podleśnej.... :) NO TO UFFFFF:loveu::loveu::loveu: kochane jesteście ! a długo tam będzie? Quote
Tosia2 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pewnie do końca tyg a na weekend wróci "do domu"... ;) Quote
Abwarka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Herusiu , dużo zdrówka, powrotu do formy po sterylce :loveu: Co do pieniążków to 19.06 wpłaciłam 280 pln na konto Lavinii. Quote
Martulinek Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 :thumbs: za Herę, żeby wszystko po sterylizacji było dobrze ! Quote
_beatka_ Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Tosiu a jakies perspektywy na domek są?:roll::cool3: Quote
Recommended Posts