Tosia2 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wspaniałe wieści!!! :loveu: Oto właśnie chodzło... Może jak Państwo musieli się trochę postarać o dziewczynkę, to bardziej ją teraz docenią.... :evil_lol: Quote
netti1 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 dziewczyny,przykro mi pisac ,ale ta pani owszem chce psa niepełnosprawnego,ale najlepiej żeby to był taki pies,który będzie ładnie jeździł w wózeczku obok pani,i na rozkaz zejdzie z wózka żeby się załatwic na trawie.przepraszam za złośliwośc,ale myślałam,ze ktoś kto chce kalekie zwierzątko to poważny człowiek,a nie chcący pokazac się swoją dobrocią..i nie chce kundelka tylko buldożka. Quote
Tosia2 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Nic nie mówiłam, ale tak coś czułam.... :) Nie przejmuj się... Ludzi którzy naprawdę bezinetresownie i niepokazowo zaopiekowaliby się kaleką nie jest wielu, dlatego to po prostu perły... Mam nadzieję, że znajdziemy taką jedna prawdziwą... :) Quote
Moniskaa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Super że wszystko układa się w najlepszym porządku ;):multi: już zmieniam tytuł;) Quote
Tosia2 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Monia w swoim nowym domku.... :) ...zapoznaje się z Panem... ...w końcu zasypia wygodnie u Pani... ...i wypoczęta zabiera się do roboty... (TAK NAPRAWDę TO OD SIKANIA I SPANIA ZACZęłA, ALE CIIII ;)) POWODZENIA MALEńKA !!! Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ale zadziora mała:lol: bardzo piekne wiadomości:loveu: tylko sie cieszyć:multi: Quote
Moniskaa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 :multi::multi::multi: Widać że to mała rozrabiaka:cool3::eviltong: Quote
enia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Agnie Koty- dzięki za wylicytowaną książkę na nasze buldozie i gratis-doprawdy nie powinnaś.........:lol: juz zaczęłam czytać....... Quote
lavinia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 super fotki, mała rozrabiaka :loveu: Netti - z tą panią, która chciała kalekiego buldożka - ja przy okazji szukania domu dla Gizma napatrzyłam się na ludzi - większość z nich chciała psa kalekiego, ale kalekiego "na pokaz" - czyli takiego, który np chodzi na wózku na spacerze, a pózniej w domu juz jest ok i chodzi sam, myje się sam itp itd.....zadziwiające po prostu :angryy: Quote
netti1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 no właśnie ,tylko na pokaz,na sparku miałby pędzic w wózku,ale schodzic z niego na kupę,nie pobrudzic się,w domu najlepiej jakby z tego wózka zszedł i jeszcze go do szafy schował.mógłby jeszcze na wozku zakupy podwieźc a w sobotę przepierkę zrobic.głupie te ludziska,wszystko na pokaz,jak mówisz:-( Quote
netti1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 wstyd mi trochę bo mogłam się najpierw upewnic a później pisac,a tak narobiłam nadziei niepotrzebnie. Quote
enia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Czy Hercia nadal karmi? czy już odstawiła Gojkę? Quote
Tosia2 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Generalnie karmi... Roraz częściej daje jej znać, że powoli "kończymy", ale wieczorki czułości są organizowane cały czas..... :loveu: Natomiast tę wczorajszą dziewczynę darowałam sobie... Ma 21 lat, mieszka w wynajętym mieszkanku z chłopakiem, cała radosna sie na razie wyprowadziła od rodziców i w moim odczuciu "korzysta z dorosłości"... Tylko jak się już zaksztusi i wróci pod skrzydła rodziców, rozstanie się z chłopakiem, będzie zmieniać mieszkanie i będa problemy z psem, to Gojka wróci w najlepszym wypadku.... Ona nie zdaje sobie sprawy z tego, jak dla mnie to nawet nie zastanawiała sie nad tym, po prostu uznała że chce pieska, ze zrobi sobie frajdę, bo w końcu nikogo pytac nie musi już... Sama jestem studentką, widzę jak żyją moi znajomi z roku i po prostu pomimo ogromnej sympatii do nich, nie powierzyłabym im zwierząt... ;) Uważam ze to nie jest dobry pomysł... Żeby brać odpowiedzialnosć za kogoś, trzeba być w pełni odpowiedzialnym za siebie, mieć stabilne życie i syuację... W innym wypadku to nie rozsądek a emocje kierują człowiekiem... Wybaczysz mi to ? :cool3: Quote
enia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Herusiowe Wieczorki Czułości :) to musi super wyglądać. Tosia, ona ani moja znajoma ani rodzina...... po prostu kolejna chętna z allegro.....wydawała sie sympatyczna, ale to za mało. Dziś znowu mialam maile "po ile te szczeniory" szkoda gadać..... Quote
Tosia2 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Zapytaj czy z vat'em, czy życzą sobie fakturę i ubezpieczenie przesyłki? :angryy: Quote
demi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 to w końcu Gizmo poszedł do nowego domku? Bo musimy sobie jakiegoś dogomaniaka znaleźć, który nam takie kaleki bedzie brał:razz: przynajmniej w jednym miejscu były by biedaki szczęśliwe:-( Quote
enia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Też jestem ciekawa co z Gizmem. przekochany psiak. Lavinio mój tz cały czas wspomina Twoją Dodę chyba mu w oko wpadła dziewczynka:loveu: Quote
mysza 1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Widziałam dzisiaj Lavinię i Gizma- ten to ma energię:loveu:, mało kilkniki nie rozniesie:evil_lol:. Lavinia cos wspominała o domu, ale nie będę robić zamętu, niech sama napisze jak wszystko bedzie ustalone. Właśnie, gdzie takich ludzi szukać, którzy ulitują się nad takimi bidulkami? Quote
enia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Gizmowi z pewnością brakuje Herci i dziewczynek, mówie Wam jaką on miał do nich cierpliwość, łaziły po nim, podgryzały, buszowały w jego zabawkach, wyjadały karmę:) szamotały jego wózek........... a ja mu to wynagradzałam mocnym klepaniem po klacie-tak jak lubi.Kochane te nasze psiaki...... mysza czemu Lucka nie ogłosicie na niemieckich portalach? Quote
lavinia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Mysza - mam dla Ciebie wiadomość - pytałaś dziś p doktor o Luckową kupę :eviltong:, otóż zaraz po waszym wyjściu Lucek kupę zrobił i to jaką !! Ponieważ nie ubrałyście go w pieluchę, to kupa była na całej podłodze i na całym Lucku - ale bajer :-o ale przynajmniej masz odpowiedż - zrobił, zrobił ! Gizmo dom ma, ale rzeczywiście, z takimi psami są problemy, tzn nie z psami, ale z właścicielami odpowiednimi dla takich psów. Ciężko rzeczywiście znależć takich ludzi, ale ja zawsze podaję za przykład Oskara, który jest w dużo gorszym stanie niż Lucek czy Gizmo, a dom znalazł i to dobry i jeszcze jedno - Czy Hera przypadkiem nie podwędziła z lecznicy Gizmowej smyczy ? Takiej czrnej, dość szerokiej, z taśmy ? Bo jeśłi tak, to poprosze o zwrot - Gizmuś jedzie do domu i swoja smyczkę musi mieć z powrotem :loveu: Quote
mysza 1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ja się załamię z tą kupą, nie ubrałyśmy go w pieluche , bo był cały mokry po myciu i umówiłam się ze stażystką że go zaraz ubierze, jak Lucek wyschnie, my tylko wyszłysmy na chwilę z pracy. Pojadę po pracy i skórę złoję:mad:Dzięki za wiadomośc, już mi powiedziała stażystka, że i wczoraj z tym nie miał kłopotu tylko jakos nie chce żebym to ja trafiła najwyraźniej;) Sorki Buldożki za offa;) Quote
lavinia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 nie ma sprawy, śmiesznie było :lol: Enia, musimy się jakoś umówić w lecznicy, Ty weżmiesz swojego TZ, ja wezmę Dodę, my we dwie pójdziemy na kawę na róg, a TZ z Dodą pójdą na spacerek. Co Ty na to ? Doda uwielbia facetów :loveu: Quote
Tosia2 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 lavinia napisał(a): i jeszcze jedno - Czy Hera przypadkiem nie podwędziła z lecznicy Gizmowej smyczy ? Takiej czrnej, dość szerokiej, z taśmy ? Bo jeśłi tak, to poprosze o zwrot - Gizmuś jedzie do domu i swoja smyczkę musi mieć z powrotem :loveu: A i owszem... Dziewczynka wyszła na czerwonej obroży i duża za duzej dla siebie smyczy.... W takim zestawie nam ją dano.... :oops: Jeśli chcesz odebrać ją o dowolnj porze dnia, to zabiorę do siebie... Jestem w domu cały dzień... Quote
demi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a czy o zdjecia Gizmusia można by jakieś prosić?:cool3: bo wy to wszystkie buraki na miejscu macie, a my sobie tylko pogadać możemy;) Quote
Tosia2 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Przy takich ślicznych fotach Lavini, moja się chowa.... ;) DOSłOWNIE...zniknęła... ;) Quote
Recommended Posts