demi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 enia napisał(a): porozmawiać o tej pani z Czerniakowskiej co chce naszą Hercie. :) ktoś naszą Hercie chce:razz: Quote
Umka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Poker napisał(a):matką Ziemi jest GAJA :lol: zaspana byłam to i sie pomyliłam :eviltong: Quote
enia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Bylam u Herci i maluszków, nooo rosną jak szalone, a rozrabiają......:crazyeye: wymienilam kocyk zasiusiany i wlożylam suche poduszki.Male poszalaly po pokoju, zagryzly plecak stojący pod krzeslem, zamordowaly mopa, ogryzly mi nogi-zęby jak szpilki, koszmarek:mad: Hera niemrawa na spacerku chyba jej za gorąco.Pani doktor dziś powiedziala,że Herci zmienil sie lekko wygląd pysia, ma taki spokojny, i nie jest taka smutna jak kiedyś.No i sierść ladniejsza.To tak jakby kogoś jeszcze to interesowalo:) Quote
ATLANTYDA Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='enia']Bylam u Herci i maluszków, nooo rosną jak szalone, a rozrabiają......:crazyeye: wymienilam kocyk zasiusiany i wlożylam suche poduszki.Male poszalaly po pokoju, zagryzly plecak stojący pod krzeslem, zamordowaly mopa, ogryzly mi nogi-zęby jak szpilki, koszmarek:mad: Hera niemrawa na spacerku chyba jej za gorąco.Pani doktor dziś powiedziala,że Herci zmienil sie lekko wygląd pysia, ma taki spokojny, i nie jest taka smutna jak kiedyś.No i sierść ladniejsza.To tak jakby kogoś jeszcze to interesowalo:) Jasne że interesuje ,dobrze że Hera w lepszej kondycji :p Quote
Folen Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Trafiłam z imieniem dla Pandorki jak widać, super, że dalej będzie je nosić... Same dobre wieści od mojej ostatniej wizyty... Quote
evita. Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mnie też interesują Herciowe wieści :loveu: Trzymam kciuki za dobre domki dla pozostałej rodzinki :thumbs: Quote
Moniskaa Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 enia napisał(a):Bylam u Herci i maluszków, nooo rosną jak szalone, a rozrabiają......:crazyeye: wymienilam kocyk zasiusiany i wlożylam suche poduszki.Male poszalaly po pokoju, zagryzly plecak stojący pod krzeslem, zamordowaly mopa, ogryzly mi nogi-zęby jak szpilki, koszmarek:mad: Hera niemrawa na spacerku chyba jej za gorąco.Pani doktor dziś powiedziala,że Herci zmienil sie lekko wygląd pysia, ma taki spokojny, i nie jest taka smutna jak kiedyś.No i sierść ladniejsza.To tak jakby kogoś jeszcze to interesowalo:) Mnie interesuje i to bardzo!!:loveu: Prosze o foteczki zmian Heruni jakby ktoś mógł znowu wkleić :loveu: Przepraszam że tak ciągle prosze o te zdjęcia ale chyba sami mnie rozumiecie... Quote
Aleksandra59 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 enia napisał(a):Bylam u Herci i maluszków, nooo rosną jak szalone, a rozrabiają......:crazyeye: wymienilam kocyk zasiusiany i wlożylam suche poduszki.Male poszalaly po pokoju, zagryzly plecak stojący pod krzeslem, zamordowaly mopa, ogryzly mi nogi-zęby jak szpilki, koszmarek:mad: Hera niemrawa na spacerku chyba jej za gorąco.Pani doktor dziś powiedziala,że Herci zmienil sie lekko wygląd pysia, ma taki spokojny, i nie jest taka smutna jak kiedyś.No i sierść ladniejsza.To tak jakby kogoś jeszcze to interesowalo:) Tjja :diabloti: byłam 5 minut potem :angryy: i wszystko spało wybiegane :diabloti: - jak można Enia być takim egoistą :roll: wyspacerować Herę, wybawić szczeniory i nie poczekać na mnie :shake: Ja o 17 jezdem, zwykle :evil_lol: Quote
enia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Aleksandra59 napisał(a):Tjja :diabloti: byłam 5 minut potem :angryy: i wszystko spało wybiegane :diabloti: - jak można Enia być takim egoistą :roll: wyspacerować Herę, wybawić szczeniory i nie poczekać na mnie :shake: Ja o 17 jezdem, zwykle :evil_lol: a to zapamiętam sobie, teraz będę we środę lub czwartek ok. 16 godz. Quote
Aleksandra59 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 enia napisał(a):a to zapamiętam sobie, teraz będę we środę lub czwartek ok. 16 godz. No to ja z roboty się zerwę i w srodę i w czwartek - to może się spotkamy:evil_lol: Dzisiaj oczywiście u Hery będę ;) Quote
Martulinek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Czy udało się wczoraj zaszczepić Goję? Jeśli nie, to będę ok 20.30 i poproszę wetkę, bo myślę, że nie powinnyśmy dłużej tego odkładać. Quote
enia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dziewczyny w związku z tym,że termin sponsorowanego pobytu Herci w klinice nieubłaganie mija, jakiś czas temu poprosiłam Tosie2 o pomoc w przetrzymaniu nam suni u siebie w przytulisku w Lomiankach, wychodzi na to ,że Monia będzie musiała jechać razem z mamą do przytuliska, dziewczyny mogłyby juz jechać w nadchodzącą sobotę-Tosia może je odebrać z kliniki. Mnie nie ma w weekend więc nie moge ich zawieść, mogę w tygodniu i to wieczorem dopiero. A od soboty Hercia i Monia by sie już zapoznawała z nowymi towarzyszami i opiekunami. Monie musimy natychmiast zaszczepić! Dziewczyny bardzo Was proszę wręcz błagam o pomoc finansową-Tosia ma pod opieką psy więc musimy zrobić zbiórkę na naszą sunię, no i sterylizacja. CO WY NA TO? chyba, że jest jakaś inna alternatywa dla suczki.......... Abwarko jak stoimy z finansami? Quote
enia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 netti1 napisał(a):to ta pani się rozmyśliła i nie bierze suni? hmmm mamy poważne zastrzeżenia tak to ujmę,nie chce zwrotu Herci po kilku dniach......:shake: Quote
netti1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 oj to lepiej nie,ja oddałam Nutkę mimo wątpliwości i wróciła po 2 dniach.to najgorsze co moze byc dla psa. Quote
Umka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wpłat proszę dokonywać na konto: 06 1050 1894 1000 0090 4035 5027 Anna Paradowska Ul . bohaterów Warszawy 6/1 07-100 Węgrów z dopiskiem na buldożki z Brańska Quote
enia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 netti1 napisał(a):to ja poproszę o konto do wpłaty na suczki dzięki netti!!! jesteś kochana:loveu: ps. mam zapytanie o Monie, czyli jutro aparat muszę wziąść do lecznicy Quote
Abwarka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Na koncie mamy 245 zł , Powinno wystarczyć na sterylizację i szczepienie :look3: ale na opłacenie dt :shake: Quote
netti1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 enia napisał(a):dzięki netti!!! jesteś kochana:loveu: ps. mam zapytanie o Monie, czyli jutro aparat muszę wziąść do lecznicy ja podałam konto pani która chce wpłacic pieniążki Quote
enia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Viris napisał(a):A jakiej kwoty w przybliżeniu potrzebujecie? Lavinia płaciła za klinikę Herci 35zl/doba my takiej kasy nie mamy, zebrałyśmy na sterylizacje i ew. leczenie Tosia2 weźmie sunie do siebie - myśle, że min.300zl przyzwoitość nakazuje nam wpłacić............. no chyba,że ktoś ma u siebie w domu wolne miejsce dla Herci i małej Moni... Quote
Agnie Koty Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wpłaciłam dziś bazarkowe pieniądze na Hercię i maluchy, 40 zł. Powinno wkrótce być. Quote
Tosia2 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witam... Ponieważ pod naszą opieką znajdują się obecnie 24 psiaki, które są utrzymywane z prywatnej kieszeni, własną pracą to nie przyjmujemy nowych psów. Jest okres wakacyjny, adopcje idą żółwim tempem... Poza tym jeśli nasze psy nie mają czuc się jak w przytulisku, to musimy kontrolować ich ilosć... Enia napisała do mnie z prośbą o pomoc w tym przypadku... Nie umiałam jej odmówić, gdyż Hera juz wcześniej podbiła tez moje serce... Dlatego zgodziłam się przyjać ja na zaproponowanych zasadach hotelowych, choć nigdy wcześniej czegoś takiego nie robiłysmy.... Jesteśmy w stanie zapewnić jej dobre i bezpieczne przetrzymanie, towarzystwo zwierząt i ludzi... Będzie mogła spokojnie oczekiwac na adopcję... Jednak my dajemy jej dach nad głową, wyżywienie, miłosć, opiekę i zabiegi, przejmujemy na siebie jej los który obecnie spoczywa w Waszych rękach, dlatego chciałabym abyście ze swojej strony również wspierali na bierząco suczkę... Wiadomo ze z tych pieniędzy będzie kupowane na bieżąco jedzenie i potrzebne środki dla zwierząt... :roll: Nasze zwierzęta mozecie zobaczyć na ich wątku - link podany w moim podpisie... :) Quote
Recommended Posts