Tosia2 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ojjj... Trafiło się, trafiło... Ludzie są przede wszystkim strasznie dokładni, odpowiedzialni i czuli... Hera będzie na bank wspaniale dopatrzona, szczepiona co do dnia, itd.... :evil_lol: Moze i jesteśmy szalenie upierdliwe w adopcjach, co często je przeciąga w czasie, ale powiedzcie same...czy nie warto? ;) Quote
demi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Tosia2 napisał(a):O Moze i jesteśmy szalenie upierdliwe w adopcjach, co często je przeciąga w czasie, ale powiedzcie same...czy nie warto? ;) i jeszcze pytasz... :evil_lol: dla takiego widoku :loveu: Quote
enia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Tosia2 napisał(a):Ojjj... Trafiło się, trafiło... Ludzie są przede wszystkim strasznie dokładni, odpowiedzialni i czuli... Hera będzie na bank wspaniale dopatrzona, szczepiona co do dnia, itd.... :evil_lol: Moze i jesteśmy szalenie upierdliwe w adopcjach, co często je przeciąga w czasie, ale powiedzcie same...czy nie warto? ;) No warto, warto:loveu::loveu::loveu: a gdzie ci państwo wypatrzyli Hercię?allegro czy inne ogłoszenia? Quote
Martulinek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Tosiu jak Ci się udało wyprowadzić Herę z alergii? Już nic nie widać, wygląda przepięknie! I ma taką uśmiechniętą Panią! Aż się ciepło w sercu robi. Cudnie:Cool!: Quote
Tosia2 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wiesz... Skórnie jest juz ok, dostawała zastrzyki, wapno itd... Niestety uszka ma chore, a jej Państwo dzielnie je pędzlują... :) Podobno to wada którą może mieć od szczeniaka.... Mam nadzieję że zabieg nie będzie potrzebny... :roll: Quote
aneczka0106 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Strasznie się cieszę z domku Hery:multi: Tosiu-gratuluję adopcji, kolejne fotki z nowego domku mile widziane:p Pozdrawiam Quote
Tosia2 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Tez bym chętnie ich pooglądała... ;) Szlag mnie trafia jak ludzie podsyłają takie linki: http://www.allegro.pl/item434591799_chihuahua_pieski_g_slask.html ...co ja moge zrobić?! Jakiś doopek eksploatuje bezkarnie psiaki a innym sereca pękają... Zobaczcie na sposób fotografowania tych psów (dociśniete ręką by było szybciej) i ich oczy !!! Jak weszłam w inne przedmioty tego sprzedawcy to...no cóż...nie zdziwiłam się...Inne rasy, każdej po trochu i nawet koty widac ze mokre od moczu usadzone do zdjęcia w koszyczku na pkaz....:angryy::angryy::angryy: Krew zalewa....tylko co my mozemy.... :placz::placz::placz: Quote
enia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 a najgorsze jest to, że niezliczona ilość jest tego na allegro, coraz więcej........:-( Quote
lavinia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Herutek - kogutek, jaka piękna panna :-) Tosiu widzisz, doczekałaś się super domu dla małej :loveu: Quote
Moniskaa Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Może jakieś nowe wieści wraz z fotkami od dziewczyn??;) Quote
Folen Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 To ja dodam, że dostałam maila, gdzieś w sieci wisi jeszcze stare ogłoszenie Hery z maluchami, że jest chętna Pani zaadoptowac Herę i zapłacić 500dolarów z tego co zrozumiałam, mail jest po angielsku, mam coś odpisać? Quote
Fasolka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Może napisz do Lavinii, Maupy, może wiedzą o jakieś innej buldofince która szuka domu, może zainteresowana pani wzięłaby innego smutaska... Quote
Inez de Villaro Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 sa do adopcji piesek i suczka bf:) Quote
Moniskaa Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 dlaczego nie ma żadnych wieści? :placz: Quote
Recommended Posts