Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosiu jutro koniecznie musimy sie spotkać, bo przyszły pieniądze dla Hery - 280 zł :loveu:

a jak tam z Twoim kontem ? bo ja już mogę zacząć działać bazarkowo, tylko potrzebuję numeru konta :lol:

Posted

Dziewczyny z Wilanowa i okolic! Mam do Was wielką prośbę! Mogłybyście przez kilka dni odwiedzac psiaka w klinice weterynaryjnej w Wilanowie? :modla::modla: (spacery)
Jego wątek w moim podpisie, proszę odwiedźcie go i tam napiszcie, nie zaśmiecajmy tego tematu.

Posted

Dzięki za wszystko, mnie na razie nie ma na dogo... Rozchorowałam się solidnie, diś straciłam przytomność...
Odezwę się jak wrócę do żywych... :-(

Posted

Tosia2 napisał(a):
Dzięki za wszystko, mnie na razie nie ma na dogo... Rozchorowałam się solidnie, diś straciłam przytomność...

To życzę Ci z całego serca zdrowia Tosiu!

Posted

Tosia2 napisał(a):

Tosiu zdrowiej nam:lol:

Posted

Dzięki dziewczyny za życzonka... Myślę że jeszcze kilka dni i będę jak nowa... ;)

Wpłaty dla Herci póki co nadal do Lavinii kierujcie bo moje konto ruszy dopiero po 30 czerwca....

Posted

Moja mama wczoraj stwierdziła że Hera jest "jej" sunią... Naprawdę bardzo ją pokochała... :) Oczywiście Hera razem z kilkoma "protegowanymi" śpi z mamą w pokoju.... :loveu: a aktualnie biega po ogródku i .....szczeka na ptaki....:evil_lol:

Martwi nas tylko wyjątkowo marny odzew w jej sprawie... Przecież ona powinna jak najszybciej iśc do nowego domu, bo będzie coraz mocniej przeżywała rozstanie... :(

Posted

Tosia2 napisał(a):
Moja mama wczoraj stwierdziła że Hera jest "jej" sunią... Naprawdę bardzo ją pokochała... :) Oczywiście Hera razem z kilkoma "protegowanymi" śpi z mamą w pokoju.... :loveu: a aktualnie biega po ogródku i .....szczeka na ptaki....:evil_lol:

Cieszę się, że tak dobrze Herci u Was :multi:

A dom... może już gdzieś na nią czeka, tylko jeszcze jej nie znalazł. Czasem to trochę trwa...

Posted

Hera miała dziś dzień pełen wrażeń... Nawet pewnien kawaler mało zawału serca przez nią nie dostał !!!

Właśnie wróciłam od niej... Była dziś aż za bardzo robawiona, coraz wyraźniej zaznacza swoją pozycję, a po 23 to już wogóle przeszła samą siebie, ganiając wszystkie psy, prowokując do zabawy, a one były już w połowie senne i niezbyt chętne.... W tej sytuacji przeskoczyła na mnie i wyobraźcie sobie, że podgryzała mnie, całkiem konkretnie a to w skóre na brzuchu, okolice żeber, brodę, a jak podniosłam rękę to nawet złapała mnie pod pachą!!!

Myślę, że ona się czuje u nas już zupełnie "u siebie".... :loveu:

Zdradzę natomiast, że Lavinia ma dla Was małą niespodziankę, ale poczekamy aż się zjawi.... ;)