lavinia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Aleksandro, mnie prosiłaś o nr konta ? Bo ja nic o tym nie wiem :-(( Quote
Tosia2 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 W poście 808 Aleksandra prosiła podanie numeru konta....jakiegos...byle by dla Hery... :evil_lol: Quote
Tosia2 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nie...dzwoniła natomiast Pani o szczeniaka... opowiedziałam jej o Herze i zachecałam... Po naradzie rodzinnej ma się odezwać... :) Quote
Moniskaa Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 A ja czekam na dobrą wiadomość że ktoś się zainteresował Hercią :loveu: Quote
lavinia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Tosiu jutro koniecznie musimy sie spotkać, bo przyszły pieniądze dla Hery - 280 zł :loveu: a jak tam z Twoim kontem ? bo ja już mogę zacząć działać bazarkowo, tylko potrzebuję numeru konta :lol: Quote
Tosia2 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 30 mam spotkanie w banku....a Herunia cudnie... :loveu: Quote
Cekinka13* Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Dziewczyny z Wilanowa i okolic! Mam do Was wielką prośbę! Mogłybyście przez kilka dni odwiedzac psiaka w klinice weterynaryjnej w Wilanowie? :modla::modla: (spacery) Jego wątek w moim podpisie, proszę odwiedźcie go i tam napiszcie, nie zaśmiecajmy tego tematu. Quote
enia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tosia2']30 mam spotkanie w banku....a Herunia cudnie... :loveu:[/quote] a foteczki? chociaż ze dwie....;) Quote
_beatka_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113113 herciowy bazarek Aniu proszę o numer konta na pw:cool3: Quote
Tosia2 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dzięki za wszystko, mnie na razie nie ma na dogo... Rozchorowałam się solidnie, diś straciłam przytomność... Odezwę się jak wrócę do żywych... :-( Quote
Moniskaa Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Tosia2 napisał(a):Dzięki za wszystko, mnie na razie nie ma na dogo... Rozchorowałam się solidnie, diś straciłam przytomność... Odezwę się jak wrócę do żywych... :-( To życzę Ci z całego serca zdrowia Tosiu! Quote
_beatka_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 oj Aniu nie choruj nam tutaj! a kto będzie o Herci pisał! zdrowiej szybko;) Quote
enia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Tosia2 napisał(a):Dzięki za wszystko, mnie na razie nie ma na dogo... Rozchorowałam się solidnie, diś straciłam przytomność... Odezwę się jak wrócę do żywych... :-( Tosiu zdrowiej nam:lol: Quote
_beatka_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Aniu plecak już się licytuje więc podaj mi proszę konto do wplaty:razz: Quote
Tosia2 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dzięki dziewczyny za życzonka... Myślę że jeszcze kilka dni i będę jak nowa... ;) Wpłaty dla Herci póki co nadal do Lavinii kierujcie bo moje konto ruszy dopiero po 30 czerwca.... Quote
_beatka_ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 to idealnie bo plecak kończy się 1 lipca:cool3: Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Moja mama wczoraj stwierdziła że Hera jest "jej" sunią... Naprawdę bardzo ją pokochała... :) Oczywiście Hera razem z kilkoma "protegowanymi" śpi z mamą w pokoju.... :loveu: a aktualnie biega po ogródku i .....szczeka na ptaki....:evil_lol: Martwi nas tylko wyjątkowo marny odzew w jej sprawie... Przecież ona powinna jak najszybciej iśc do nowego domu, bo będzie coraz mocniej przeżywała rozstanie... :( Quote
_beatka_ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 jakie ona ma teraz ogloszenia?tylko allegro? Quote
Martulinek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tosia2 napisał(a):Moja mama wczoraj stwierdziła że Hera jest "jej" sunią... Naprawdę bardzo ją pokochała... :) Oczywiście Hera razem z kilkoma "protegowanymi" śpi z mamą w pokoju.... :loveu: a aktualnie biega po ogródku i .....szczeka na ptaki....:evil_lol: Cieszę się, że tak dobrze Herci u Was :multi: A dom... może już gdzieś na nią czeka, tylko jeszcze jej nie znalazł. Czasem to trochę trwa... Quote
Tosia2 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Hera miała dziś dzień pełen wrażeń... Nawet pewnien kawaler mało zawału serca przez nią nie dostał !!! Właśnie wróciłam od niej... Była dziś aż za bardzo robawiona, coraz wyraźniej zaznacza swoją pozycję, a po 23 to już wogóle przeszła samą siebie, ganiając wszystkie psy, prowokując do zabawy, a one były już w połowie senne i niezbyt chętne.... W tej sytuacji przeskoczyła na mnie i wyobraźcie sobie, że podgryzała mnie, całkiem konkretnie a to w skóre na brzuchu, okolice żeber, brodę, a jak podniosłam rękę to nawet złapała mnie pod pachą!!! Myślę, że ona się czuje u nas już zupełnie "u siebie".... :loveu: Zdradzę natomiast, że Lavinia ma dla Was małą niespodziankę, ale poczekamy aż się zjawi.... ;) Quote
lavinia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 już jestem mam zdjęcie takiej super laski....w nocy, w trawie...co ona tam biedna robi ???? Quote
Recommended Posts