lavinia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A Hera była dziś u mnie w gościach :loveu::loveu: bardzo wyładniała panienka - mój Pepe natychmiast się w niej zakochał i teraz strasznie przeżywa rozstanie....... dziewczynki, trzeba podesłać Tosi i Ewie trochę pieniążków pewnie za pobyt Herci u nich. Skoro są na koncie, to trzeba dziewczynom pomóc. szkoda, że nie miałyśmy aparatu...nic to, następnym razem zrobimy fotki Quote
Moniskaa Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 lavinia napisał(a):A Hera była dziś u mnie w gościach :loveu::loveu: Ale Ci zazdroszcze :loveu: Quote
Tosia2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Pepe był tak poruszony, że nawet cudna Doda poszła w "odstawkę"... :evil_lol: Bawiły się fantastycznie... Ja cały czas żałowałam ze nie zabrałam aparatu... :( Hera ma jakieś problemy skórne za uchem, dlatego w najbliższej wolnej chwili musimy pokazać ją lekarzowi... Moze to alergia? :shake: Quote
_beatka_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 a może to jest spowodowane jej ogólnym kiepskim stanem jeszcze?na ulicy raczej za dobrze się nie odżywiała, widać to zwłaszcza po umiłowaniu do suchego chleba;) ja w weekend postaram się wykraść aparat i zrobić bazary:cool3: Quote
Tosia2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dzięki Beatko.... :loveu: Jakbym mogła Cię nieśmiało poprosić o ogłoszenia dla Twojej "protegowanej" Uszatki... :oops: Dziewczynka jest już po sterylce, zaszczpiona, zaczipowana, zdrowa.... a nóż trafi na swojego człowieka... Jest taka młoda i całuśna.... Szkoda jej czasu w gromadzie zwierząt.... :roll: Quote
ATLANTYDA Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ślicznotki malutkie w nowych domkach ,tylko jeszcze mamuśka na domek czeka .Cieszę się że domki szybko znalazły :multi::multi::multi:. Quote
Tosia2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ja też, szczególnie że szczenięta się zupełnie inaczej socjalizują indywidualnie... :) Państwo zostali pouczeni o podstwowych sprawach związanych z maluchem, takich jak karmienie, zakaz spacerów do ostatniego szczepienia, itd., więc mam nadzieję, że będzie Goi się tam dobrze wiodło.... :loveu: Quote
Aleksandra59 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Nie było mnie tylko przez chwilkę, a tu TAKIE wieści :loveu::loveu: Wszystkie szczeniory mają swoje domki :loveu::loveu::loveu::loveu: A co do Hery - ja mam pytanie, czy aby pewne jest że suniakowi szukamy Domku :diabloti: Bo jakoś Tosia, tak jakoś ..... miłośnie o suniaczce pisze :evil_lol: Poproszę na PW numer konta to jakosik tam wesprę Herę :razz: Quote
Tosia2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ... Lavinia sugerowała to samo... :) Wiesz... Obie z mamą obdarzyłyśmy Herę szczgólnym uczuciem, bo jest po prostu boska (jak nie biega po szafkach ;)).... ale zawsze będzie szczęśliwsza jako jedna jedyna niz jedna z wielu.... i tego się trzymamy.... :) Quote
enia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Tosiu p.Marcin dostał Twój tel. ma dzwonić w sprawie Herci ( na allegro Helcia) od razu mówie, nie znam go tylko maile wymieniliśmy, więc magluj ile wlezie:) no i mam znowu kilka maili w sprawie dziewczynek małych naszych..........się obudzili.;) Quote
Tosia2 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Wczoraj przysłałaś kobitkę z Grochowa... Zadzwoniła godz. po adopcji Goi... Myślę, ze i tak niunia byłaby dla niej za duża, nie mniej poleciłam Ku-ki, bo babeczka mi się podobała, mieli sznaucerkę, córka 19 lat, itd.... :) Zobaczymy czy się odezwie..... Wysłałam jej fotki i propozycję na niezobowiązujące dla obu stron spotkanie.... :) Quote
enia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Tosiu a podałaś p.Joli J. adres? bo mi przysłała maila, ale chyba powinien do Ciebie trafić , bo to prośba o Wasz adres jest........fajnie by było gdyby kolejna mała pojechała do domu..... Quote
Tosia2 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Tak... Po rozmowie ze mną ona przez pomyłkę wysłała prośbę o zdjęcia do Ciebie, po czym dzwoni do mnie z pytaniem dlaczego jeszcze nie wysłałam zdjeć Ku-ki, a one z córką siedza przy komputerze i czekają.... ;) Chyba że przyszła kolejna wiadomosć od niej..... Czyżby znów się pomyliła? Quote
enia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Abwarka napisał(a):Wspaniałosci nasze zasłuzyły na takie domki. Mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu jak przeczytałam o wybieraniu psa pod kolor dywanu :megagrin: Informuję ,ze na koncie Herusi jest juz 280zł :multi: Abwarko wyślij te pieniądze na konto Łomianek. Quote
Tosia2 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Powoli... Wolałabym żeby skarbonkę Hery miała Lavinia (o ile się zgodzi) i rozliczajmy się miesiecznie-jeśli Hercia znajdzie domek, to zwrócimy do skarbonki różnicę i pójdzie na inne potrzebujące buldożery... :) Niestety Hera szuka Goi... :( Jest nieco niespokojna, zagląda po kątach, itd.... Moja siostra próbuje zajać ja czymś, odwrócić uwagę... Może szybciej zapomni..... :roll: Quote
enia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No toć pisze ,że Łomianki:p Hercia ma wielu towarzyszy więc powinna zapomnieć..... a gdzie lubi najbardziej przebywać-w domu czy w ogrodzie? Quote
Martulinek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Wspaniałe wiadomości!!! Gojka, dużo szczęścia w nowym domu!!! Super zdjęcia. Tosiu, pogłaszcz ode mnie Herę :lol: Quote
Abwarka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Tosia2 napisał(a):Powoli... Wolałabym żeby skarbonkę Hery miała Lavinia (o ile się zgodzi) i rozliczajmy się miesiecznie-jeśli Hercia znajdzie domek, to zwrócimy do skarbonki różnicę i pójdzie na inne potrzebujące buldożery... :) Dziewczyny to dajcie mi na pw konto na które mam wpłacić zebrane pieniążki. Quote
lavinia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 zgadzam się chwilowo :-) Abwarka, już Ci przesyłam nr konta na pw Quote
evita. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Super, że psie panny już w nowych domkach :multi: Teraz trzeba trzymać kciuki żeby Hercia vel Helcia ;) też znalazła swoje wymarzone miejsce na ziemi :thumbs: P.S. Aukcja na allegro ma bardzo dużą oglądalność i obserwatorów "od metra" ;) Quote
Aleksandra59 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 lavinia napisał(a):zgadzam się chwilowo :-) Abwarka, już Ci przesyłam nr konta na pw Ja też prosiłam o konto :diabloti: i nie dostałam :angryy: Quote
Abwarka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Oki, przelew poszedł ;) czyli rozumiem ,ze moje konto juz nie będzie potrzebne i można usunąć moje dane z pierwszego posta? Jeśli tak to Moniko prośba do Ciebie o wykasowanie :) Quote
Moniskaa Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Abwarka napisał(a):Jeśli tak to Moniko prośba do Ciebie o wykasowanie :) nie ma sprawy ;) Quote
Recommended Posts