Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Hera była dziś u mnie w gościach :loveu::loveu:

bardzo wyładniała panienka - mój Pepe natychmiast się w niej zakochał i teraz strasznie przeżywa rozstanie.......

dziewczynki, trzeba podesłać Tosi i Ewie trochę pieniążków pewnie za pobyt Herci u nich. Skoro są na koncie, to trzeba dziewczynom pomóc.

szkoda, że nie miałyśmy aparatu...nic to, następnym razem zrobimy fotki

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pepe był tak poruszony, że nawet cudna Doda poszła w "odstawkę"... :evil_lol:

Bawiły się fantastycznie... Ja cały czas żałowałam ze nie zabrałam aparatu... :(

Hera ma jakieś problemy skórne za uchem, dlatego w najbliższej wolnej chwili musimy pokazać ją lekarzowi... Moze to alergia? :shake:

Posted

a może to jest spowodowane jej ogólnym kiepskim stanem jeszcze?na ulicy raczej za dobrze się nie odżywiała, widać to zwłaszcza po umiłowaniu do suchego chleba;)

ja w weekend postaram się wykraść aparat i zrobić bazary:cool3:

Posted

Dzięki Beatko.... :loveu:

Jakbym mogła Cię nieśmiało poprosić o ogłoszenia dla Twojej "protegowanej" Uszatki... :oops: Dziewczynka jest już po sterylce, zaszczpiona, zaczipowana, zdrowa.... a nóż trafi na swojego człowieka... Jest taka młoda i całuśna.... Szkoda jej czasu w gromadzie zwierząt.... :roll:

Posted

Ja też, szczególnie że szczenięta się zupełnie inaczej socjalizują indywidualnie... :)
Państwo zostali pouczeni o podstwowych sprawach związanych z maluchem, takich jak karmienie, zakaz spacerów do ostatniego szczepienia, itd., więc mam nadzieję, że będzie Goi się tam dobrze wiodło.... :loveu:

Posted

Nie było mnie tylko przez chwilkę, a tu TAKIE wieści :loveu::loveu: Wszystkie szczeniory mają swoje domki :loveu::loveu::loveu::loveu:
A co do Hery - ja mam pytanie, czy aby pewne jest że suniakowi szukamy Domku :diabloti: Bo jakoś Tosia, tak jakoś ..... miłośnie o suniaczce pisze :evil_lol:

Poproszę na PW numer konta to jakosik tam wesprę Herę :razz:

Posted

... Lavinia sugerowała to samo... :) Wiesz... Obie z mamą obdarzyłyśmy Herę szczgólnym uczuciem, bo jest po prostu boska (jak nie biega po szafkach ;)).... ale zawsze będzie szczęśliwsza jako jedna jedyna niz jedna z wielu.... i tego się trzymamy.... :)

Posted

Tosiu p.Marcin dostał Twój tel. ma dzwonić w sprawie Herci ( na allegro Helcia) od razu mówie, nie znam go tylko maile wymieniliśmy, więc magluj ile wlezie:)
no i mam znowu kilka maili w sprawie dziewczynek małych naszych..........się obudzili.;)

Posted

Wczoraj przysłałaś kobitkę z Grochowa... Zadzwoniła godz. po adopcji Goi...
Myślę, ze i tak niunia byłaby dla niej za duża, nie mniej poleciłam Ku-ki, bo babeczka mi się podobała, mieli sznaucerkę, córka 19 lat, itd.... :) Zobaczymy czy się odezwie..... Wysłałam jej fotki i propozycję na niezobowiązujące dla obu stron spotkanie.... :)

Posted

Tosiu a podałaś p.Joli J. adres? bo mi przysłała maila, ale chyba powinien do Ciebie trafić , bo to prośba o Wasz adres jest........fajnie by było gdyby kolejna mała pojechała do domu.....

Posted

Tak... Po rozmowie ze mną ona przez pomyłkę wysłała prośbę o zdjęcia do Ciebie, po czym dzwoni do mnie z pytaniem dlaczego jeszcze nie wysłałam zdjeć Ku-ki, a one z córką siedza przy komputerze i czekają.... ;)

Chyba że przyszła kolejna wiadomosć od niej..... Czyżby znów się pomyliła?

Posted

Abwarka napisał(a):
Wspaniałosci nasze zasłuzyły na takie domki.

Mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu jak przeczytałam o wybieraniu psa pod kolor dywanu :megagrin:

Informuję ,ze na koncie Herusi jest juz 280zł :multi:

Abwarko wyślij te pieniądze na konto Łomianek.

Posted

Powoli... Wolałabym żeby skarbonkę Hery miała Lavinia (o ile się zgodzi) i rozliczajmy się miesiecznie-jeśli Hercia znajdzie domek, to zwrócimy do skarbonki różnicę i pójdzie na inne potrzebujące buldożery... :)

Niestety Hera szuka Goi... :( Jest nieco niespokojna, zagląda po kątach, itd....
Moja siostra próbuje zajać ja czymś, odwrócić uwagę... Może szybciej zapomni..... :roll:

Posted

No toć pisze ,że Łomianki:p
Hercia ma wielu towarzyszy więc powinna zapomnieć.....
a gdzie lubi najbardziej przebywać-w domu czy w ogrodzie?

Posted

Tosia2 napisał(a):
Powoli... Wolałabym żeby skarbonkę Hery miała Lavinia (o ile się zgodzi) i rozliczajmy się miesiecznie-jeśli Hercia znajdzie domek, to zwrócimy do skarbonki różnicę i pójdzie na inne potrzebujące buldożery... :)

Dziewczyny to dajcie mi na pw konto na które mam wpłacić zebrane pieniążki.

Posted

Super, że psie panny już w nowych domkach :multi: Teraz trzeba trzymać kciuki żeby Hercia vel Helcia ;) też znalazła swoje wymarzone miejsce na ziemi :thumbs:
P.S. Aukcja na allegro ma bardzo dużą oglądalność i obserwatorów "od metra" ;)

Posted

Oki, przelew poszedł ;) czyli rozumiem ,ze moje konto juz nie będzie potrzebne i można usunąć moje dane z pierwszego posta?

Jeśli tak to Moniko prośba do Ciebie o wykasowanie :)