demi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Tosieńka, dziekuje:loveu::modla: ale piękności ten Gizmuś:loveu: Quote
_beatka_ Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 jak bylam u herci to nie poznalam niestety gizma a teraz patrze na zdjęcie a on jest identyczny z mordki do mojego Doksia ś.p....... Quote
demi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 no pięknie, tyle fotek ciapolca Gizma i się podzielić nie raczyły ciotki wcześniej:razz: Quote
Tosia2 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='lavinia'] Jezzzzu... Jaki on ma cudny pychol.... :loveu: Quote
mysza 1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jest uroczy- swietnie pochrumkuje, uwielbia swoje zabawki, jak szaleje z nimi:loveu:, a jak zasnie to tak chrapie, że pułk wojska mu nie dorówna:evil_lol: Quote
demi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 mysza 1 napisał(a): a jak zasnie to tak chrapie, że pułk wojska mu nie dorówna:evil_lol: Super chłopaczek:loveu: Quote
_beatka_ Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 jejku jaki on piękny:loveu::loveu::loveu::loveu: jutro go odwiedzę:razz: kiedy gizmo jedzie do nowego domku? Quote
lavinia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Beatko będę u Gizma około 11, jeśli przyjedziesz to pogadamy :loveu: Quote
enia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 lavinia napisał(a):nie ma sprawy, śmiesznie było :lol: Enia, musimy się jakoś umówić w lecznicy, Ty weżmiesz swojego TZ, ja wezmę Dodę, my we dwie pójdziemy na kawę na róg, a TZ z Dodą pójdą na spacerek. Co Ty na to ? Doda uwielbia facetów :loveu: Jestem za kawką! chyba musimy sie kiedyś wszystkie umówić na tym rogu......:p mój tz by Ci Dody nie oddał tego jestem pewna ..... Tosiu kolejna pani w Wawy dziś do mnie pisała o szczeniaczka więc podałam twój tel.;) Quote
lavinia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ta cukiernia to moje utrapienie - codziennie kupuję tam ciastka :evil_lol: a dobre są okrutnie nie wiem, co to będzie, gdy już Gizmuś pojedzie...trzeba będzie chyba robić "ciastkowe" wypady do cukierni, chociaz to 30 km ode mnie !!! Taka jest siła nałogu :lol: Quote
Tosia2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jadę za moment z Goją na wizytę przedadopcyjną do omawianych z wami wcześniej ludi z Bielan... Wzięłyśmy ich na drobne przetrzymanie, ale wczoraj dzwonili, dziś też... :) Niestety Eniu tylko o takiej godzinie mogę.... Po powrocie dam znać co i jak, będę też dzwonić... :) Quote
lavinia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Tosiu, nie dam rady :shake:, muszę jechać do lecznicy już teraz....... zadzwonię póżniej szkoda, że nie wiedziałam wcześniej Quote
ATLANTYDA Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 .....:kciuki::kciuki::kciuki:.........:kciuki::kciuki::kciuki:....... Quote
Tosia2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No i stało się.... Nasze małe kluseczki nas opuściły.... :lol: Dziś mija równo tydzień od przyjazu dziewczynek.... Goja zamieszkała na Bielanach w bloku, u małżeństwa z dziećmi (maluszki 24 lata). Państwo mieli wcześniej suczke przez 14 lat, niestety została uśpiona gdy zaczęła jej się gromadzic woda w płucach... :( Przy najbliższym szczepieniu mała zostanie zaczipowana, po pierwszej cieczce wysterylizowana przy pomocy Fundacji Canis. Poprzednia sunia też była po zabiegu. Mam nadzieję, że dziewczynce bedzie dobrzew nowym domku, Pan wybrał się dziś na zakupy dla małej bo gryzie wszystko co sie da... :evil_lol: Państwo zwrócili za szczepienie małej, plus wyrównanie do równej kwoty(wyrównanie do równej-głupio brzmi :oops:)... W każdym razie wpłacili 100zł, które przeznaczamy na poczet pobytu Hery.... :) Myslę, ze to najuczciwsze... :) zabawy z młodym Panem... Chyba mnie wybrali pod kolor dywanu... :) Własnoręcznie wykonana budka w pokoju...Hehe.. Monia też ma akwarium ;) O masz... Właśnie sobie uświadomiłam, że oddałam psa do BUDY ! :evil_lol: ..poczekaj... idę z Tobą! Quote
enia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No to nam ptaszynki wyfrunęły z gniazdka......... ciekawa jestem czy Hercia to zauważy? czy ma ważniejsze sprawy na głowie?:evil_lol: Dzięki Tosia!!!!!!!! Quote
Tosia2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ..no wreszcie spotkanie z kimś na poziomie... ;) Waleczne stworzenie... :) Quote
Tosia2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Pasuję tu jak ulał... ....jednak zmęczenie robi swoje.... ;) Quote
anetek100 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 no i wspaniale,że psinki mają domki...miejmy nadzieję,że są i będą szczęśliwe njuż zawsze!!!!!SUPER TOSIU:multi: Quote
Fasolka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Zdjęcie ze spotkania w lustrze - bomba!!!! Fajne z niej stworzonko :-) Quote
Moniskaa Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Podziękujcie w moim imieniu dla tego państwa!:multi: Quote
eurydyka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 czyli sie udalo:) a sie martwilam ze im nie dacie a mnie posrednio tez meczyli przez kolezanke Quote
Abwarka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wspaniałosci nasze zasłuzyły na takie domki. Mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu jak przeczytałam o wybieraniu psa pod kolor dywanu :megagrin: Informuję ,ze na koncie Herusi jest juz 280zł :multi: Quote
Recommended Posts