Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lavinia napisał(a):
nie ma sprawy, śmiesznie było :lol:

Enia, musimy się jakoś umówić w lecznicy, Ty weżmiesz swojego TZ, ja wezmę Dodę, my we dwie pójdziemy na kawę na róg, a TZ z Dodą pójdą na spacerek. Co Ty na to ?

Doda uwielbia facetów :loveu:

Jestem za kawką! chyba musimy sie kiedyś wszystkie umówić na tym rogu......:p
mój tz by Ci Dody nie oddał tego jestem pewna .....
Tosiu kolejna pani w Wawy dziś do mnie pisała o szczeniaczka więc podałam twój tel.;)

Posted

ta cukiernia to moje utrapienie - codziennie kupuję tam ciastka :evil_lol:

a dobre są okrutnie

nie wiem, co to będzie, gdy już Gizmuś pojedzie...trzeba będzie chyba robić "ciastkowe" wypady do cukierni, chociaz to 30 km ode mnie !!! Taka jest siła nałogu :lol:

Posted

Jadę za moment z Goją na wizytę przedadopcyjną do omawianych z wami wcześniej ludi z Bielan... Wzięłyśmy ich na drobne przetrzymanie, ale wczoraj dzwonili, dziś też... :) Niestety Eniu tylko o takiej godzinie mogę....

Po powrocie dam znać co i jak, będę też dzwonić... :)

Posted

No i stało się.... Nasze małe kluseczki nas opuściły.... :lol: Dziś mija równo tydzień od przyjazu dziewczynek....

Goja zamieszkała na Bielanach w bloku, u małżeństwa z dziećmi (maluszki 24 lata). Państwo mieli wcześniej suczke przez 14 lat, niestety została uśpiona gdy zaczęła jej się gromadzic woda w płucach... :(

Przy najbliższym szczepieniu mała zostanie zaczipowana, po pierwszej cieczce wysterylizowana przy pomocy Fundacji Canis. Poprzednia sunia też była po zabiegu.

Mam nadzieję, że dziewczynce bedzie dobrzew nowym domku, Pan wybrał się dziś na zakupy dla małej bo gryzie wszystko co sie da... :evil_lol:

Państwo zwrócili za szczepienie małej, plus wyrównanie do równej kwoty(wyrównanie do równej-głupio brzmi :oops:)... W każdym razie wpłacili 100zł, które przeznaczamy na poczet pobytu Hery.... :) Myslę, ze to najuczciwsze... :)

zabawy z młodym Panem...

Chyba mnie wybrali pod kolor dywanu... :)

Własnoręcznie wykonana budka w pokoju...Hehe.. Monia też ma akwarium ;) O masz... Właśnie sobie uświadomiłam, że oddałam psa do BUDY ! :evil_lol:

..poczekaj... idę z Tobą!

Posted

No to nam ptaszynki wyfrunęły z gniazdka.........
ciekawa jestem czy Hercia to zauważy? czy ma ważniejsze sprawy na głowie?:evil_lol:
Dzięki Tosia!!!!!!!!

Posted

Wspaniałosci nasze zasłuzyły na takie domki.

Mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu jak przeczytałam o wybieraniu psa pod kolor dywanu :megagrin:

Informuję ,ze na koncie Herusi jest juz 280zł :multi: