Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam u Herci i maluszków, nooo rosną jak szalone, a rozrabiają......:crazyeye:
wymienilam kocyk zasiusiany i wlożylam suche poduszki.Male poszalaly po pokoju, zagryzly plecak stojący pod krzeslem, zamordowaly mopa, ogryzly mi nogi-zęby jak szpilki, koszmarek:mad:
Hera niemrawa na spacerku chyba jej za gorąco.Pani doktor dziś powiedziala,że Herci zmienil sie lekko wygląd pysia, ma taki spokojny, i nie jest taka smutna jak kiedyś.No i sierść ladniejsza.To tak jakby kogoś jeszcze to interesowalo:)

Posted

[quote name='enia']Bylam u Herci i maluszków, nooo rosną jak szalone, a rozrabiają......:crazyeye:
wymienilam kocyk zasiusiany i wlożylam suche poduszki.Male poszalaly po pokoju, zagryzly plecak stojący pod krzeslem, zamordowaly mopa, ogryzly mi nogi-zęby jak szpilki, koszmarek:mad:
Hera niemrawa na spacerku chyba jej za gorąco.Pani doktor dziś powiedziala,że Herci zmienil sie lekko wygląd pysia, ma taki spokojny, i nie jest taka smutna jak kiedyś.No i sierść ladniejsza.To tak jakby kogoś jeszcze to interesowalo:)

Jasne że interesuje ,dobrze że Hera w lepszej kondycji :p

Posted

enia napisał(a):

Mnie interesuje i to bardzo!!:loveu:
Prosze o foteczki zmian Heruni jakby ktoś mógł znowu wkleić :loveu: Przepraszam że tak ciągle prosze o te zdjęcia ale chyba sami mnie rozumiecie...

Posted

enia napisał(a):

Tjja :diabloti: byłam 5 minut potem :angryy: i wszystko spało wybiegane :diabloti: - jak można Enia być takim egoistą :roll: wyspacerować Herę, wybawić szczeniory i nie poczekać na mnie :shake: Ja o 17 jezdem, zwykle :evil_lol:

Posted

Aleksandra59 napisał(a):
Tjja :diabloti: byłam 5 minut potem :angryy: i wszystko spało wybiegane :diabloti: - jak można Enia być takim egoistą :roll: wyspacerować Herę, wybawić szczeniory i nie poczekać na mnie :shake: Ja o 17 jezdem, zwykle :evil_lol:

a to zapamiętam sobie, teraz będę we środę lub czwartek ok. 16 godz.

Posted

enia napisał(a):
a to zapamiętam sobie, teraz będę we środę lub czwartek ok. 16 godz.

No to ja z roboty się zerwę i w srodę i w czwartek - to może się spotkamy:evil_lol:
Dzisiaj oczywiście u Hery będę ;)

Posted

Dziewczyny w związku z tym,że termin sponsorowanego pobytu Herci w klinice nieubłaganie mija, jakiś czas temu poprosiłam Tosie2 o pomoc w przetrzymaniu nam suni u siebie w przytulisku w Lomiankach,
wychodzi na to ,że Monia będzie musiała jechać razem z mamą do przytuliska, dziewczyny mogłyby juz jechać w nadchodzącą sobotę-Tosia może je odebrać z kliniki. Mnie nie ma w weekend więc nie moge ich zawieść, mogę w tygodniu i to wieczorem dopiero.
A od soboty Hercia i Monia by sie już zapoznawała z nowymi towarzyszami i opiekunami.
Monie musimy natychmiast zaszczepić!
Dziewczyny bardzo Was proszę wręcz błagam o pomoc finansową-Tosia ma pod opieką psy więc musimy zrobić zbiórkę na naszą sunię, no i sterylizacja.
CO WY NA TO?
chyba, że jest jakaś inna alternatywa dla suczki..........
Abwarko jak stoimy z finansami?

Posted

netti1 napisał(a):
to ta pani się rozmyśliła i nie bierze suni?

hmmm mamy poważne zastrzeżenia tak to ujmę,nie chce zwrotu Herci po kilku dniach......:shake:

Posted

Wpłat proszę dokonywać na konto:
06 1050 1894 1000 0090 4035 5027
Anna Paradowska
Ul . bohaterów Warszawy 6/1
07-100 Węgrów
z dopiskiem na buldożki z Brańska

Posted

netti1 napisał(a):
to ja poproszę o konto do wpłaty na suczki

dzięki netti!!! jesteś kochana:loveu:
ps. mam zapytanie o Monie, czyli jutro aparat muszę wziąść do lecznicy

Posted

enia napisał(a):
dzięki netti!!! jesteś kochana:loveu:
ps. mam zapytanie o Monie, czyli jutro aparat muszę wziąść do lecznicy

ja podałam konto pani która chce wpłacic pieniążki

Posted

Viris napisał(a):
A jakiej kwoty w przybliżeniu potrzebujecie?

Lavinia płaciła za klinikę Herci 35zl/doba
my takiej kasy nie mamy, zebrałyśmy na sterylizacje i ew. leczenie
Tosia2 weźmie sunie do siebie - myśle, że min.300zl przyzwoitość nakazuje nam wpłacić.............
no chyba,że ktoś ma u siebie w domu wolne miejsce dla Herci i małej Moni...

Posted

Witam...
Ponieważ pod naszą opieką znajdują się obecnie 24 psiaki, które są utrzymywane z prywatnej kieszeni, własną pracą to nie przyjmujemy nowych psów. Jest okres wakacyjny, adopcje idą żółwim tempem... Poza tym jeśli nasze psy nie mają czuc się jak w przytulisku, to musimy kontrolować ich ilosć...

Enia napisała do mnie z prośbą o pomoc w tym przypadku... Nie umiałam jej odmówić, gdyż Hera juz wcześniej podbiła tez moje serce... Dlatego zgodziłam się przyjać ja na zaproponowanych zasadach hotelowych, choć nigdy wcześniej czegoś takiego nie robiłysmy....

Jesteśmy w stanie zapewnić jej dobre i bezpieczne przetrzymanie, towarzystwo zwierząt i ludzi... Będzie mogła spokojnie oczekiwac na adopcję... Jednak my dajemy jej dach nad głową, wyżywienie, miłosć, opiekę i zabiegi, przejmujemy na siebie jej los który obecnie spoczywa w Waszych rękach, dlatego chciałabym abyście ze swojej strony również wspierali na bierząco suczkę... Wiadomo ze z tych pieniędzy będzie kupowane na bieżąco jedzenie i potrzebne środki dla zwierząt... :roll:

Nasze zwierzęta mozecie zobaczyć na ich wątku - link podany w moim podpisie... :)