Martulinek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='moniska']http://img110.imageshack.us/img110/1001/p1010208gq6.jpg Moja kochana sunieczka :loveu: Jak ja bym chciała ją zobaczyć, pogłaskać eh..:-(:placz: powtórzyłam jej to i pogłaskałam od Ciebie. Byłam wieczorem. Maluszki się wyszalały, Hera była na spacerze, zjadły kurczaka z ryżem. Jak usiadłam, żeby zrobić zdjęcie, to zaraz wdrapywały się na kolana i chciały, żeby je głaskać i brać na ręce. Takie same przylepy jak mama :lol: Quote
Aleksandra59 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Byłam dzisiaj u Hery - spacerek uskuteczniłyśmy :loveu: I jeszcze towarzystwo Gizmo miałyśmy, który śmiga jak wyścigówka :loveu: Quote
Martulinek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wieczorem Hera miała 3 spacerki / na godzinę, bo była jeszcze jedna fajna cioteczka gościnnie w lecznicy, a suńka chętnie wychodziła :lol: Kupa już ładna, bez rozwolnienia! Wczoraj przyszłam z moim psem. Czekał przed lecznicą. A jak wyszłam z Herą , to się powąchali, zaakceptowali ogonkami i dalej poszliśmy we trójkę. Dość daleko, między domy za lecznicą. Hermes tylko musiał iść przed Herą, bo jak zwalniał, żeby obsikać krzaczek, to Hera się zatrzymywała i czekała na niego. Za nim szła bez lęku jak za przewodnikiem:lol: Szczeniaczki szalały po pokoju socjalnym, normalnie Formuła 1 :loveu: Hitem była walizka i jej wszystkie plastikowe ozdoby w zasięgu ząbków oraz tektórowe pudełko, które dało się ciągnąć po podłodze i do którego można było wejść :loveu: Quote
Martulinek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 moniska napisał(a):Dzisiaj Pandorka idzie do domu? Tak, po południu. Quote
_beatka_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 dziewczyny jutro mogę nie zdążyć na spacerek z bulwami ale wpadnę we wtorek:cool3: czy one czegoś potrzebują?przywieźć im coś?:roll: Quote
Martulinek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Pandora pojechała do swojego domu :iloveyou:Ma kochającą Rodzinę, ogródek i starszego już kolegę psa:Cool!: Dziękujemy Domku, że przygarnąłeś Pandorkę:iloveyou: Życzymy Wam duuuuuuużo szczęścia:loveu: Rodzince spodobało się imię Pandora :lol: Quote
Martulinek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 _beatka_ napisał(a):przywieźć im coś?:roll: Beatko, mile widziany ryż z kurczakiem albo kawałek żółtego sera (Hera go uwielbia):lol: Spacerki z Herą przeważnie są krótkie, bo szybko wraca do szczeniaczków. Wtedy można maluszki wypuścić z klatki na cały pokój. Najpierw pewnie napiją się wody, potem po kolei załatwią i zaczyna się zabawa :loveu: Jak zamkniesz je później w klatce, to można z Herą wyjść jeszcze raz. Za drugim razem jest jakby spokojniejsza i chętnie chodzi troszkę dalej. Sama ładnie prowadzi, ale jak się zatrzyma i zdecyduje, że chce wracać, to nic na siłę, lepiej wrócić. Chyba, że masz jakiegoś zachęcacza typu żółty serek, to trochę jeszcze pójdzie ;) Quote
enia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Martulinek']Pandora pojechała do swojego domu :iloveyou:Ma kochającą Rodzinę, ogródek i starszego już kolegę psa:Cool!: Dziękujemy Domku, że przygarnąłeś Pandorkę:iloveyou: Życzymy Wam duuuuuuużo szczęścia:loveu: Rodzince spodobało się imię Pandora :lol: No to super- może Nowy Dom się odezwie tu na Dogo?;) przecież buldozia rodzinka ma dużo fanów i jesteśmy ciekawi jak mała będzie sobie radziła w życiu.:lol: A druga z dziewczynek Gojka jedzie w sobotę, zamieszka na Włochach i też będzie miała ogródek-państwo mieli 17 lat pieska który umarł, małą zaszczepili w lecznicy bo byli w odwiedzinach i odbiorą w sobotę-trzymajcie cioteczki kciuki. Quote
lavinia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Enia, jak dobrze, że już jesteś. Koniecznie musimy pogadać, musowo po prostu..... napisz kiedy będziesz w lecznicy..... i czy to Ty jesteś Marzena ????? Wczoraj rozmawiałam z dr Karoliną i ona ciągle o Marzenie, że rozmawiała przez tel, a ja myślę, no cholera, jaka Marzena ? Ja znam tylko Enię, Martulinek, Aleksandrę itd....:shake: Quote
enia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Marzena to ja :) , będę u buldoziów dziś ok. 16 , chce z Tobą porozmawiać o tej pani z Czerniakowskiej co chce naszą Hercie. dr. Karolina miała wczoraj ze mną 'gorącą linię":) Quote
lavinia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no właśnie, ja też...... ale to musimy na gg albo przez telefon, albo mailem, bo ja będę w lecznicy około 12, więc się nie spotkamy. a to ważne jest....bardzo !!! Quote
_beatka_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 super, że Pandorka już w nowym domku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martulinek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Państwo od Pandory też ją zaszczepili. Jeszcze Goja nie jest zaszczepiona. To może zaszczepimy i Gojkę dziś albo jutro? Quote
enia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Martulinek napisał(a):Państwo od Pandory też ją zaszczepili. Jeszcze Goja nie jest zaszczepiona. To może zaszczepimy i Gojkę dziś albo jutro? jestem za, a swoją drogą dziś wypytam lekarza o sterylizacje Herci, kiedy będzie można ją przeprowadzić, może to co ma Abwarka uzbierane na koncie przeznaczymy na sterylkę? Quote
enia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 _beatka_ napisał(a):super, że Pandorka już w nowym domku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zupełnie niechcący dziś zadzwoniłam do właścicieli Pandory( pomyliłam numery) no i wypytałam o dziewczynkę jak minęła pierwsza noc, był płacz co było do przewidzenia, bo mała nagle bez mamy i sióstr w nowym miejscu, pani powiedziała ,że zjadła chętnie ryżyk gotowany , zrobiła ładną kupkę, ma swój kocyk lecz jeszcze nie może sie odnaleść i popiskuje, pani musi "niańczyć" naszą maleńką , ja myslę ,że to kwestia kilku dni - pamietam moją sunię jak miałą 7 tyg. też "matkowałam" i zostało mi to do dziś:lol: Folenka- matko chrzestna-najfajniejsze jest to ,że Pandorka jest Pandorką.:p Quote
Umka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 jestem za przeznaczeniem pieniędzy z bazarków na sterylke i szczepienie Moni - tylko czy wystarczy? świetnie wyszło z Pandora i Goją (matka ziemi - chciałam kiedyś takie imię wziąć na bierzmowaniu ale mi powiedzieli ze pogańskie i ze nie ma szans) Quote
ATLANTYDA Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ciesz się że Pandorka w nowym domu i Gojka pojedzie też:multi::multi::multi: . I jest ktoś zainteresowany Herą :multi::multi::multi:. Quote
netti1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 nie cieszcie się z zainteresowania żeby nie zapeszyc Quote
Moniskaa Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Martulinek']Pandora pojechała do swojego domu :iloveyou:Ma kochającą Rodzinę, ogródek i starszego już kolegę psa:Cool!: Dziękujemy Domku, że przygarnąłeś Pandorkę:iloveyou: Życzymy Wam duuuuuuużo szczęścia:loveu: Rodzince spodobało się imię Pandora :lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: super!! [quote name='enia']A druga z dziewczynek Gojka jedzie w sobotę, zamieszka na Włochach i też będzie miała ogródek-państwo mieli 17 lat pieska który umarł, małą zaszczepili w lecznicy bo byli w odwiedzinach i odbiorą w sobotę-trzymajcie cioteczki kciuki. Trzymamy kciuki! :loveu: Quote
Recommended Posts