Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
Cioteczki proszę o imię dla trzeciej niuni- zaraz wkleję foty, jak widzicie drugą tą puchatą najwiekszą nazwalam Goja. No chyba,że się nie podoba.

Santa i Fanta podobają mi się

Posted

ta trzecia jest najmniejsza, najbardziej nieporadna, i taka pierdólka.........no myślcie myślcie.........:)
te male wysysają z suni mamuni wsio co najlepsze, na fotach nie widać ale jest nadal chudziutka.....

Posted

Boziu jakie słodkie klusiorki :loveu::loveu::loveu:
A ja mam taką propozyję i czekam na Wasze opinie. A może tą bezimienną klusiorkę nazwać Monia na cześć ich wybawicielki :cool3: Co Wy na to ?

Posted

[quote name='evita.']Boziu jakie słodkie klusiorki :loveu::loveu::loveu:
A ja mam taką propozyję i czekam na Wasze opinie. A może tą bezimienną klusiorkę nazwać Monia na cześć ich wybawicielki :cool3: Co Wy na to ?

Wycofuję się z mojej poprzedniej propozycji dotyczącej imienia dla bezimiennej i stwierdzam, że debil jezdem :diabloti:

Evita - dzięki wielkie :loveu:, oczywiście że JEDYNE I NAJBARDZIEJ SŁUSZNE IMIĘ DLA OSTATNIEGO BEZIMIENNEGO KLUSKA TO - MONIA, MONISKA, MONISIA, MONIACZEK ..............:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Świetne zdjęcia!!! Śliczna rodzinka :iloveyou: Monia koniecznie! Tylko ten opis do niej coś nie za bardzo pasuje ;) Monia jest rozważna i romantyczna!!!

Enia, to jednak można bez problemu wypuszczać szczeniaczki, żeby sobie pochodziły poza klatką? Właściwie, to tylko jedna z lekarek nie była za wypuszczaniem, inni nic nie mówili. Czyli można? Było by fajnie.

Posted

fajowskie te psiaki chętnie w domu bym takiego pomiędzy nogami mijała... tylko że wynajmuje mieszkanie :/

z bazarku Abwarki nazbieraliśmy 84,5 zł - super nie?

Posted

Umka napisał(a):

z bazarku Abwarki nazbieraliśmy 84,5 zł - super nie?

całkiem ładna sumka :multi::multi:,ja wysłałam jeszcze 25 zł wpłacane na poczcie powinny dojść może jutro;)

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
całkiem ładna sumka :multi::multi:,ja wysłałam jeszcze 25 zł wpłacane na poczcie powinny dojść może jutro;)

:crazyeye::crazyeye:ale super jesteś. nie dość że masz fajnego psa świetne dzieci to jeszcze z Ciebie taka boska babka :cool3:
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martulinek']Świetne zdjęcia!!! Śliczna rodzinka :iloveyou: Monia koniecznie! Tylko ten opis do niej coś nie za bardzo pasuje ;) Monia jest rozważna i romantyczna!!!

Enia, to jednak można bez problemu wypuszczać szczeniaczki, żeby sobie pochodziły poza klatką? Właściwie, to tylko jedna z lekarek nie była za wypuszczaniem, inni nic nie mówili. Czyli można? Było by fajnie.
Monia jest baaardzo rozważna i delikatniusia:loveu:
była dr. Monika i ja wypuściłam towarzystwo z klatki tam myją czesto podłogę nawet stoi wiaderko i mop,
maluszki lubią wychodzenie, Hera sobie też chodzi po pokoju bo nie chce do klaty:shake:
małe podjadają suchą karmę póki co "ćumkają" ale pani doktor powiedziała, że przydałoby sie je dokarmiać to odciąży Herę z pewnością.
Nie mam pojecia czym dokarmiać? kurczakiem?
a były trzy koty w klatkach po operacji więc małe miały socjalizacje na całego, no i był buldożer Gizmo w klatce który zaciekle pilnował zabaweczek swoich:evil_lol:powarkiwał na smerfy gdy były za blisko.
Gdy małe sie wyszalały to wypuściłam Gizmo i "chodził" z Hercią-super się dogadują, Hera zwiedziła jego luksusową klatkę i potem pieszczochałam na kolanach oba "buldogi":p
Lavinia miałaś racje Gizmo to pieszczoch i tak sapał i chrumkał podczas przytulania a Hera machała ogonem na to wszystko, dostała 3 paróweczki i nie powiem żeby miała dość;)
dziś też jadę!!!!!:lol:

Posted

dziewczyny, mam prośbę - dzwoniła kobieta z Bydgoszczy, prosi o informacje o psiakach i jakies zdjęcia, jest zainteresowana adopcją - jej adres mailowy to;

iwonadahlke4@wp.pl

nr tel 888 833 882

czy któraś z was mogłaby sie zająć tym, proszę ?

ja właśnie wychodzę z domu i jadę do lecznicy, więc odwiedzę rodzinkę

Posted

Ja mało wiem teraz o psiakach, może ciotka Enia? Ona świetnie konkretnie pisze i ma dobrą rękę a przede wszystkim zna psiaki;)

Posted

Umka ja z pracy nie wyśle fot bo nawet ich nie widze, mamy blokady, poślij je na podany mail, ale ja z Bydgoszczy nikogo nie znam do sprawdzenia domu jakby co.
Wyślij foty zobaczymy co z tego wyniknie.Małe i tak 2 tyg. przy matce muszą być.Opis masz na allegro evitowym.
Dzięki.