Umka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Enia jestes kochana:*** Czyli jutro Aleksandra59 odwiedza psiaki? Kurcze dziewczyny jesteście niesamowite: :) Quote
enia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 moniska napisał(a):http://img227.imageshack.us/img227/5430/hera013lk4.jpg :loveu::loveu::loveu: Jak mi jej brakuje:-( moniska nie placz male bezpieczne są. A może by tytul zmienić? szukamy cioteczek do odwiedzin u buldoziej rodziny...... Quote
Aleksandra59 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Umka napisał(a):Enia jestes kochana:*** Czyli jutro Aleksandra59 odwiedza psiaki? Kurcze dziewczyny jesteście niesamowite: :) Wyjaśnienie - nie jestem "niesamowita" bo w lecznicy będę z innych powodów :oops: Czyli Vivy (sobota) i moich kotów (piątek) - ale skoro będę to przecież mogę pomóc ;) A mała puchata - to jak ją widziałam (spała bardzo mocno) to jak królik wyglądała :evil_lol: Długowłosy królik :diabloti: Quote
Charly Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ale cudne fąflaste zdjątka. Tak przykro z powodu smutnej mamusi. Jak ona sie Eniu do Twoich dłoni i głasków wyciaga bidulka:-( kluski są boskie. Zresztą wszystkie kluski są boskie:loveu: Quote
Abwarka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Och jak mi te fotki poprawiły nastrój- przecudowne szczeniorki. Ja zapomniałam napisać,że w drodze jak jechalismy do kliniki zauważyłam,że mała puchata strasznie przez sen biega :lol: mm to juz chciał zatrzymac auto bo stwierdził,że to jakies drgawki ją złapały. Mam trochę fantów , więc pewnie niedługo wystawię bazarek podpowiedzcie tylko na co teraz będą najpotrzebniejsze pieniążki. Quote
joaaa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Tak sobie czytam ten wątek po cichutku, nie odzywam się bo nie mam nic mądrego do powiedzenia, ani nic do zaoferowania. Ale postanowiłam cos napisać, bo jestem pod wrażeniem całej akcji. A szczególnie Moniska, Ty pierwsza zajęłaś się psiakami, wielkie wyrazy uznania! Całej reszcie oczywiście też! Rodzinka sliczna, szczególnie ujmuje mnie mamusia, smutaska. mam nadzieję, że odzyska radość i znajdzie dobry dom. Mogę tylko podpisać się pod tym, co napisała Enia, jak na spacer, to ze smaczkami, ona pewno też jest przerażona dzwiękami miejskimi, więc smaczki i głaskanie na spacerach, niech jej się dobrze kojarzą. A może dostałaby jakieś imię?! Quote
lavinia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A mała puchata kulka ma buldożkowy ogonek:loveu: taki kikucik:loveu: Quote
enia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Joaaa buldozia ma na imie Hera, ale normalnie z niej najprawdziwsza Hela w opałach póki co:) zapraszamy w odwiedziny!:p wiecie co, poznałam ją wczoraj i od wczoraj za nią tęsknię bo to cudowna sunia oaza spokoju i łagodności...... Quote
enia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Abwarka napisał(a):Och jak mi te fotki poprawiły nastrój- przecudowne szczeniorki. Ja zapomniałam napisać,że w drodze jak jechalismy do kliniki zauważyłam,że mała puchata strasznie przez sen biega :lol: mm to juz chciał zatrzymac auto bo stwierdził,że to jakies drgawki ją złapały. Mam trochę fantów , więc pewnie niedługo wystawię bazarek podpowiedzcie tylko na co teraz będą najpotrzebniejsze pieniążki. Abwarko ja proponuje żebyśmy zbierały teraz na leczenie uszu Herci i chyba odrobaczenie towarzystwa....... no i karma dobrej jakości bardzo potrzebna, a może ktoś ma jakąś niepotrzebna karmę dla karmiącej suni? Quote
Umka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ciotka nadworna poetka - Enia ;) wymyśliła tekst na allegro? Nikt tak dobrze jak Ty tego nie zrobi... Zbieram fanty na swój bazarek, wiec z Abwar zapewne dziś będziemy startować. Quote
enia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ciotka wymyśliła i dała do obróbki evicie, myśle ,że nam wystawi i poprzeplata fotami , tak jak zawsze :) Quote
Umka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :cool1:enia napisał(a):ciotka wymyśliła i dała do obróbki evicie, myśle ,że nam wystawi i poprzeplata fotami , tak jak zawsze :) :hmmmm:Ciotka Evita powiadasz? :sg168:to ta słynna wyadoptywaczka:cooldevi: jakiś mam humor dzisiaj wisielczy - to pewnie przez te zatoki :p Quote
Aleksandra59 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja Vivie, która też jest lecznicową mamusią kupiłam Royal Canin Starter Puppy. Najpierw kupiłam 2 kg (w animalii zapłaciłam 38,23 zł) a potem 10 kg za 152,54 zł. Na tej karmie Vivunia baaardzo utyła ;) Będę dzisiaj u suni i szczeniorów :loveu: Quote
enia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Folen napisał(a):Buldoża rodzinka hop :] Ty nie hopaj tylko podpis mi zmień-bo ja nie mogę!:razz: error, error,error..... Quote
Folen Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Enia ja też nie mogę, bo mam ten sam error, więc... ;> A hopnąć musiałam, bo mnie Umka przygnała na wątek, a nie wiedziałam co mam napisać, bo coś mi "weny" brak.... Quote
enia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Aleksandra59 napisał(a):Ja Vivie, która też jest lecznicową mamusią kupiłam Royal Canin Starter Puppy. Najpierw kupiłam 2 kg (w animalii zapłaciłam 38,23 zł) a potem 10 kg za 152,54 zł. Na tej karmie Vivunia baaardzo utyła ;) Będę dzisiaj u suni i szczeniorów :loveu: no właśnie ale pani doktor powiedziła żeby kupić dla szczeniąt ras małych karmę dla Herusi, znalazłam takie cosik ponieważ nie możemy szaleć bo mamy uszy do leczenia i to pewnie będzie kosztowne..... http://www.telekarma.pl/p1377/pro.plan.puppy.small.breed.chicken.amp.rice.75.kg.htm Quote
ATLANTYDA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jak ja Wam zazdroszczę że macie sunie blisko siebie wymiziajcie całą rodzinkę ode mnie ,a foteczki piękne:loveu::loveu::loveu: . Gdybym chciała jeszcze wpłacić pieniążki dla suni to na to konto które dostałam czy jakieś inne ? Quote
Umka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ATLANTYDA byłam u Ciebie na galerii Bono - niesamowity piesek jak i Twoje dzieciaczki (doliczyłam sie 3?) Dobrze ma u Ciebie jak widać <marzenie> żeby i naszej suni się tak poszczęściło... Może Abwar zgodzi się zostać bankierem psiaków bo ja za często wyjeżdżam i nie mogłabym kontrolować wpłat. Poczekajmy aż się zjawi bo ona z zapaleniem obu uszu leży teraz. Słyszeć nic nie słyszy ale przeczytać będzie mogła ;) Quote
ATLANTYDA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Umka napisał(a):ATLANTYDA byłam u Ciebie na galerii Bono - niesamowity piesek jak i Twoje dzieciaczki (doliczyłam sie 3?) Dobrze ma u Ciebie jak widać <marzenie> żeby i naszej suni się tak poszczęściło... Może Abwar zgodzi się zostać bankierem psiaków bo ja za często wyjeżdżam i nie mogłabym kontrolować wpłat. Poczekajmy aż się zjawi bo ona z zapaleniem obu uszu leży teraz. Słyszeć nic nie słyszy ale przeczytać będzie mogła ;) Dzięki za odwiedziny :multi:zapraszamy częściej .Rodzinka nasza liczna dzieciaków mamy 4 . Przy zapaleniu uszu polecam amertil lub zyrtec pomaga sama testowałam ;) czekam na ewentualne namiary :lol:. Quote
enia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 To żeście sie ciotki dobrały , jedna z uchem druga z hm..... głową? jestem za tym by Abwarka była skarbnikiem Helusi:) patrz Folenka jaka Ty usłuchana, a ja Evitę cisne i cisnę ,a ona: "jak nie mam nic do powiedzenia to nie pisze" nawet hop nie zrobi...........:evil_lol: Quote
Umka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 enia napisał(a):To żeście sie ciotki dobrały , jedna z uchem druga z hm..... głową? :p z zatokami :stupid: Folen tez niedomagająca ale na płuca:sg168: enia napisał(a): jestem za tym by Abwarka była skarbnikiem Helusi:) więc postanowione jak sie pojawi to ja poinformuje że większością głosów (moim i Twoim) została skarbnikiem :diabloti: Quote
Recommended Posts