Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Umka napisał(a):
Enia jestes kochana:***
Czyli jutro Aleksandra59 odwiedza psiaki?
Kurcze dziewczyny jesteście niesamowite: :)

Wyjaśnienie - nie jestem "niesamowita" bo w lecznicy będę z innych powodów :oops: Czyli Vivy (sobota) i moich kotów (piątek) - ale skoro będę to przecież mogę pomóc ;)
A mała puchata - to jak ją widziałam (spała bardzo mocno) to jak królik wyglądała :evil_lol: Długowłosy królik :diabloti:

Posted

ale cudne fąflaste zdjątka. Tak przykro z powodu smutnej mamusi. Jak ona sie Eniu do Twoich dłoni i głasków wyciaga bidulka:-(

kluski są boskie. Zresztą wszystkie kluski są boskie:loveu:

Posted

Och jak mi te fotki poprawiły nastrój- przecudowne szczeniorki.

Ja zapomniałam napisać,że w drodze jak jechalismy do kliniki zauważyłam,że mała puchata strasznie przez sen biega :lol: mm to juz chciał zatrzymac auto bo stwierdził,że to jakies drgawki ją złapały.

Mam trochę fantów , więc pewnie niedługo wystawię bazarek podpowiedzcie tylko na co teraz będą najpotrzebniejsze pieniążki.

Posted

Tak sobie czytam ten wątek po cichutku, nie odzywam się bo nie mam
nic mądrego do powiedzenia, ani nic do zaoferowania.
Ale postanowiłam cos napisać, bo jestem pod wrażeniem całej akcji.
A szczególnie Moniska, Ty pierwsza zajęłaś się psiakami,
wielkie wyrazy uznania!
Całej reszcie oczywiście też!
Rodzinka sliczna, szczególnie ujmuje mnie mamusia, smutaska.
mam nadzieję, że odzyska radość i znajdzie dobry dom.
Mogę tylko podpisać się pod tym, co napisała Enia, jak na spacer,
to ze smaczkami, ona pewno też jest przerażona dzwiękami miejskimi,
więc smaczki i głaskanie na spacerach, niech jej się dobrze kojarzą.
A może dostałaby jakieś imię?!

Posted

Joaaa buldozia ma na imie Hera, ale normalnie z niej najprawdziwsza Hela w opałach póki co:)
zapraszamy w odwiedziny!:p
wiecie co, poznałam ją wczoraj i od wczoraj za nią tęsknię bo to cudowna sunia oaza spokoju i łagodności......

Posted

Abwarka napisał(a):
Och jak mi te fotki poprawiły nastrój- przecudowne szczeniorki.

Ja zapomniałam napisać,że w drodze jak jechalismy do kliniki zauważyłam,że mała puchata strasznie przez sen biega :lol: mm to juz chciał zatrzymac auto bo stwierdził,że to jakies drgawki ją złapały.

Mam trochę fantów , więc pewnie niedługo wystawię bazarek podpowiedzcie tylko na co teraz będą najpotrzebniejsze pieniążki.

Abwarko ja proponuje żebyśmy zbierały teraz na leczenie uszu Herci i chyba odrobaczenie towarzystwa.......
no i karma dobrej jakości bardzo potrzebna, a może ktoś ma jakąś niepotrzebna karmę dla karmiącej suni?

Posted

Ciotka nadworna poetka - Enia ;) wymyśliła tekst na allegro? Nikt tak dobrze jak Ty tego nie zrobi...
Zbieram fanty na swój bazarek, wiec z Abwar zapewne dziś będziemy startować.

Posted

:cool1:

enia napisał(a):
ciotka wymyśliła i dała do obróbki evicie, myśle ,że nam wystawi i poprzeplata fotami , tak jak zawsze :)

:hmmmm:Ciotka Evita powiadasz? :sg168:to ta słynna wyadoptywaczka:cooldevi:

jakiś mam humor dzisiaj wisielczy - to pewnie przez te zatoki :p

Posted

Ja Vivie, która też jest lecznicową mamusią kupiłam Royal Canin Starter Puppy. Najpierw kupiłam 2 kg (w animalii zapłaciłam 38,23 zł) a potem 10 kg za 152,54 zł. Na tej karmie Vivunia baaardzo utyła ;) Będę dzisiaj u suni i szczeniorów :loveu:

Posted

Enia ja też nie mogę, bo mam ten sam error, więc... ;>
A hopnąć musiałam, bo mnie Umka przygnała na wątek, a nie wiedziałam co mam napisać, bo coś mi "weny" brak....

Posted

Aleksandra59 napisał(a):
Ja Vivie, która też jest lecznicową mamusią kupiłam Royal Canin Starter Puppy. Najpierw kupiłam 2 kg (w animalii zapłaciłam 38,23 zł) a potem 10 kg za 152,54 zł. Na tej karmie Vivunia baaardzo utyła ;) Będę dzisiaj u suni i szczeniorów :loveu:

no właśnie ale pani doktor powiedziła żeby kupić dla szczeniąt ras małych karmę dla Herusi, znalazłam takie cosik ponieważ nie możemy szaleć bo mamy uszy do leczenia i to pewnie będzie kosztowne.....
http://www.telekarma.pl/p1377/pro.plan.puppy.small.breed.chicken.amp.rice.75.kg.htm

Posted

Jak ja Wam zazdroszczę że macie sunie blisko siebie wymiziajcie całą rodzinkę ode mnie ,a foteczki piękne:loveu::loveu::loveu: .
Gdybym chciała jeszcze wpłacić pieniążki dla suni to na to konto które dostałam czy jakieś inne ?

Posted

ATLANTYDA byłam u Ciebie na galerii Bono - niesamowity piesek jak i Twoje dzieciaczki (doliczyłam sie 3?) Dobrze ma u Ciebie jak widać <marzenie> żeby i naszej suni się tak poszczęściło...
Może Abwar zgodzi się zostać bankierem psiaków bo ja za często wyjeżdżam i nie mogłabym kontrolować wpłat.
Poczekajmy aż się zjawi bo ona z zapaleniem obu uszu leży teraz. Słyszeć nic nie słyszy ale przeczytać będzie mogła ;)

Posted

Umka napisał(a):
ATLANTYDA byłam u Ciebie na galerii Bono - niesamowity piesek jak i Twoje dzieciaczki (doliczyłam sie 3?) Dobrze ma u Ciebie jak widać <marzenie> żeby i naszej suni się tak poszczęściło...
Może Abwar zgodzi się zostać bankierem psiaków bo ja za często wyjeżdżam i nie mogłabym kontrolować wpłat.
Poczekajmy aż się zjawi bo ona z zapaleniem obu uszu leży teraz. Słyszeć nic nie słyszy ale przeczytać będzie mogła ;)

Dzięki za odwiedziny :multi:zapraszamy częściej .Rodzinka nasza liczna dzieciaków mamy 4 .
Przy zapaleniu uszu polecam amertil lub zyrtec pomaga sama testowałam ;) czekam na ewentualne namiary :lol:.

Posted

To żeście sie ciotki dobrały , jedna z uchem druga z hm..... głową?
jestem za tym by Abwarka była skarbnikiem Helusi:)
patrz Folenka jaka Ty usłuchana, a ja Evitę cisne i cisnę ,a ona: "jak nie mam nic do powiedzenia to nie pisze"
nawet hop nie zrobi...........:evil_lol:

Posted

enia napisał(a):
To żeście sie ciotki dobrały , jedna z uchem druga z hm..... głową?

:p z zatokami :stupid:
Folen tez niedomagająca ale na płuca:sg168:
enia napisał(a):
jestem za tym by Abwarka była skarbnikiem Helusi:)

więc postanowione jak sie pojawi to ja poinformuje że większością głosów (moim i Twoim) została skarbnikiem :diabloti: