Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to trzymamy kciuki za Waszą szczęśliwą podróż!!!!!!!
lavinia czy w odwiedziny do suni można bezproblemowo przychodzić?

Posted

Nie czytałam całego wątku... Czy szukacie domu stałego dla suni? Jeśli polubiłaby się z drugą buldożką (bardzo łagodną) to chyba miałabym dla niej domek stały w Warszawie na Mokotowie... Tylko kwestia w jakim wieku są maluchy?

Pani zgłosiła się do adopcji bokserki, ale nie wiem czy ludzie z jej DT zdecydują sie w końcu zostawić ją u siebie czy nie....

Posted

Tosiu szczeniaczki są w wieku ok 2 tyg więc za wcześnie na oddawanie samej mamy. Jeśli ktoś si zdecyduje na sunię lub szczeniaczki będzie musiał troszeczkę poczekać.

Dziewczyny powodzenia!!!
Jak sie czegoś dowiem z trasy to od razu napiszę na forum:)
Piekny dzień dziś mamy!

Posted

[quote name='enia']no chyba ,że Tosiowy dom weźmie mamę z maluszkami a potem wyda z nami do adopcji dzieci........;)
chcesz i nas razem wyadoptować :crazyeye: nie zapędziłaś się przypadkiem :evil_lol:

Posted

No ja czasem zazdroszczę psiakom wyadoptowanym, jak ogladam foty itp. sama bym sie tam wydała , masz święty spokój, pełną michę, spacery, wożą cię tu i tam, zagłaszczą ile wlezie ech.............
chyba czas na urlop:)

Posted

...sterylizują, kastrują, dają jedzenie z puszki z wymion, anusów i gałek ocznych innych zwierząt ( a pozniej piszą że kurczaczek) nie pozwalają spać w łóżku, nie na każdego można szczeknąć, nie każdego wylizać...

chyba przydałby sie mi jakis odpoczynek :)

Posted

Niedawno rozstałam się z Abwarką (bardo sympatyczna i miła kobieta;)) . Spotkałysmy się na dworcu a potem pojechałysmy po nasze Skarby. Ania porobiła psom zdjecia.
Gdy wsadziłyśmy szczeniaczki do samochodu troszkę grymasiły. Hera natomiast siedziała ze mną na przodzie i weszła mi na kolana, przestraszona była i nie wiedziała co sie dzieje. Abwarka uznała że lepiej bedzie jak Hera bedzie lezec razem ze szczeniakami. Narazie tylko tyle moge napisać.
Czekamy na Abwarke i trzymajmy kciuki żeby szczęśliwie dojechały :multi:

Posted

Wiecie, aż mi sie wierzyć nie chce że tak sie to do tej pory układa. Na pewno kilka z Was pamięta jakie najczęściej jest zamieszanie z psami z Brańska... ile problemów a w ostateczności cześć psów wyparowuje albo zostaje w takim samym podrzeniu jakim były.
Moniko świetnie sie spisałaś. Dobrze ze byłaś na miejscu i w moim imieniu podziękuj rodzicom za wyrozumiałość i powiedz ze gratuluje córki. Od razu po informacjach z kliniki i w momencie jak dostaniemy zdjęcia zaczynamy ogłaszać psiaki i tu proszę o szczególną pomoc:)

Lavinio nie wiem jak Ty to robisz ale bez Ciebie nic by nie ruszyło do przodu!

Posted

To dzięki Monice ta sunia i jej córeczki dostały szansę na życie! ona je wypatrzyła, pomogła i dokarmiała, a teraz szczęśliwie wysłała po lepsze życie! Moniko oby więcej takich młodych ludzi jak Ty było w Brańsku!
ps. a tak sie bałam od rana ,że maluchy znikną albo coś........

Posted

Abwar napisała mi smsa treści:
"Właśnie jesteśmy w drodze do Warszawy. Z Lavinią już się kontaktowałam. Pieski są cudne 100 razy ładniejsze niż na zdjęciach!"