Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Czy możecie coś powiedzieć odnośnie charakteru ,jak na inne pieski reaguje wiem że to nie jest całkiem miarodajne bo są szczeniaczki :roll:

Na niektórych starszych męszczyzn szczekała, przed innymi psami broni swoich szczeniaków. A tak to jest cichutka. Nam pozwalała w prawdzie wszystko robić, nie bylo problemów gdy sprawdzałysmy czy możemy zabrać jej jedzenie i obejżec szczeniaczki.
Nie wiem co jeszcze moge napisać.

Posted

Podnosze psią rodzinke z nadzieją, że doczekają pomocy ............
nie ma w pobliżu jakiegoś przytuliska? to bezpieczniejsze niż stodoła.........

Posted

Jest szansa że zabierzemy psiaki z Brańska w bezpieczniejsze miejsce ale potrzebujemy pieniędzy na transport 130 złoty. Więcej szczegółów napisze jak wszystko będzie dograne.

Później tylko szukać dla tych śliczności domów i wszyscy są szczęśliwi!

Posted

Umka napisał(a):
Jest szansa że zabierzemy psiaki z Brańska w bezpieczniejsze miejsce ale potrzebujemy pieniędzy na transport 130 złoty. Więcej szczegółów napisze jak wszystko będzie dograne.

Później tylko szukać dla tych śliczności domów i wszyscy są szczęśliwi!

Trzyma kciukasy i czekam na szczegóły :lol:

Posted

Hercia pozdrowienia przesyła ;) Słuchajcie ona tak się zmieniła że nie da sie w to uwiezyc :evil_lol: Gdy zobaczyłam ją pierwszy raz to była smutna i zapłakana. A dzisiaj biegała troszke, przychodzila na zawołanie, merdała ogonkiem :multi:

Posted

moniska napisał(a):
Hercia pozdrowienia przesyła ;) Słuchajcie ona tak się zmieniła że nie da sie w to uwiezyc :evil_lol: Gdy zobaczyłam ją pierwszy raz to była smutna i zapłakana. A dzisiaj biegała troszke, przychodzila na zawołanie, merdała ogonkiem :multi:

tylko niech doczeka cierpliwie pomocy.........

Posted

Potrzebujemy ok.130 złoty na transport rodzinki do Warszawy w dwie strony ok 350 km. Abwar zaproponowała że jest do dyspozycji jako kierowca kiedy będzie trzeba. Musimy się zmobilizować i pokryć koszty przewozu. O to Was proszę dziewczyny! Może zrzutka po 10/20 złoty?

Lavinio jesteś niesamowita!!!
Najważniejsze jest to żeby psy były na miejscu. Moniko musicie teraz szczególnie ich pilnować!!!