demi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 kurcze i znów mi sie podpisy zpitoliły, czy u was też tak jest?:shake: Quote
justysiek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 demi napisał(a):a macie kochani jakiś mały bannerek? normalnie się w niej zakochałam!:loveu::loveu::loveu: tez sie zakochałam. Ja juz od jakiegoś czasu marze o buldożku sliczna sunieczka:loveu: Quote
demi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 jak nic kochana, tylko brac do domu:loveu: a w jakim wieku jest dziewczyneczka:razz: Quote
justysiek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 demi napisał(a):jak nic kochana, tylko brac do domu:loveu: a w jakim wieku jest dziewczyneczka:razz: nie wyglada a stara, przynajmniej tak mi sie wydaje moze ze 2 latka;) Quote
demi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 a jak ona się dogaduje z innymi psiakami:razz: no niemoge, taka biedulcia:-( Quote
Umka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pisze poważnie - jeśli te psy maja doczekać jakiegoś domu to na pewno nie w Brańsku!!! Samochody samochodami zaraz znajdzie sie dziwny właściciel znienacka albo wyparują. Monika!!! Tych psów jest szkoda i masz świadomość że dziwnych amatorów na te psy jak sie ktoś o nich dowie będzie dużo, tym bardziej jak zaczną chodzić tam dzieciaki poprzytulać szczeniaczki i sie z nimi bawić :( Może porozmawiaj z rodzicami i probuj ciągle skontaktować się z Jarkiem. Jak chcesz mogę zadzwonić do Emira chyba że sama to załatwisz!!! Jeszcze raz napiszę - szkoda psów. Jeśli nikt nie wie co się dzieje w Brańsku z psami wystarczy zajrzeć na stronę Emira jak i tu na dogo jest kilka tragicznych przypadków opisanych. Quote
demi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Umka ma wielką racje, je zaraz dzieciaki zagłaszczą. dlatego mówiłam o dt, sama bym je wzieła na dt, bo napewno hałupka sie znajdzie, ale niedałabym rady odchować szczeków, bo na początku czerwca musiałabym je gdzieś dać... Quote
Agnie Koty Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Trzeba je stamtąd zabrać... A domów tymcz. jak na lekarstwo. Ja tez myślę o najgorszym. Quote
mar.gajko Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 nika28 napisał(a):Tu Pani jest chętna na buldoga http://forum.100pociech.com/viewtopic.php?t=898 :cool3: Ta Pani to nei jest dobry dom :( Quote
demi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 gdyby babeczka chciała i pilnowała, to może i by wzieła na tymczas... ale zadzwonić nie zaszkodzi:roll: bo to trzeba sie zacząć łapać wszytskiego:shake: Quote
Umka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Demi nie sadze żeby ta kobieta była dobra osoba. Dziewczyny te psiaki to nie zabaweczki. Moniko jak wrócisz ze szkoły napisz jak stoi sprawa. I czy kontaktować się z Emirem. Krystyna jak myślę świetnie zajęłaby się szczeniakami i matka ma w tym ogromne doświadczenie ( szczególnie z psami w typie...) znalazła by odpowiednie domy i nowych właścicieli. Tylko czy ma miejsce teraz (?) Quote
demi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ja też bede jeszcze pytać, pytałam moich wetek o tymczas dla nich i mam jakis namiar... zobaczymy. bede dzwonic wieczorem Quote
Umka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Enia dziękuję Ci za wsparcie jak również rozumiem że nie możesz dać tymczasu dla wszystkich a te psiaki za małe żeby je rozdzielać:/ Kurcze ja mam tu w Lublinie 2 koty w domu i przeprowadzkę pod koniec maja nie dam rady ani pojechać do Brańska ani zabrać psów do siebie. Jednego maila już wysłałam i mam nadzieję że może choć trochę naświetliłam sprawę. Quote
invictus hilaritas Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 jaka piekna psia rodzina.. Dt pilnie potrzebny zeby sie krzywda nie stala psiej mamie jej dzieciaczkom.. Quote
Folen Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Trzeba jakoś streścić działania, bo chyba nikomu nie trzeba przypominać historii Majo i tego co mu się stało właśnie w Brańsku..zresztą na stronie Emira jest jeszcze inna historia psiaka z Brańska, wystarczy poczytać... Quote
enia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Folenka a Ty nie dasz rady? ciepły kącik gdzieś pod dachem? wspólnie pewnie by sie uzbierało na wyżywienie, leczenie itp. Quote
Folen Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Enia niestety u mnie limit wyczerpany, nie ma miejsca nawet dla małego psa... I na pewno ojciec by się nie zgodził... :-( Quote
enia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Folen napisał(a):Enia niestety u mnie limit wyczerpany, nie ma miejsca nawet dla małego psa... I na pewno ojciec by się nie zgodził... :-( rozumiem- ale znasz mnie musiałam spróbować, kto przyjmie mamę i jej dzieci?:-( Quote
justysiek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Biedna szkoda że tak daleko:shake:bo nie moge pomoc:-( Quote
ATLANTYDA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A jakiś hotelik jest w okolicy :roll:czy w ogóle była by taka możliwość bo to dość kosztowne??? Quote
Moniskaa Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 ATLANTYDA napisał(a):A jakiś hotelik jest w okolicy :roll:czy w ogóle była by taka możliwość bo to dość kosztowne??? nie ma :shake: najblizszy jest w Białymstoku ale duzo nas dzieli km. Przepraszam że nie pisałam ale chwilowo nie mialam internetu a gdy już mialam i napisalam post internet się wyłączył. Sytuacja wygląda tak: dzwoniłam do p.Jarka, nie może ich wziąźć do czasu adopcji. Ale załatwił 10kg karmy ze sklepu. Koleżanka która mieszka na przeciwko też ją dokarmia (powiedziała mi o tej suczce). Hera nabrała troszkę ciałka (moze na zdjeciach tego nie bylo widać ze jest chuda). Ostatnio zauważyłysmy, że szczeka na starszych męszczyzn <?> tak jak pisalam wczesniej moze ktos ją bił. Założyłam jej obróżkę po moim Skayperze ;) Mam zdjęcia moze potem wkleję. Quote
Recommended Posts