Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ch. VERSUS Dynastia Bulli vel VASCO

ur. 5.05.2007

O: Mł.Ch.Pl, Ch.Pl. Mister Man Mery Mariatos
M: Int.Ch. De Sire Dynastia Bulli

Z nowym przyjacielem :)

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vorph, czyżbyś wzięła VASCO? Super! Przepiękny pies, martwiłam się o jego dalszy los, ale widzę, że miał psiak szczęście! Gratuluję nowego przyjaciela i cieszę się ogromnie, że trafił do Ciebie!

Posted

daro 25 napisał(a):
VASCO dostal w prezencie nowy dom

Dokładnie, mam nadzieje ze bedzie mu u nas dobrze :)

agastaffbull - Dziekuje bardzo. Vasco jest bardzo zadowolony.Nie wspomne juz o Grubym i Larze, brakowalo im nowego kompana do zabaw, heh ;)

Posted

Vorph, nawet nie wiesz, jak się cieszę! Wspaniale!!! Właśnie byłam ciekawa, jak reszta Twojej gromadki go przyjęła, ale widzę, że cieszą się psiaki z nowego domownika-czyli super pod każdym względem!
Rozumiem też, że VASCO będzie wystawiany? Szkoda byłoby nie pokazywać tak pięknego psa! Od razu widać, czyim jest synem!
Raz jeszcze gratuluję kolejnego wspaniałego psiaka i niech układa się Wam jak najlepiej w nowym składzie!!!

Posted

Jeszcze raz wielkie dzieki!
Co do wystaw, owszem - mamy w planach pokazywac go. Zobaczymy jak sobie bedzie radzil. Troszke pracy nas czeka, bo nigdy nie cwiczyl, ale jakos damy rade ;)

Posted

Będę powtarzać do znudzenia-wspaniały pies! Staffik dokładnie w moim ukochanym typie-mocny, masywny, z grubą kością i mocną, wyrazistą głową...Jak dla mnie-cudo!
Fotki wspaniałe, zawsze oglądam je z wielką przyjemnością! Czekam niecierpliwie na dalsze, a przygotowania do wystawy-faktycznie bardzo udane! Serdeczne pozdrówka a dla zwierzyńca klepanko!

• 3 weeks later...
Posted

Jeszcze raz bardzo dziekujemy za mile slowa :loveu:

Dzisiaj w Gorzowie Wlkp Vasco - lokata I, Zw. Mł., NJwR, BOB :multi: :multi:

Na BOG zakwalifikowal sie do pierwszej siodemki, z czego jestesmy bardzo dumni:

Posted

Dziekujemy :lol:
Chcialabym rowniez podziekowac wszystkim, ktorzy dzwonili do nas z gratulacjami jeszcze w czasie wystawy - to bylo bardzo mile - dziekujemy! :roll:

• 2 weeks later...