Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to co dziewczyny i chłopaku ...

Zbliżają się święta i Dasza/Andzia chyba dostanie najlepszy prezent pod choinke... swój własny domek, ludzi, ktorzy ja pokochaja i swoja kanapę :-)
:loveu::loveu::loveu:

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewusek, ciiiiszzzzaaaaaa, a potem dodatkowe 3 szampany na głowę:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ewusek napisał(a):
no to co dziewczyny i chłopaku ...

Zbliżają się święta i Dasza/Andzia chyba dostanie najlepszy prezent pod choinke... swój własny domek, ludzi, ktorzy ja pokochaja i swoja kanapę :-)
:loveu::loveu::loveu:

Ewusek nie gadaj, bo zapeszasz i ja Ci będę musiała .... :mad: :angryy:

*;)

Posted

WAZNE - w okolicy Nasielska/Świerczy/ Gąsocina blakala sie suka w typie owczarka środkowo azjatyckiego CAO !!! WĄTEK ŁATKI !!!
Na gwalt potrzebuje DT !!!!
Na razie załadowalam ja do samochodu i jest u mnie na terenie !!!

Czy znacie kogoś kto zajmuje sie adopcjami azjatów lub onków ?

Posted

nie bylo operacji...

niestey ale nie bylo w poprzednich badaniach wynikow biochemii, ktore powinny byc - nie wiem czy nie byly zrobione, czy gdzies sie zapodzialy.
To miala byc operacja z anastezjologiem i on odpowiada za zyc albo nie zyc i chce wiedziec czy wszystkie narzady sa ok... bo w razie jakich kolwiek komplikacji nie wiadomo co robic...
Fakt, ze zdarzaja sie sytuacje awaryjne, np psy po wypadkach...

Dasza miala pobrana krew na biochemie.

Dzisiaj najpozniej jutro dowiem sie kiedy bedzie operacja, wstepnie wet powiedzial, ze w sobote, ale postaram sie go namowic na srode...

Posted

pojęczałam, pojęczałam, że Dasza ma jechać na Swieta do nowego domku i chciałabym jak najszybciej... no i w środe o 19 bedzie miala zabieg i zostanie do czwartku :evil_lol:

Posted

Ewusek napisał(a):
pojęczałam, pojęczałam, że Dasza ma jechać na Swieta do nowego domku i chciałabym jak najszybciej... no i w środe o 19 bedzie miala zabieg i zostanie do czwartku :evil_lol:

Kochana Cioteczka! Teraz czekamy, trzymamy kciuki i .... czekamy na dobre wieści :loveu:

Posted

juz jest po operacji... bylo ciezko, bo mało skóry zostalo... Igor zszywal ja ponad godzine. Szwy sa duze, materiałow poszlo co nie miara...
Bardzo zdziwiony byl poprzednimi szwami. Powiedzial, ze wewidentnie jakis partacz to robil, bo nie dosc, ze jest krzywo zszyte, to jeszcze nitki wewnetrzne wychodza.
Andzia zostala cala dokladnie umyta, zeby nie bylo zadnych zakazen.

Guzki zabrane do badania histopatologicznego.

Posted

baleronik....
przypomnial mi sie kolega moich rodzicow... kiedys wchodzil na swoja stacje (byl diagnosta), otworzyl drzi i posypaly sie na niego szyby...
zawiezli go do szpitala, pozakladali szwy a potem na glowe taka siateczke w jakiej sie szynke wedzi....
hihihi... ubaw był co nie miara :-)

Posted

wczoraj dzwonilam do lecznicy, zeby Andzia jeszcze troszke tam pobyla, jak nie sprawia problemu.
Dr Monika, ktora zajmuje sie tam bezdomnymi zwierzakami zgodzila sie przetrzymac Andzie do soboty rano, bo potem maja operacje i beda mieli psy a co za tym idzie, potrzebuja miejsca... Andzia zajmuje pól pokoju socjalnego na spole z Łatkiem...
Dziewczyna jest bardzo grzeczna, wychodzi na spacerki i nie grzebie przy szwach.

Czyli wniosek jest taki, ze ona musi wiedziec, ze ktos caly czas jest to wtedy nic sobie nie zrobi...

A moze wtedy tak niszczyla kolnierze i kaftany, bo chciala powiedzie, ze cos z tym szwem jest nie halo ???